سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
افسردگی و درس!!
-
سلام رفقا
امیدوارم ک حالتون خوب و لبتون خندون باشه
واقعیتش من دچار افسردگی شدید شدم و امسال سال دوازدهمم...
تمرکز کردن برام سخت شده،گاها انرژیم خیلی کمه و از حال میرم، و از این بابت خیلی نگرانم ک تا به الان برای تابستون نتونستم آنچنان چیزی بخونم
راه ابریشمی هم هستم
یه ماهی هس ک دکتر میرم و کمی بهتر شدم و میتونم تا حدودی بخونم از شما دوستان میخوام نظرتون رو بگید ک ادامه تابستون رو چیکار کنم؟؟
و میشه بگید چطور اینهمه نگران نباشم و استرس نگیرم تا تمرکزم برای درس از بین نره؟؟
لازم به ذکره ک یک عدد نابلد و تازه وارد در آلاخونم
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا -
-
برای پرش ذهنی که راهکار های زیادی هست ارجاعتون میدم به رفیق همیشه مهربان یعنی گوگل
برای افسردگی هم به نظرم اول از همه بی هیچ وجه اخبارو دنبال نکنین و اینکهاز ادمای منفی باف هم دور باشین. کلا از هرچیزی / کسی که وایب بدی بهتون میده دوری کنید
-
مریم ملک محمدی ببین دوست عزیز اول باید نسبت به درمان افسردگی حتما اقدام کنی چون شوخی بردار نیست و باید کاملا جدی گرفته شود و دوما اینکه سعی کن تا انجا که می توانی با راه ابریشم حرکت کن و نگرن نباش چون دوباره دهم در طول سال خوانده می شود و سوما برای استرس زیاد خود هم به یک مشاور مراجعه کنید و چهارما اینکه به سه تا نکته قبلی خیلی توجه کن
-
مریم ملک محمدی سلام خوش اومدی
همین ک میری دکتر و حالت بهتر شده خداروشکر
ببین از هر چیز و فردی ک فاز منفی داره دوری کن
به خدا نزدیک شو باهاش حرف بزن قطعا ارومت میکنه
الا بذکر الله و تطمئن القلوب
فضای اتاقت اگ تاریکه روشن نگهش دار از رنگای تیره زیاد استفاده نکن
جای نگرانی نداره یه ماه دیگ مونده با یه برنامه ریزی درست میتونی استارت بزنی و بخونی
ببین اینک میگی انرژیت کمه و از حال میری خودتو تقویت کن و ورزش کن تا بدنت قوی بشه
نگرانی و استرس و فق خودت میتونی کنترل کنیی کسی نمتونه کاری کنه -
@dr-mahh منم از تابستون خوب استفاده نکردم و کنکوری تجربی ۴۰۱ هستم و کلیییی استرس دارم که تابستونو از دست دادم و همش یک ماه مونده
-
sara cherry استرستو کنترل کن
ببین فردا شروع کنی بهتر از پس فرداس
فقد یه برنامه ریزی با رعایت تمام اصول و یه اراده قوی میخاد
فق همین -
مریم ملک محمدی
سلام عزيزم
پيشنهاد من بهت اينه كتاب28روز با شكرگزاري رو بخوني
هم فايل صوتي داره
هم پي دي اف كتاب
از گوگل ميتوني دانلود كني
واسه من واقعا در حد معجزه عمل كرد
واقعا خيلي حالا ادمو خوب ميكنه بشرطي كه دل بدي بش
هر فايلش حدود 10 دقيقه هست
ينظرم ي دورش 28 روزه مي ارزه ي بار امتحان كني -
@dr-mahh برنامه دارم و متهد نیستم و ساعت مطالعه م نوسانیه یه روز میخونم یه روز نمیخونم اینجوری شدم
-
sara cherry بشینی و استرس راه بدی یه خودت آیا روز های تابستونی که گذشت برمیگرده؟
خیر
پس یه کاری کن این یه ماه و خورده ای که مونده مثل روزهای گذشته از دستت نره . -
danial hosseinyreplied to مریم ملک محمدی on آخرین ویرایش توسط danial hosseiny انجام شده
مریم ملک محمدی
sara cherry
حرف اولم صرفا به مریم خانم هستش و بعد با جفتتون کار دارم...
شما همینکه به خاطر افسردگی ای که ازش حرف میزنید میرید دکتر خیلی خوبه و خیلی کمکتون میکنه و همچنان اینو ادامه بدید و روند درمان رو کامل کنید تا همه چیز خوب و عالی بشه. چون تا وقتی روح خسته باشه، جسم حوصلهٔ هیچی رو پیدا نمیکنه...
بعد از اون هم تلاش کنین یه سری علاقه مندی هایی رو درکنار درس ادامه بدید تا همه چیز روی روال قشنگ و جذابی پیش بره
اما از اینجای حرفم به بعد رو به جفتتونه. بچه ها، باور کنید هیچوقت دیر نیست️
من نمیدونم دیگه به چه زبونی باید بگم. بابا اصن من خودم از عید شروع کردم به خوندن!!!
از عید!!! رتبمم خوب شده. جوری شده که بالاخره خودم راصی بودم و منتظر اعلام نتایجم.
باور کنید همینکه شما توی تابستون دارید درس میخونید نسبت به هشتاد درصد داوطلبا زودتر شروع کردید!!! نکتهٔ مهم این نیست که کی شروع میکنی. مهم اینه که تا کی دووم بیاری...
خودتون برید تاپیکای بچه های پارسالو ببینید.
طرف از سال دهمش برای کنکورش داشت میخوند. ولی بعد عید پارسال خسته شده بود. خب این به چه دردی میخوره؟؟؟
مهم اصن اون آخرشه... مهم اون امیده س. مهم خسته نشدن تهشه...
هی هرروز بشینی به خودت بگی وای دیر شد دیر شد. آره! خب واقعا تهش دیر میشه!
هرروزت با وای دیر شد دیر شد میگذره و تهش هیچ کاری نمیکنی. چون همشو با استرس انجام میدی...! به درد هیشکی هم نمیخوره.
من الآن به تمام دوستای کنکوری خودم گفتم به هیچ وجه تابستون رو به خودشون سخت نگیرن و تلاش کنن از تابستون بیشتر به عنوان تفریح استفاده کنن و بعد ذره ذره بکشونن خودشونو سمت درس. اینقدر استرس الکی به خودتون وارد نکنین.
به خدا بچه هایی رو داشتیم که اردیبهشت شروع کردن به خوندن... من اصن اینکارو پیشنهاد نمیکنم. به هیچ وجه! ولی میخوام بدونید اینی که هی دارید استرس به خودتون وارد میکنید، کاملا الکی و بی معنیه. به هیچ دردی نمیخوره و تازه اشتباه هم هست. دیر نیست. به هیچ وجه دیر نیست.
ما همه مون از برنامه هامون عقب می افتیم و افتادیم و خواهیم افتاد. ولی اصن خاصیت برنامه همینه که باید قابل جبران باشه... میرسونید خودتونو. نگرانش نباشین -
مریم ملک محمدی سلام
منم علائمش رو دارم ولی یا هنوز افسرده نشدم یا افسردگی خفیف دارم
به فکر اینکه برم پیش دکتر هم بودم ولی اصلا اقدام نکردم -
حسن شرفی 0
برای خودت اقدام کن رفیق. به هر طریقی که میدونی. توی اینجور مسائل اتلاف زمان واقعا کار درستی نیست... -
مریم ملک محمدی من یادمه اواسط شهریور رفتم پیش مشاور گفتم از الان میخوام شروع کنم فک میکنم دیره و همین حرفای شما اون گف همین ک از الان شروع میکنی از خیلیا جلوترییی از خیلیا و یادت باشه صرفا اونی ک زودتر شروع کنه همیشه برنده نیس شروع کردنش ی حرفه اینکه تو راهت استوار بمونی ی حرف دیگ
و این استرستونم خب برای همین فکراس نگران نباشید به برنامه ک میرسید هیچ جلو ام میزنید فقط یادتون باشه وقتتونو با فک کردن به اینکه نمیشه و گذشته تلف نکنید به جای تک تک این لحظاتی که از این فکرا میکنید اگ درس بخونید کلی میفتید جلو
الان این تابستون این یک ماهی ک مونده رو به نحو احسنت استفاده کنید و شروع کنید پایه رو خوندن ک بعدا پشیمون نشید چرا ب جای اون نگرانیا از وقتم استفاده نکردم -
danial hosseiny آره خب ولی هم خودم حوصله دکتر رو ندارم و هم مشکل بزرگتر خانواده ست که اگه بفهمن حتی در معرضش هم هستم خیلی بم گیر میدن
-
حسن شرفی 0
ببین من خودم دکتر رو پیشنهاد نمیکنم. فکر میکنم دفعهٔ چندم باشه توی سایت میگم ️
اگه میدونی که کسی رو داری که باهاش صحبت کنی حول موضوعاتت، حتما اینکارو انجام بده و خودتو تخلیه کن. تخلیه کردن واقعا کمکت میکنه.
اگه هم نمیتونی و مشکل داری و از این داستانا، خب بالاخره باید بری سراغ یه دکتری که بتونه بدون قرص دادن الکی و صرفا با مشاوره اوضاعتو بهبود بده...
خانواده هم همیشه بازارش داغ بوده و هست️اما اگه میدونی اوضاع خوب نیست، مهم نیست چی میگن. برای خودت اقدام کن. تو این حق رو داری که از خودت مواظبت کنی شاپسر -
مریم ملک محمدی سلام
بنظر من اول صبر کن تا کامل خوب بشی شاید ۱ ماه از درس عقب بیفتی ولی بهتر از اینه که یه ماهرو بخونیم هیچی نفهمی تازه خوبم نشی
هر وقت حالت کاملا خوب شد با قدرت بیشتر برگرد و اون یه ماهرو هم جبران کن -
مریم ملک محمدی سلام
اروم باش و خونسردیت رو حفظ کن
به خدا توکل کن
ایه ای برای ارام شدن در قران هست که میگه
الا بِذِکرِا... تَطمَئِنُ القُلوب
با یاد نام خدا دل ها ارام می گردد
این ایه رو فراموش نکن
یاحق -
واقعا از تک تک شمایی ک برام وقت گذاشتین و تاپینگ رو خوندین و جواب دادین ممنونم️
واقعیتش انتظار اینهمه جواب برای اولین تاپینگ رو نداشتم
قشنگه ک دوستایی مث شماها دارم آخه همه رفیقام گذاشتن رفتن -