منبع گرمابی یا سرمایی
-
سلام من توی کتاب کارم دیدم که نوشته دمای اتاق منبع گرم برای چای داغ است ولی مگه منبع سرد محسوب نمیشه ؟! میشه لطفا اینو برام توضیح بدین .
-
سلام من توی کتاب کارم دیدم که نوشته دمای اتاق منبع گرم برای چای داغ است ولی مگه منبع سرد محسوب نمیشه ؟! میشه لطفا اینو برام توضیح بدین .
-
Saba haghshenas نه دیگه
چای داغ میشه دستگاه
اتاق هم میشه محیط
محیط و دستگاه باهم انرژی مبادله میکنن تا به تعادل برسن
تعریف منبع گرما هم این بود که جسمیه که جرم اون در مقابل جرم دستگاه اونقدر بزرگه که میتونه مقدار زیادی گرما بگیره و یا از دست بده بدون این که تغییر دمای محسوسی بکنه
مثلا برای قطعه یخ یا همون چای داغ فضای اتاق میشه منبع گرماگه نفهمیدی بگو بازم توضیح بدم
-
Saba haghshenas
سلام،
اتاق برای چای %(#ff0000)[منبع گرم] نیستش...
%(#ff0000)[منبع گرما] هستشهوای اتاق رو برای چای یا قطعه یخ، اصطالحاً %(#ff0000)[منبع گرما] میگن.
این یعنی این محیطی هر قدر هم ک گرما مبادله کنه با این دستگاه بازم دمای محیط تغییر محسوسی نمیکنه...
الان مثلن یک فنجان چای دااغ رو بذاری توی اتاق... کم کم سرد میشه... اما آیا اتاق هم تغییر دمای محسوسی میکنه؟ خیر. بنابراین اتاق برای چای یک %(#1eff00)[منبع گرما] هستش...
-
Saba haghshenas
الان مثلا یک مقداری از آب و یخ صفر درجه هم %(#ff0000)[منبع گرما] خوبی میتونه باشه برای یه سری آزمایش های کوچیک... چون بهش گرما ک میدی یکمی از یخ آب میشه اما بازم دماش صفر درجه هستش و تغییری نمیکنه... -
Saba haghshenas
الان مثلا یک مقداری از آب و یخ صفر درجه هم %(#ff0000)[منبع گرما] خوبی میتونه باشه برای یه سری آزمایش های کوچیک... چون بهش گرما ک میدی یکمی از یخ آب میشه اما بازم دماش صفر درجه هستش و تغییری نمیکنه...Saba haghshenas
اما البته اینم بگم-
%(#ff0000)[آب صفر درجه به تنهایی] منبع گرمایی خوبی به حساب نمیاد هاا چون همین ک بهش گرما میدی سریع دماش میره بالا و میشه مثبت فلان درجه سلسیوس...
-
%(#ff0000)[یخ صفر درجه هم به تنهایی] منبع گرمایی خوبی به حساب نمیاد چون همین ک ازش یکمی گرما بگیری تبدیل میشه به یخ منفی فلان درجه سلسیوس...
-
فقط اون %(#ff0000)[مخلوط آب و یخ صفر درجه] هستش ک منبع گرمایی خوبی به حساب میاد چون هم اگر بهش گرما بدی یکمی از یخ ذوب میشه بازم دمای مخلوط آب و یخ صفر درجه باقی میمونه... / هم اگر ازش گرما بگیری، یکمی آب منجمد میشه بازم دمای مخلوط آب و یخ صفر درجه باقی میمونه...
گفتم حالا ک درباره مخلوط آب و یخ گفتم کامل بگم...
😅😂😂 -
-
Saba haghshenas
سلام،
اتاق برای چای %(#ff0000)[منبع گرم] نیستش...
%(#ff0000)[منبع گرما] هستشهوای اتاق رو برای چای یا قطعه یخ، اصطالحاً %(#ff0000)[منبع گرما] میگن.
این یعنی این محیطی هر قدر هم ک گرما مبادله کنه با این دستگاه بازم دمای محیط تغییر محسوسی نمیکنه...
الان مثلن یک فنجان چای دااغ رو بذاری توی اتاق... کم کم سرد میشه... اما آیا اتاق هم تغییر دمای محسوسی میکنه؟ خیر. بنابراین اتاق برای چای یک %(#1eff00)[منبع گرما] هستش...
Amirreza Vafaei Moghadam ببینید الان این چیزی که من میگم قبلا یک جا شنیدم ولی حالا برای شما هم میگم نظرتونو بگین
اگر دمای منبع گرما از جشم بیشتر باشه به اون منبع گرم گفته میشه و اگر دمای منبع گرما از جشم کمترباشه به اون منبع سرد گفته میشه
باتوجه به سوالم که گفتم دمای اتاق منبع گرم برای چای هست طبق تعریف های بالا اشتباه در میاد ولی توی کتابکارم خلاف اینو گفته -
Amirreza Vafaei Moghadam ببینید الان این چیزی که من میگم قبلا یک جا شنیدم ولی حالا برای شما هم میگم نظرتونو بگین
اگر دمای منبع گرما از جشم بیشتر باشه به اون منبع گرم گفته میشه و اگر دمای منبع گرما از جشم کمترباشه به اون منبع سرد گفته میشه
باتوجه به سوالم که گفتم دمای اتاق منبع گرم برای چای هست طبق تعریف های بالا اشتباه در میاد ولی توی کتابکارم خلاف اینو گفته -
- این ویس: لینک
سلام، توی مبحث دما و گرما یا ترمودینامیک؟ اگ توی مبحث دما و گرما هستش ک احتمالا اشتباه تایپی هستش منظورش منبع گرما بود... اما اگ توی مبحث ترمودینامیک هستش، چای در حال گرم شدنه یا سرد شدن؟
Amirreza Vafaei Moghadam مبحث ترمودینامیک هست خب فرض کنیم چای رو همین الان از روی گاز برداشتن😅 خب دمای چای بیشتر از دمای محیط است پس دمای اتاق منبع سرده، درسته؟