فیزیک 12 محمد رضا یاری
-
سلام کسی خبر داره اقای یاری امسال 1400-1401 فیزیک دوازدهم تدریس میکنن یا نه ؟
-
-
سلام تو تاپیک های دیگه هم گفتم ولی باز هم میگم من تا جایی که از صفحه اینستاگرام استاد یاری اطلاع دارم استاد قصد انجام این کار رو دارن ولی قول ندادن
-
سلام
آلاء هنوز برنامه هاش رو برای سال تحصیلی جدید اعلام نکرده. از طریق اینستاگرام و تلگرام آلاء رو دنبال کنید. -
سلام
آلاء هنوز برنامه هاش رو برای سال تحصیلی جدید اعلام نکرده. از طریق اینستاگرام و تلگرام آلاء رو دنبال کنید. -
سلام
آلاء هنوز برنامه هاش رو برای سال تحصیلی جدید اعلام نکرده. از طریق اینستاگرام و تلگرام آلاء رو دنبال کنید.mohammadhassan
ممنون یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه توی فیلم های اقای یاری مربوط به سال دهم توی کلیپ 47 یه برشی از تحلیل ازمون قلمچی ایشون گذاشته بودن هرچی کشتم توی سایت پیدا نکردم ممنون میشمیکی از لینک های کلیپ های تحلیل ازمون قلمچی اقای یاری رو برام بفرستید -
mohammadhassan
ممنون یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه توی فیلم های اقای یاری مربوط به سال دهم توی کلیپ 47 یه برشی از تحلیل ازمون قلمچی ایشون گذاشته بودن هرچی کشتم توی سایت پیدا نکردم ممنون میشمیکی از لینک های کلیپ های تحلیل ازمون قلمچی اقای یاری رو برام بفرستیدmohammad mostafavi
دقیقا متوجه سوالتون نشدم. منظورتون اینه که نتونستید فیلم شماره ۴۷ رو پیدا کنید؟ این لینکش هست -
mohammad mostafavi
دقیقا متوجه سوالتون نشدم. منظورتون اینه که نتونستید فیلم شماره ۴۷ رو پیدا کنید؟ این لینکش هستmohammadhassan
خیر به دنبال فیلم های تحلیل ازمون اقای یاری هستم که نتونستم پیداشون کنم
دنبال این فیلمم -
mohammadhassan
دنبال این فیلممmohammad mostafavi
سلام
متاسفانه نتونستم این فیلم رو پیدا کنم. -
mohammad mostafavi
سلام
متاسفانه نتونستم این فیلم رو پیدا کنم.mohammadhassan شاید از فیلم های اتتا باشه
-
mohammadhassan شاید از فیلم های اتتا باشه
ali vahedy تتا برای نوبت دوم دوازدهم هست. این برای سال دهمه .
-
mohammadhassan
دنبال این فیلممmohammad mostafavi انگار استاد یه مجموعه ازمون ضبط کرده بودن که الا حذف کرده
-
mohammad mostafavi انگار استاد یه مجموعه ازمون ضبط کرده بودن که الا حذف کرده
Ilya Mansouri
اها ، خیلی ممنون