7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
چند سوال از کلیه...
-
سلام دوستان یه چند تا سوال از کلیه داشتم مطمئن نیستم رو جواب که خودم پیدا کردم اگر میشه راهنماییم کنید
بخش مرکزی فقط هرم های کلیه اس؟ یا ستون کلیه هم جز مرکزیه؟
کپسول بومن و لوله پیچ خورده نزدیک فقط در بخش قشرین؟؟لوله پیچ خورده دور تو کدوم قسمت میشه؟
ناف کلیه جز کدوم بخش کلیه میشه؟جز مرکزی میشه؟
ممنون
@دهم @یازدهم @دوازدهم @تجربیا -
@sania-andiravan سلام سانی
سوال اولت بنظرم ستون ها هم هستن
کتاب نوشته «یک هرم از بخش مرکزی» ینی احتمالا اون ستون هم میتونن باشنسوال دومت اگر اشتباه نکنم آقای موقاری گفتم کپسول بومن و لوله پیچ خورده نزدیک و دور (هر دو) در بخش قشرین
ناف کلیه ک از کتاب حذف شده🥲
بنظرم نمیشه
فک کنم بخش لگنچه بشهولی اینو اصلا مطمئن نیستم -
@sania-andiravan در چند سوال از کلیه... گفته است:
بخش مرکزی فقط هرم های کلیه اس؟ یا ستون کلیه هم جز مرکزیه؟
سلام
بنظرم ستون کلیه هم جزء مرکزی هستشکپسول بومن و لوله پیچ خورده نزدیک فقط در بخش قشرین؟؟لوله پیچ خورده دور تو کدوم قسمت میشه؟
در بخش قشری بنظرم باید باشه
ناف کلیه جز کدوم بخش کلیه میشه؟جز مرکزی میشه؟
قسمت وسط و فرورفته
بله جزء مرکزیه -
Amir Shafie
ممنونم ازتون -
سوال اول
ستون یادمه مال بخش قشری بود. اصلا تعریف ستون کلیه رو میگفتیم یه انشعاب بخش قشری در مرکزیحالا نمی دونم چرا بچه ها گفتن مرکزی
سوال دوم
این سواله مال کنکور ۹۸ بود که انواع نفرون ها رو میگفت برای الان نمی خواد یادش بگیری ولی اگه جواب رو میخوای تو زیست سرا یه پست گذاشتم نوشتم اینو بخونشسوال سوم
ناف کلیه رو دقیق نمی دونم جز کدوم بخش حسابش میکنیم -
https://forum.alaatv.com/post/1661036
این پسته رو بخون نوشتم اونجا چند تا پوستر هم هست ببین کمکت میکنه -
@sania-andiravan
سلام ، ستون کلیه درسته از بخش قشری منشا گرفته ولی به بخش مرکزی نفوذ کرده و بخشی از اونه ، در مورد سوال دومتون کپسول بومن و لوله پیچ خورده دور و نزدیک در بخش قشری قرار گرفتن اما قوس هنله و مجرای جمع کننده نفرون های نزدیک به هرم ها در هرم کلیوی قرار گرفته به همن خاطر ظاهر مخطط دارند و سوال سوم ناف یه فرورفتگی هستش قاعدتا نباید جزو این سه بخش طبقه بندی بشه ولی من اگه باشم جزو لگنچه قرار میدادمش -
دریا دریایی
z Gheibi
Marjan82
خیلی ممنونم