فیزیک کنکور
-
سلام به همگی
دوستان ، من درباره فیزیک از شما کمک میخوام
من وضعیتم در درس فیزیک ، تعریفی نداره ، از فیزیک یازدهم ۹۰% رو با آقای یاری پیش اومدم ، اما برای دهم از فیلم های آلا تا حالا استفاده نکردم ، یعنی فرصت نشده
یعنی من الان از فیزیک یازدهم بیشتر تست زنی نیاز ندارم ، ولی دهم آموزش هم نیاز دارمبعد ، من فیزیک دهم رو ترجیح دادم با آقای یاری بخونم تا مفهوم رو یاد بگیرم ، اما خب با چند جلسه ای که نگاه کردم ، به نظرم خیلی طول میکشه که بخوام با استاد یاری پیش برم ، اونم فقط پایه دهم ! تازه فقط آموزش ، نه تست !
از طرفی من کتاب تست فیزیک هم دارم ، ولی خب من به شخصه با تدریس معلم بهتر مطلب تو ذهنم جا میگیره، یعنی ترجیح میدم که معلم توضیح بده ، بعد من یه مرور داشته باشم و تست بزنم
حالا من به شک افتادم که راه ابریشم آقای طلوعی رو تهیه کنم
به نظر شما من اگر راه ابریشم استاد طلوعی رو تهیه کنم و بیشتر تمرکزم روی کتاب تست های خودم باشه و در کنار اون تستای راه ابریشم هم بزنم ، کار درستی هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
منم دقیقا شرایط مثل شما رو داشتم
فیزیک استاد طلوعی رو تهیه کردم. کاملا راضیم
-
Reza Panahireplied to amirmohammad shakeri on ۳۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط Reza Panahi انجام شده
amirmohammad shakeri ممنون از نظر شما
من نمونه تدریس رو که دیدم ، خیلی از بیان استاد و تسلط بالاشون خوشم اومد
واقعاً معلم با تجربه و کار بلدی هستن
فقط من یک سوال دارم
من خودم کتاب تست دارم ؛ و البته که دغدغه اصلی من آموزشِ درسته ، و بعد از آموزش اصولی و کامل میتونم خودم تست بزنم
حالا من خودم فکر میکنم که بتونم تستای کتابام رو هم کامل بزنم ( هر سه پایه رو دارم ) ، چون میزان خواب و ساعت مطالعم خداروشکر اوکی شده . با این اوصاف به نظر شما ، آیا اینکه من اول تستای راه ابریشم رو بزنم تا با تیپ سوالات و نحوه برخورد با اونها آشنا بشم ، بعد برم تست های کتاب تست رو بزنم ، روش منطقی و خوبیه ؟
همچنین برای اینکه به تستای کتاب تست برسم ، فکر کنم زدن تستای ستاره دار راه ابریشم در مرحله اول و در مراحل مرور و ... تستای غیرستاره دار ترتیب خوبی باشهنظر شما چیه ؟؟ خوشحال میشم نظر کسانی که تجربه دارن و استفاده کردن رو بدونم ⚘
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
Amirhossein Asadireplied to Reza Panahi on ۳۱ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Panahi عزیز توصیه من بهت
بشین بعد درسنامه و تست های آموزشی شروع کن ب ترتیب تستای ابریشمو بزن اگر نیاز ب تست زنی داشتی برو سراغ کتابت و مثلا سوالای با شماره مضرب ۵ رو بزن
فکر کن مثلا میشه ۲۰ تا ۳۰ تا شبیه یه آزمون ولی جامع از اون فصل از همه چی میزنی فقط تمرکزت رو چگالی مثلا نیس
خطا چگالی دقت و...
از همش میزنیبه شرط اینکه اول تستای ابریشمو بزنی حداقل ی بار و تحلیل استادو ببینی بعد بری سراغ کتابت
این کار خیلی جوابه...
-
amirmohammad shakerireplied to Reza Panahi on ۱ شهریور ۱۴۰۰، ۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Panahi اول یه دور درسنامه راه ابریشم رو سریع (2x) میبینم
بعدش خودم در حد 45 الی 1 ساعت میخونمش و تستایی که علامتدار کرده بودم رو دوباره حل میکنم
بعد میرم سراغ تستای تسلط اول خودم حل میکنم بعد سریع فقط ویدیو رو میزنم جلو تا ببینم راه حل استاد با من یکیه یا نه ( و فقط اگر تست رو غلط حل کرده باشم کامل میبینم)
بعدش هم میرم سراغ کتاب تستم که میکرو پایه هست تستا رو مضرب 2 یا 3 میزنم و اولویتم تستای علامتدار و تستای یک قدم تا صد قدم هست. بعدش اگر وقت داشته باشم میرم تستای عادیش رو هم میزنم
-
Mohammad Hassan Rajjab Pour دانش آموزان آلاءreplied to Reza Panahi on ۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Panahi ببین عزیز من
فیزیک هیچ سخت نیست ینی اصلا سخت نیس
من یه روشی بهت میگم تو اصلا با هر معلمی خواسی فیزیک بخون... اما من خودم با استاد یاری خوندم الانم که کنکوری هستم با استاد طلوعی میخونم جفتشون عالی هستن اما چون راه ابریشمه و تست و... پیشنهادم استاد طلوعی هست بهت...
خب روش:
اول کتاب رو باز کن یه پیش مطالعه داشته باش روزنامه وار ی بار دو بار بخون تا جایی که بفهمی چی میگه کلا درکش کنی.
بعدش بشین فیلمه اموزشو ببین، فعالانه ببین ینی قشنگ استب بزن جزوه رو تکمیل کن.
بعدش ک جزوه رو تکمیل کردی دو باره هایلایت بگیر دستت کتابو جر بده نکته درار بنویس.
بعدش تست و تمرین
بعدشم مرور.
همین. اسون هم نباشه صحیح و مطعنه اونی ک رتبه میخواد بشه بلخره باید سختیارم ب جون بخره تا تهش لذت بخش بشه
موفق باشی -
از کمک همگی متشکرم
فقط من یک سوال دارم
با توجه به اینکه استاد طلوعی در درسنامه ، بسیاری از نکات رو حین تدریس میگن و باید کلی نکته نویسی کرد ، دوستانی که از رو پی دی اف میخونن ، چطور این مورد رو مدیریت میکنن ؟؟
من خودم هم به شخصه سعی میکنم فعالیتم زیاد باشه و زیاد دست به قلم میشم
حالا نمیدونم جزوه رو پرینت بگیرم ، یا اینکه رو پی دی اف بخونم تا آلا برامون بفرسته !
میشه نظرتون رو بگید ؟؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
⚘⚘ -
amirmohammad shakerireplied to Reza Panahi on ۱ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Panahi در فیزیک کنکور گفته است:
از کمک همگی متشکرم
فقط من یک سوال دارم
با توجه به اینکه استاد طلوعی در درسنامه ، بسیاری از نکات رو حین تدریس میگن و باید کلی نکته نویسی کرد ، دوستانی که از رو پی دی اف میخونن ، چطور این مورد رو مدیریت میکنن ؟؟
من خودم هم به شخصه سعی میکنم فعالیتم زیاد باشه و زیاد دست به قلم میشم
حالا نمیدونم جزوه رو پرینت بگیرم ، یا اینکه رو پی دی اف بخونم تا آلا برامون بفرسته !
میشه نظرتون رو بگید ؟؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
⚘⚘تو یه فایل ورد سیو میکنم و نگه داشتم هر وقت تکلیف جزوه ها مشخص شد یه کاریش کنم
-
-
3/8