دوره صفر تا صد ریاضی دهم با کدوم استاد شروع کنم
-
سلام دوستان من سطح درسیم خوبه و معدلم ۲۰
بنظرتون اگر بخوام دوره صفر تا صد ریاضی رو شروع کنم استاد لکستانی یا استاد امینی کدوم میتونن بیشتر برای من کمک کننده باشن
بنظر شما کدوما بهترن؟ -
بنظرتون اگر بخوام دوره صفر تا صد ریاضی رو شروع کنم استاد لکستانی یا استاد امینی کدوم میتونن بیشتر برای من کمک کننده باشن
بنظر شما کدوما بهترن؟Reihaneh Fallah سلام رفیق💫۹۹ درصد معلمای آلا خوبن اما سطح تدریس استاد لکستانی از نظر من بالا تره اما استاد امینیم خیلی شیوا و قابل فهم درس میدن اما من استاد لکستانیو انتخاب کردم
-
بنظر شما کدوما بهترن؟Reihaneh Fallah سلام بحث تشریحی و نمره کاملا با تست جداست خیلیا 20 هستن ولی درصداشون پایینه
میتونید از فیلمای الا استفاده کنید و با دیدن ندریس تستی ریاضیتون رو قوی و قوی تر کنید -
Reihaneh Fallah سلام رفیق💫۹۹ درصد معلمای آلا خوبن اما سطح تدریس استاد لکستانی از نظر من بالا تره اما استاد امینیم خیلی شیوا و قابل فهم درس میدن اما من استاد لکستانیو انتخاب کردم
Mahdis Jafary ممنونم از راهنماییت مرسی ❤❤
-
Reihaneh Fallah سلام بحث تشریحی و نمره کاملا با تست جداست خیلیا 20 هستن ولی درصداشون پایینه
میتونید از فیلمای الا استفاده کنید و با دیدن ندریس تستی ریاضیتون رو قوی و قوی تر کنید@dr-aryan دقیقا درسته ، به همین خاطر پرسیدم تا بدونم کدوم تدریس میتونه علاوه بر تشریحی باعث موفقیتم توی سوالات تستی بشه
مرسی از راهنماییتون