گروه
-
لطفا منو گروه راه ابریشم تجربی و عمومی عضو کنید
-
لطفا منو گروه راه ابریشم تجربی و عمومی عضو کنید
Abolfazl Saberi
@M-an -
Abolfazl Saberi
@M-an@masoumeh-shokrollahi یعنی چی😁
-
@masoumeh-shokrollahi یعنی چی😁
Abolfazl Saberi یعنی اینکه اگر می خواهید پیامتان دیده شود باید یک گروهی را تگ کنید مثل
دانش-آموزان-آلاء -
Abolfazl Saberi یعنی اینکه اگر می خواهید پیامتان دیده شود باید یک گروهی را تگ کنید مثل
دانش-آموزان-آلاءarthur morgan میتونی به چند تا از سوالام راجب راه ابریشم جواب بدی!؟
-
arthur morgan میتونی به چند تا از سوالام راجب راه ابریشم جواب بدی!؟
Abolfazl Saberi بله بفرمایید
-
@masoumeh-shokrollahi یعنی چی😁
Abolfazl Saberi من مدیرو تگ کردم که پیامتونو ببینه باید مدیر شمارو اضافه کنن به گروهای راه ابریشم
-
Abolfazl Saberi بله بفرمایید
arthur morgan اول اینکه این برنامه تابستون خیلی قاطیه الانم من خرید کردم اما همه فرسنگ ها و همه چی خلاصه هستن. از مهر قراره همه اینا برداشته بشن و دوباره قرار داده بشن؟
-
Abolfazl Saberi من مدیرو تگ کردم که پیامتونو ببینه باید مدیر شمارو اضافه کنن به گروهای راه ابریشم
@masoumeh-shokrollahi گروه های کجاست؟
تلگرامع؟ -
arthur morgan اول اینکه این برنامه تابستون خیلی قاطیه الانم من خرید کردم اما همه فرسنگ ها و همه چی خلاصه هستن. از مهر قراره همه اینا برداشته بشن و دوباره قرار داده بشن؟
Abolfazl Saberi خب داریم تو تابستون فقط دهم را می خوانیم درمورد مورد دوم اطلاع ندارم ولی قراره از اول مهر بعضی از حذفیات در فیلم ها و جزوه ها اعمال بشه فکر کنم
-
تلگرامع؟Abolfazl Saberi من خودم راه ابریشمو ندارم نمیدونم ولی فک کنم همینجا باشه
-
تلگرامع؟Abolfazl Saberi
.گروه ها داخل انجمن هست -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد