تداخل زیست راه ابریشم با بودجه بندی ازمون ها
-
سلام
میخواستم بدونم در مورد درس زیست الان هم بودجه بندی ازمون های قلم چی هم بودجه بندی گزینه دو با مبحث هایی که داخل برنامه هست تداخل داره و تست های جزوه همش ترکیبیه
برای مهر ماه به بعد برنامه ای واسه ی درست شدن این مشکل هست ؟
Arshia Yazdian
sohrab
مدیر-محصول-ابریشم
@M-an
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام
میخواستم بدونم در مورد درس زیست الان هم بودجه بندی ازمون های قلم چی هم بودجه بندی گزینه دو با مبحث هایی که داخل برنامه هست تداخل داره و تست های جزوه همش ترکیبیه
Arshia Yazdian
sohrab
مدیر-محصول-ابریشم
@M-an
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمamirali salahshour مهر گفتن دوتا برنامه منطبق بر قلم چی و گزینه 2 میدن
-
amirali salahshour مهر گفتن دوتا برنامه منطبق بر قلم چی و گزینه 2 میدن
@dr-aryan اره ولی تستا ترکیبیه باز باید عین برنامه تابستون بگردیم دنباله تستا تو جزوه ؟!
Arshia Yazdian -
@dr-aryan اره ولی تستا ترکیبیه باز باید عین برنامه تابستون بگردیم دنباله تستا تو جزوه ؟!
Arshia Yazdianamirali salahshour نمیدونم
-
amirali salahshour مهر گفتن دوتا برنامه منطبق بر قلم چی و گزینه 2 میدن
@dr-aryan نه اون دوتا برنامه برای کسایی هست که مدرسه میرن و کسایی که فارغ التحصیل شدن .
-
اگه بشه تستایی که داخل جزوه ای که قراره اپدیت بشه کنارشون بنویسن این تست برای مثلا سال یازدهم یا این تست مال دهم یا تستای جدید مستقل برای هر پایه ضبط بشه داخل هر فرسنگ مشکل رفع میشه
دوستان اگه همت کنن جواب بدن که عالی میشه
Arshia Yazdian
مدیر-محصول-ابریشم
sohrab
@M-an -
@dr-aryan نه اون دوتا برنامه برای کسایی هست که مدرسه میرن و کسایی که فارغ التحصیل شدن .
Yegane Dehqan ن ببینید دوتا برنامه هس یکی فارغ التحصیلا یکی اونایی ک میبرن مدرسه و برنامه اونایی ک میرن مدرسه یکیش منطبق بر قلم چیه یکیش گزینه دو من تیکت زدم گفتن امسال منطبق بر قلم چی هم برنامه میدیم برا گزینه 2 هم ک دیگ کلا منطبق بر اون هست راه ابریشم
-
Yegane Dehqan ن ببینید دوتا برنامه هس یکی فارغ التحصیلا یکی اونایی ک میبرن مدرسه و برنامه اونایی ک میرن مدرسه یکیش منطبق بر قلم چیه یکیش گزینه دو من تیکت زدم گفتن امسال منطبق بر قلم چی هم برنامه میدیم برا گزینه 2 هم ک دیگ کلا منطبق بر اون هست راه ابریشم
@dr-aryan
سلام یه سوال الان اگه من بخوام کل پک اختصاصی رشته ریاضی رو بخرم فیزیک معلمش کیه طلوعی یا کازرانیان و اینکه اگه انتخابیه چه جوری انتخاب کنم -
@dr-aryan
سلام یه سوال الان اگه من بخوام کل پک اختصاصی رشته ریاضی رو بخرم فیزیک معلمش کیه طلوعی یا کازرانیان و اینکه اگه انتخابیه چه جوری انتخاب کنمamir beheshti تجربی هستید یا ریاضی؟
-
amir beheshti تجربی هستید یا ریاضی؟
Yegane Dehqan
ریاضی الان من اگه بخوام پک کامل اختصاصی ریاضی رو بخرم معلم فیزیکش کیه و چه جوری آقای طلوعی رو انتخاب کنم بعد از خرید یا همون موقع -
Yegane Dehqan
ریاضی الان من اگه بخوام پک کامل اختصاصی ریاضی رو بخرم معلم فیزیکش کیه و چه جوری آقای طلوعی رو انتخاب کنم بعد از خرید یا همون موقعamir beheshti توی اپلیکیشن زیر محصول تمام توضیحات کامل رو داده و جواب سوالاتون رو میفهمید .
و اینکه دقت کنید اگر محصولی رو بخرید نمیتونید پس بدید .
-
سلام
Arshia Yazdian
sohrab
مدیر-محصول-ابریشم
@M-an
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمamirali salahshour سلام درسته ، آزمون اول گزینه ۲ فصل ۱ تا ۳ دهمه ، در صورتیکه ۱ و ۲ دهم هست فقط ، یا مثلا آزمون دوم فصل ۴ و ۵ دهمه ، الان فرسنگ ۲ اصلا دهم نداره ....
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد