تغییرات کتاب زیست دهم
-
سلام بچه ها امیدوارم که حال دلتون عالی باشه👋🌈
خب من کنکوری ۱۴۰۰ بودم و نتیجش اون چیزی که میخواستم نشد و میخوام دوباره سال دیگ بدم منتها کتاب زیست دهم چاپ ۹۸ تغییرات خیلی زیادی داشته
میخواستم ببینم شما سایتی یا جایی و نمیشناسید که بشه این کتاب و تهیه کرد یا مثلا به صورت جزوه داشته باشم
من واقعا موندم با زیست دهم چیکار کنم -
سلام از سایت تالیف بگیرین
-
خب من کنکوری ۱۴۰۰ بودم و نتیجش اون چیزی که میخواستم نشد و میخوام دوباره سال دیگ بدم منتها کتاب زیست دهم چاپ ۹۸ تغییرات خیلی زیادی داشته
میخواستم ببینم شما سایتی یا جایی و نمیشناسید که بشه این کتاب و تهیه کرد یا مثلا به صورت جزوه داشته باشم
من واقعا موندم با زیست دهم چیکار کنم@masoumeh-shokrollahi سلام تو اینترنت سرچ کنید زیست دهم چاپ 98 سایت تالیف کتاب میاره و ی کادر هم داره ک میتونید سال تالیف رو تغییر بدید و pdf همه کتابا اونجا هست منم از همونجا دانلود کردم و براتون اپلود میکنم البته ب صورت فیزیکی تهیه بشه خیلی بهتره
-
@ariana-ariana ممنون 😁♥️
-
@masoumeh-shokrollahi سلام تو اینترنت سرچ کنید زیست دهم چاپ 98 سایت تالیف کتاب میاره و ی کادر هم داره ک میتونید سال تالیف رو تغییر بدید و pdf همه کتابا اونجا هست منم از همونجا دانلود کردم و براتون اپلود میکنم البته ب صورت فیزیکی تهیه بشه خیلی بهتره
@dr-aryan تشکر لطف کردین⚘
-
@dr-aryan تشکر لطف کردین⚘
-
@dr-aryan همچنین♥️
-
@masoumeh-shokrollahi سلام تو اینترنت سرچ کنید زیست دهم چاپ 98 سایت تالیف کتاب میاره و ی کادر هم داره ک میتونید سال تالیف رو تغییر بدید و pdf همه کتابا اونجا هست منم از همونجا دانلود کردم و براتون اپلود میکنم البته ب صورت فیزیکی تهیه بشه خیلی بهتره
@dr-aryan نمیشه از همین سایت کتابو سفارش داد
فقط پی دی اف داره؟ -
فقط پی دی اف داره؟@masoumeh-shokrollahi در تغییرات کتاب زیست دهم گفته است:
نمیدونم فک نکنم
فقط پی دی اف داره؟
تا اونجایی ک من میدونم اره
-
@masoumeh-shokrollahi در تغییرات کتاب زیست دهم گفته است:
نمیدونم فک نکنم
فقط پی دی اف داره؟
تا اونجایی ک من میدونم اره
@dr-aryan اها مرسی
-
@dr-aryan اها مرسی
@masoumeh-shokrollahi من خودمم میخواستم سفارش بدم ولی سایت قابل اطمینانی پیدا نکردم ک قبلا ازش خرید کرده باشم یهو مثلا چاپ 99 میفرستن ولی از ی کتاب فروشی پرسیدم گفتن ک اگ بخوای خودمون برات سفارش میدیم حالا شماهم میتونی بپرسی شاید سفارش بدن
-
@masoumeh-shokrollahi من خودمم میخواستم سفارش بدم ولی سایت قابل اطمینانی پیدا نکردم ک قبلا ازش خرید کرده باشم یهو مثلا چاپ 99 میفرستن ولی از ی کتاب فروشی پرسیدم گفتن ک اگ بخوای خودمون برات سفارش میدیم حالا شماهم میتونی بپرسی شاید سفارش بدن
@dr-aryan اخه چون مال دوسال پیشه فک نکنم بتونن تهیه کنن ولی بازم میپرسم تشکر
-
@dr-aryan اخه چون مال دوسال پیشه فک نکنم بتونن تهیه کنن ولی بازم میپرسم تشکر
-
mahla bpz اره این کارو باید بکنم ممنون😁♥️
-
من واقعا موندم با زیست دهم چیکار کنم@masoumeh-shokrollahi سلام
اصلا نگران کتاب نباش
چون سایت [نشر کتاب] داخل اینترنت هست
میتونی با کد ملیت سفارش بدی و حتی پی دی اف رایگان بهت میده و همچنین یادت نره که داخل سایتش تاریخ کتابت رو بزنی و سفارش بدی
یا حق -
من واقعا موندم با زیست دهم چیکار کنم@masoumeh-shokrollahi سلام
اصلا نگران کتاب نباش
چون سایت [نشر کتاب] داخل اینترنت هست
میتونی با کد ملیت سفارش بدی و حتی پی دی اف رایگان بهت میده و همچنین یادت نره که داخل سایتش تاریخ کتابت رو بزنی و سفارش بدی
یا حق -
سلام
من کنکوری ۱۴۰۱ هستم و خب راستش فکر کنم چیزی که نبوده که به کتابما اضافه بشه و شما نداشته باشید همه ش تغییرات اکثرا حذف یک سری مطالب و عکس ها بوده البته غیر از فصل یک که تغییرات گفتار یکش زیاد بود به نظر من سفارش کتاب نیاز نیست و شما اگه فقط بتونید pdf ۹۸ رو دانلود کنید کافیه براتون تا از تغییرات با خبر بشید گفتار یک رو هم میتونید پرینت بگیرید
این سفارش دادن ها فکر کنم غیر دردسر چیزی نداشته باشه
باز هرطوری شما راحت ترید🤗