کتاب تست پایه دهم
-
سلام
من امسال میرم پایه دهم
میرم نمونه دولتی
خیلی میترسم که اونا از من خیلی سطحشون بالاتر باشه
بنظرتون اگر بخوام برای هر درس بین۲ تا ۳ تا کتاب تست بگیرم
چی از همه بهتره
ممنونممم -
سلام
من امسال میرم پایه دهم
میرم نمونه دولتی
چی از همه بهتره
ممنونمممReihaneh Fallah سلام
ماهم همین تصورات رو داشتیم 😅 اولش یه مقدار جو هست بچه ها درس می خونن و.. ولی معلوم نیست تا کی دوام داره
شما همیشه تلاش خودتونو بکنید به کسی هم کاری نداشته باشید و آهسته و پیوسته پیش برید مدارس خاص هم کمکاری شون کم نیست ، هرجا کاستی بود به مدرسه اکتفا نکنید
بعد اینکه فکر نمی کنید دو سه تا زیاده؟ تعدد منابع خیلی گیج کننده است ،شما الان یک منبع داشته باشید و اون رو خوب بخونید بهترهدانش-آموزان-آلاء لطفاً کمکشون کنید 🌸
-
سلام
من امسال میرم پایه دهم
میرم نمونه دولتی
چی از همه بهتره
ممنونمممReihaneh Fallah به نظر من اصلا چیزی که فک میکنی نیس ، منظورم اینه که دانش آموزا اون چنان سطح بالا نیستن ، اینو به عنوان کسی میگم که تو تجربه درس خوندن تو دو تا دبیرستان نمونه دولتی دارم...(البته این نظر شخصیه بندس(و اینم اضافه کنم که سطح بچه ها به طور میانگین و نسبت به خیلی از مدارس بالاس و توی این مدارس دانش آموزانی خیلی خوبی هم پیدا میشن))اینم بگم که قصد توهین به هیچ دانش آموزی رو ندارما
درمورد کتاب ها هم که به نظرم برا هر درس یه کتاب تو دهم کافیه چون الان باید تو یادگیری عمقی تمرکز کنی ، چند تا از منابع که دستت راه بیوفته:
فیزیک و ریاضی: میکرو
شیمی: یا خیلی سبز یا مبتکران(خیلی سبز درسنامه بهتری داره مبتکران سطح تستای بالاتر)
اگه رشتت تجربیه ، زیست: خیلی سبز
اگه رشتت ریاضیه: میکرو گاج
دینی: سفیر خرد
ادبیات: مبتکران بدک نیس ولی فک کنم کتابای بهتری تو بازار پیدا شه
البته جزوات استاد یاری برای فیزیک و استاد گودرزی برای زیست هم عالی هستن
پ.ن: استاد یاری همه چیو تو جزوشون نگفتن و باید ویدیو های ایشونو ببینی و جزوه رو پر کنیحالا از نظر بقیه بچه ها هم استفاده کن
لطفا کمکشون کنید🌹 دانش-آموزان-آلاء -
سلام
من امسال میرم پایه دهم
میرم نمونه دولتی
چی از همه بهتره
ممنونمممReihaneh Fallah سلام دوست من وقتت بخیر
اول ازهمه بهت بگم که اینقدر از الان به خودت استرس و اضطراب راه ندی تو حالا اول راهی اگه بخوای ازالان اینطوری باشی دیگه تا کنکور توانی برات نمیمونه .
دوما اصلا هم اینطور که فکر میکنی نیست که بری مدرسه نمونه بقیه از تو خیلی سطح بالاتر باشن و تو خدایی نکرده از بقیه عقب تر باشی .شما که تازه کار هستی و هنوز با سطح دبیرستان خیلی خوب آشنا نیستی اگه بخوایید از الان 2-3 تا کتاب تست برای هردرس بخرید جز سردرگمی و کلافه شدن و چه بسا خسته ویا به اصطلاحی زده شدن ازدرس، فایده ای برات نداره .به نظر من اول از همه آرامش خودتو حفظ کن و استرس رو ازخودت دورکن.واگر هم خیلی مشتاق هستی که زودتر دروس دهم رو شروع کنی میتونی با صفرتا صد های آلا شروع کنی که واقعا عالی هستن و درس ها به صورت مفهومی برات جا میافته .
بعدش حالا به امید خدا که رفتی مدرسه یه کم دستت اومد که حالا در چه سطحی هستی میتونی کتاب تستت رو انتخاب کنی.اینا همه پیشنهاد من به عنوان یه دوست خدمت شما بود و البته خدمتتون عرض کنم که من خودم مدرسه نمونه دولتی میرم.
ایشالا که موفقِ موفق باشید.:smiling_face_with_smiling_eyes: :hibiscus:
( عذر میخوام اگه پرحرفی کردم:bouquet: )یاعلی
-
Reihaneh Fallah سلام دوست من وقتت بخیر
اول ازهمه بهت بگم که اینقدر از الان به خودت استرس و اضطراب راه ندی تو حالا اول راهی اگه بخوای ازالان اینطوری باشی دیگه تا کنکور توانی برات نمیمونه .
دوما اصلا هم اینطور که فکر میکنی نیست که بری مدرسه نمونه بقیه از تو خیلی سطح بالاتر باشن و تو خدایی نکرده از بقیه عقب تر باشی .شما که تازه کار هستی و هنوز با سطح دبیرستان خیلی خوب آشنا نیستی اگه بخوایید از الان 2-3 تا کتاب تست برای هردرس بخرید جز سردرگمی و کلافه شدن و چه بسا خسته ویا به اصطلاحی زده شدن ازدرس، فایده ای برات نداره .به نظر من اول از همه آرامش خودتو حفظ کن و استرس رو ازخودت دورکن.واگر هم خیلی مشتاق هستی که زودتر دروس دهم رو شروع کنی میتونی با صفرتا صد های آلا شروع کنی که واقعا عالی هستن و درس ها به صورت مفهومی برات جا میافته .
بعدش حالا به امید خدا که رفتی مدرسه یه کم دستت اومد که حالا در چه سطحی هستی میتونی کتاب تستت رو انتخاب کنی.اینا همه پیشنهاد من به عنوان یه دوست خدمت شما بود و البته خدمتتون عرض کنم که من خودم مدرسه نمونه دولتی میرم.
ایشالا که موفقِ موفق باشید.:smiling_face_with_smiling_eyes: :hibiscus:
( عذر میخوام اگه پرحرفی کردم:bouquet: )یاعلی
@nazanin-mirzai خیلی ممنونم از اینکه انقدر عالی راهنماییم کردین لطف کردیننن
-
Reihaneh Fallah سلام
ماهم همین تصورات رو داشتیم 😅 اولش یه مقدار جو هست بچه ها درس می خونن و.. ولی معلوم نیست تا کی دوام داره
شما همیشه تلاش خودتونو بکنید به کسی هم کاری نداشته باشید و آهسته و پیوسته پیش برید مدارس خاص هم کمکاری شون کم نیست ، هرجا کاستی بود به مدرسه اکتفا نکنید
بعد اینکه فکر نمی کنید دو سه تا زیاده؟ تعدد منابع خیلی گیج کننده است ،شما الان یک منبع داشته باشید و اون رو خوب بخونید بهترهدانش-آموزان-آلاء لطفاً کمکشون کنید 🌸
z Gheibi واقعا ممنون از راهنماییتون من تازه فکر میکردم خیلی کمه مرسی
-
z Gheibi واقعا ممنون از راهنماییتون من تازه فکر میکردم خیلی کمه مرسی
Reihaneh Fallah خواهش میکنم 🌷
موفق باشید 🌷🌷 -
سلام
من امسال میرم پایه دهم
میرم نمونه دولتی
چی از همه بهتره
ممنونمممReihaneh Fallah
سلام
چرا نگرانی سطحت پایین تر باشه؟ تو هم اون ازمونو قبول شدی و الکی خودتو دست کم نگیر
فکر نکن هم قراره با چن تا دانشمند باشی توی کلاس! اولاش جو طوری هست همه خیلی میخوانن ولی باید نتیجه اخرشو دید چون خیلیا خسته میشن و اون جو هم کمتر میشه
سعی کن به خودت خیلی استرس وارد نکنی کتاب تست هم مدارس نمونه خودشون از تابستون کلاسارو شروع میکنن و میگن چی کتاب بگیری همونارو که دبیرت گفته بگیری کامل پیش بری تمومه -
Reihaneh Fallah
سلام
چرا نگرانی سطحت پایین تر باشه؟ تو هم اون ازمونو قبول شدی و الکی خودتو دست کم نگیر
فکر نکن هم قراره با چن تا دانشمند باشی توی کلاس! اولاش جو طوری هست همه خیلی میخوانن ولی باید نتیجه اخرشو دید چون خیلیا خسته میشن و اون جو هم کمتر میشه
سعی کن به خودت خیلی استرس وارد نکنی کتاب تست هم مدارس نمونه خودشون از تابستون کلاسارو شروع میکنن و میگن چی کتاب بگیری همونارو که دبیرت گفته بگیری کامل پیش بری تمومه@atena-karimi خیلی ممنون که انقده کااامل کمکم کردین
-
Reihaneh Fallah به نظر من اصلا چیزی که فک میکنی نیس ، منظورم اینه که دانش آموزا اون چنان سطح بالا نیستن ، اینو به عنوان کسی میگم که تو تجربه درس خوندن تو دو تا دبیرستان نمونه دولتی دارم...(البته این نظر شخصیه بندس(و اینم اضافه کنم که سطح بچه ها به طور میانگین و نسبت به خیلی از مدارس بالاس و توی این مدارس دانش آموزانی خیلی خوبی هم پیدا میشن))اینم بگم که قصد توهین به هیچ دانش آموزی رو ندارما
درمورد کتاب ها هم که به نظرم برا هر درس یه کتاب تو دهم کافیه چون الان باید تو یادگیری عمقی تمرکز کنی ، چند تا از منابع که دستت راه بیوفته:
فیزیک و ریاضی: میکرو
شیمی: یا خیلی سبز یا مبتکران(خیلی سبز درسنامه بهتری داره مبتکران سطح تستای بالاتر)
اگه رشتت تجربیه ، زیست: خیلی سبز
اگه رشتت ریاضیه: میکرو گاج
دینی: سفیر خرد
ادبیات: مبتکران بدک نیس ولی فک کنم کتابای بهتری تو بازار پیدا شه
البته جزوات استاد یاری برای فیزیک و استاد گودرزی برای زیست هم عالی هستن
پ.ن: استاد یاری همه چیو تو جزوشون نگفتن و باید ویدیو های ایشونو ببینی و جزوه رو پر کنیحالا از نظر بقیه بچه ها هم استفاده کن
لطفا کمکشون کنید🌹 دانش-آموزان-آلاءNazanin Foroutan
سلام
ببخشید برای فیزیک میکرو نقره ای یا میکرو طلایی؟! -
سلام
من امسال میرم پایه دهم
میرم نمونه دولتی
چی از همه بهتره
ممنونمممReihaneh Fallah 😐😐😐از بد ترین کار ها تعدد منبعه....