سلام دوستان
من یه چند هفته ای هست که شیمی آقای پویان نظر رو گرفتم ولی چند تا سوال برام پیش اومده بود..
1.راه ابریشم شیمی امسال ضبط جدید داره؟ یعنی مال خود امسال هست یا همون پارسالی؟
2.الان من خودم همه جزوه های استاد رو چاپ بگیرم؟
سوالی بعدی درمورد یه سری عیب های فیلم هاست که نمیدونم جا به جا شدهیا چه مشکلی واسش پیش اومده مثلا همین پیله اول انگار با جلسه صفر جا به جا شده و پیله اول کلا نیست...
4.برای راه ابریشم شیمی چاپار و تورق و کنکورچه نداریم؟چون داشتم چک میکردم فقط فرسنگ اول برا من کنکورچه داشت... و طبیعتا همونطور که مشخصه بقیه فرسنگ ها نداره...اصن انگار جزوه ها ناقصه
حالا نمیدونم مشکل سایت هستش یا کلا همچین جزوه هایی که من میگم نداریم
دوستان لطفا با یک توضیح جامع و کامل راهنمایی کنید 🙏🏻 🙏🏻
سلام بچه ها
۲ تا سوال دارم ممنون میشم بی زحمت اگه کسایی جواب رو میدونن یه توضیح بدن🌱
۱) یه جمله کتاب که میگه واکنش پذیری آلکان ها بسیار کمه بخاطر همین حدود ۹۰ درصد از اون به عنوان سوخت استفاده میشه
ربطشونو به هم نفهمیدم؟
۲) در تقطیر جز به جز نفت خام با تغییر ارتفاع، روند تغییرات دما و اندازه مولکول های خروجی از برج عکس یکدیگر است
این جمله غلطه
اما سوالم اینجاست که چرا در بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیک و در پایین برج اندازه مولکول ها بزرگ و درشته
یعنی آیا به حالت موادش بستگی داره چون بالای برج گازه پس اندازه مولکول هاش کوچیکن و پایین برج چون نفت بصورت مایع ست اندازه مولکول هاش درشتن؟اصلن کجای کتاب گفته که بالای برج اندازه مولکول های خروجی کوچیکن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
SO2
-
سلام، گوگرد دی اکسید
ساختار لوییس گونه پایدارش به این صورته در تمام منابع بین المللی و دانشگاهی خارجی:
اما توی کتابای درسی ما با این ساختار لوییس ناپایدارش بررسی میشه در سرتاسر کتاب و ما باید ساختار لوییسش رو هم اینطوری یاد بگیریم و هر وقت از ما ساختار لوییس SO2 رو خواستن اینجوری رسم کنیم و جفت الکترون هاشو بشماریم:
در حالیکه:
چرا؟؟
-
سلام دوستان نتیجه شد همین؛
چون باعث ابهام بعضیا شد یه بار دیگه منشن میکنم ک ببینن اونایی ک براشون ممکنه ابهامی شده باشه
@دانش-آموزان-آلاء -
milad havazyari دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
:|||||||||||| -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to milad havazyari on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
milad havazyari
گیج شدمالان آخر ما باید لوییس اینو چجوری بکشیم؟
منابع فارسی بالایی رو کشیده انگلیسی ها پایینی رو کشیدن
@راهنما-شیمی
@دانش-آموزان-آلاءهیچکی نمیدونه ینی..؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam
به قول عای موقاری کتاب هر چی بگه میگیم سمعا و طاعتا
موارد زیادی پیش اومده که کتاب با منابع علمی سازگار نیست و از خودش چیزی رو درآورده و چون منبع ما برای کنکور کتاب درسیه هرچی کتاب درسی بگه (حتی به غلط) اون درست محسوب میشه -
Amirreza Vafaei Moghadam سلام
خودت داریم میگی منابع بین المللی
کتاب ما در حد ابتداییه
فقط میتونم ایجوری کمکت کنم
فعلا اهمیت نده 🥲
تا ان شاالله که رفتی دانشگاه دلیلشو بفهمی -
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Helorikaa on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@felli
Yegane Dehqan
نمیدونم آخه شک کردم میگم شاید اون ساختار ناپایدار فقط برای اون SO2 که آلاینده هستش باشه شاید... اونی ک پایدار هستش برای حالت عادیش باشهنمیدونم والا ️️ ینی یه موقع درباره SO2 عادی حرف زدن اون منابع خارجی رو بکشیم وقتی درباره SO2 ای ک از سوختن بدست میاد و آلاینده هستش و ناپایدار هستش حرف زدن اون ساختار ناپایدار رو بکشیم؟ ️️ نمیدونم والا گیج شدم
-
milad havazyari دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam
چون کتاب بالایی رو گفته باید قبول کنیم دگ
میتونی تو پیج استاد پویان نظر هم ازشون بپرسی تازگیام یه گروه شیمی برای رفع اشکال تشکیل دادن -
Amirreza Vafaei Moghadam ما رو هم داری گیج میکنی
من تحقیق میکنم دربارش حالا اگه فهمیدم دلیلشو میگم بهت . -
Amirreza Vafaei Moghadam فکر میکردم فقط تو زیست از این خبراس ////:
ماهم زیستمون پر از مطالبیه که از نظر علمی بدرد عمه مولف های کتاب میخوره ولی چون کنکور از کتابه همونی که کتاب میگه
شما هم همینطور برا کنکور چیزی که کتاب میگه اما اگه المپیاد اون چیزی که از نظر علمی درسته را بگیرید -
milad havazyari
ببخشید اون گروه کجاست؟ -
ساختار دوم برای کنکور هست
دوتا داتیو رو کتاب درسی بررسی نکرده
-
@felli
لینکش رو تو پیج خودشون استوری کرده بودن -
Yegane Dehqan ببخشید ک باعث سردرگمی شدم... مرسی
-
mohammad m 1 دانش آموزان آلاء المپیادیا دوازدهم یازدهم دهم تجربی ریاضیreplied to milad havazyari on آخرین ویرایش توسط انجام شده
milad havazyari کجاست گروهشون؟؟
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to Amirbernosi on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
@amir-bernousi
سلام،
منظورتون این یکی هستش؟ برای کنکور
یا این یکی؟
آخه آقا پویان نظر فرسنگ قبلی برا آلاینده های حاصل از سوختن ذغال سنگ اولی رو رسم میکرد
-
-
سلام
شما باید هرچی کتاب بگه بزاری رو جفت چشمات
من پارسال که کلاس کنکور مدرسه رو میرفتم یه المپیادی توش بود که خیلی جاها ایراد میگرفت به معلم و میگفت غلطه. معلم هم میگفت خودمم میدونم ولی کنکور بحثش جداس و هرچی کتاب بگه باید بگی چشم
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to amirmohammad shakeri on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
amirmohammad shakeri
سلام حرف شما درسته منم میدونم باید چیزی ک کتاب میگه رو انجام داد اما من برای این، این سوال رو پرسیدم ک در این خصوص رفع ابهام بشه ک آیا در همه شرایط اینطوره یا فقط برای آلاینده ک ناپایدار هستش این ساختار باید در نظر گرفته بشه:
Amirreza Vafaei Moghadam در SO2 گفته است:آخه شک کردم میگم شاید اون ساختار ناپایدار فقط برای اون SO2 که آلاینده هستش باشه شاید... اونی ک پایدار هستش برای حالت عادیش باشه
ینی یه موقع درباره SO2 عادی حرف زدن اون منابع خارجی رو بکشیم وقتی درباره SO2 ای ک از سوختن بدست میاد و آلاینده هستش و ناپایدار هستش حرف زدن اون ساختار ناپایدار رو بکشیم؟
-
amirmohammad shakerireplied to Amirreza Vafaei Moghadam on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Vafaei Moghadam در SO2 گفته است:
amirmohammad shakeri
سلام حرف شما درسته منم میدونم باید چیزی ک کتاب میگه رو انجام داد اما من برای این، این سوال رو پرسیدم ک در این خصوص رفع ابهام بشه ک آیا در همه شرایط اینطوره یا فقط برای آلاینده:
Amirreza Vafaei Moghadam در SO2 گفته است:آخه شک کردم میگم شاید اون ساختار ناپایدار فقط برای اون SO2 که آلاینده هستش باشه شاید... اونی ک پایدار هستش برای حالت عادیش باشه
ینی یه موقع درباره SO2 عادی حرف زدن اون منابع خارجی رو بکشیم وقتی درباره SO2 ای ک از سوختن بدست میاد و آلاینده هستش و ناپایدار هستش حرف زدن اون ساختار ناپایدار رو بکشیم؟
تا اینجایی که من تست زدم تو سوال نمیاد بگه so2 الاینده و غیر الاینده. پس شما باید پیش فرضت رسم کتاب باشه
-
Amirreza Vafaei Moghadam المپیادیاreplied to amirmohammad shakeri on آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
تا اینجایی که من تست زدم تو سوال نمیاد بگه so2 الاینده و غیر الاینده. پس شما باید پیش فرضت رسم کتاب باشه
چا اتفاقا میگه
-
یع جایی میاد ففط میگه SO2
-
یه وقتی هم میگه آلاینده حاصل از سوختن چیزی مثل ذغال سنگ ک یکیش SO2 هستش...
فرقش اینه..!
برای این دو باید تفاوت قائل شد چون SO2 حاصل از سوختن ذغال سنگ به قدری ناپایداره ک سریع تبدیل به SO3 میشه
-