برنامه راه ابریشم از مهر(برای کسانی که هم پک عمومی و هم پک اختصاصی رو تهیه کردند)
-
سلام سوال من این هستش که برنامه الا از مهر برای کسانی که هم پک عمومی و هم پک اختصاصی رو تهیه کردند چطوره؟ایا برنامه ای در نظر گرفته شده برای کسانی که هر دو پک راه ابریشم رو خریداری کردند؟ایا میشه هر دو رو باهم بدون این که عقب بیوفتیم پیش ببریم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

@M-an
@دانش اموزان راه ابریشم -
سلام سوال من این هستش که برنامه الا از مهر برای کسانی که هم پک عمومی و هم پک اختصاصی رو تهیه کردند چطوره؟ایا برنامه ای در نظر گرفته شده برای کسانی که هر دو پک راه ابریشم رو خریداری کردند؟ایا میشه هر دو رو باهم بدون این که عقب بیوفتیم پیش ببریم؟

@M-an
@دانش اموزان راه ابریشمsana shokuhiasl بله برنامش کامله
-

@M-an
@دانش اموزان راه ابریشمsana shokuhiasl سلام
بله دو تا برنامه هست .
هم برای کسایی که راه ابریشمی هستن و مدرسه میرن
و هم برای کسایی که میخوان یه بار دیگه کنکور بدن .
-
sana shokuhiasl سلام
بله دو تا برنامه هست .
هم برای کسایی که راه ابریشمی هستن و مدرسه میرن
و هم برای کسایی که میخوان یه بار دیگه کنکور بدن .
Yegane Dehqan
ممنون
ینی میشه هر دو رو با هم پیش برد؟یعنی هم عمومی هارو هم اختصاصی هارو باهم و با راه ابریشم پیش ببریم؟ -
sana shokuhiasl بله برنامش کامله
nazanin karima
ممنون -
Yegane Dehqan
ممنون
ینی میشه هر دو رو با هم پیش برد؟یعنی هم عمومی هارو هم اختصاصی هارو باهم و با راه ابریشم پیش ببریم؟sana shokuhiasl بله .
فکر کنم یه برنامه ای میدن که حتی بچه هایی که راه ابریشمی نیستن هم بتونن استفاده کنن . -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد