سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
حالم خوب نیست...
-
حرف دلمو زدی
هر وقت میام اینجا و میبینم در جواب این تاپیک ها پیشنهاد هایی داده میشه که صرفا یه فرد مذهبی بهش ایمان داره، خندم میگیره.
سر یه مسئله ای یکی یه سوالی ازم پرسید گفتم "برو تو کوئرا و ردیت بپرس. توی سایت Healthline هم مقاله های مربوط به سلامت زیادی پیدا میشه. برو چنتا ازونارو هم بخون" بعد یکی بهم ریپلای زده "وقتی اینهمه حدیث از ائمه داریم چرا مقاله و سایت خارجی؟". نمیدونم چرا ولی غالب بچه های اینجا که مذهبین فکر میکنن بقیه هم مثل خودشونن
خلاصه که تمام و کمال با حرفات موافقم
پی نوشت : تاپیک حس میکنم قراره بسته شه
-
amirmohammad shakeri
ما هم خودمونو مذهبی میدونیم رفیق.
ولی خیلی فرق هست بین مذهب و تعصب...
...
منم با پی نوشتت موافقم.
بیشتر برام این مهمه که حرفمو زدم و چند نفر خوندن️ -
danial hosseiny
وااییی دقیقااا چندین دفعه خواستم ریپلای بزنم و بگم بهشون اما بخاطر شخصی ک حالش خوب نبود نمیخواستم ت تاپیکش تنش ایجاد کنم و از طرفی یکی دوتا هم نبودن!
فرضا نماز خوندن و قرآن خوندن چجوری میتونه حال کسی رو ک اعتقاد چندانی نداره خوب کنه؟! اوکی داری پیشنهاد میدی ولی خب چطور انقد تاکید داری ک حال طرف خوب میشه با اینا://
امیدوارم دفعات دیگه نظرات بیشتر راهکار مفید و منطقی باشه تا جمله انگیزشی و نصیحت های دینی(اولا همه مسلمان شیعه نیستن و دوما همون مسلمان شیعه بودن هم دلیل بر اعتقادات دینی_مذهبی محکم نیست!)
و در ضمن انگیزه درونی هستdanial hosseiny ممنون از تاپیکتون، بشدت نیاز بود
-
Sarah Ghanaatiyan
خواهش میکنم...
امیدوارم تغییری ببینیم️ -
-
Sarah Ghanaatiyan واقعا متاسفم براتون
یعنی چی خدا تاثییری نداره؟ چه کسی بیشتر از خدا میتونه به یه آدمی کمک کنه؟
میخوام بدونم دیگه
یعنی واقعا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!
-
sohil derakhshani
نظرتون چیه اول یه دور حرفامو بدون تعصب بخونی؟
بعد از اون سوالی بود بفرمایید:) -
danial hosseiny اره درسته ادم واسه اینکه بخواد به یکی روحیه بده اولین کاری که میکنه باید اونو درک کنه یعنی خودشو بزاره تو شرایطی که اون شخص قرار داره حالا استرس کنکور یا هر مشکل دیگه ای
مسلماً وقتی یکی میاد و به قول شما یه راهکار دینی یا جمله انگیزشی یا هر چیزه دیگه ای میگه یا خودش توی اون شرایط بوده و با این راهکار ها نتیجه گرفته یا خودشو توی اون شرایط تصور کرده و چون خواسته کمکی که از دستش بربیاد انجام بده راهکاری که به ذهنش رسیده رو گفته ، گفته با خودش اگه من بودم چیکار میکردم حالا این راهکار ها شاید روی خیلی ها تاثیر نداشته باشه ولی شاید روی چند نفری هم تاثیر بزاره و ارومشون کنه
قطعا نمیشه گفت این راهکار ها تاثیری ندارن ولی خب تاثیرشون روی افراد متفاوته بعضی اروم میشن بعضی ها هم نه
در کل به نظرم اینکه وقتی بچه ها میبینن یکی یه سوال مشاوره ای داره و هرکسی ک میتونه کمکش کنه یه راهکاری که فکر میکنه درسته میگه به عنوان پیشنهاد، کار قشنگیه -
@ftm-montazeri
موافقم باهاتون
بخاطر همینم جوابهایی که داده میشه متفاوته چون هر شخص بنا به فکرش که براساس همدلی ، همدردی یا حل مشکل هست نظر میده و از دید دیگران شاید راه حل نباشه ولی طرف فقط قصد همدردی داشته . -
این پست پاک شده!
-
sohil derakhshani شما با این طرز حرف زدن خدارو میشناسید؟
احتمالا خدای شما با خدای ما فرق داره
بهتره یا پستتونو پاک کنید
یا معذرت خواهی
-
sohil derakhshani
امام صادق علیه السّلام فرمودند:
يا مَعْشَر الشِّيعَةِ إنَّکمْ قَدْ نُسِبْتُمْ إلَينا کونُوا لَنا زَيْناً وَ لا تَکونُوا عَلَيْنا شَيْناً.اي شيعيان، شما به ما منسوب هستيد، پس مايه زينت ما باشيد نه مايه آبرو ريزي ما.
-
sohil derakhshani میدونستی اگ من یا یکی از ماها بخوایم اینجور حرف بزنیم جوری حرف میزنیم و صفحه رو پر میکنیم ک حالا حالا ها تو کفش باشی و نتونی جواب بدی؟
فک نکن فقط خودت بلدی و کسی ک اینجور حرف نمیزنه بلد نیس ن اونا ی سری شان و منزلت رو رعایت میکنن
تو اول باید بری طرز حرف زدنتو اصلاح کنی بعد بیا بشین اینجا بحث کن
اگ عقیده ای داری با منطق و با کلماتی ک ب شان انجمن همخونی داره پست بزار
میدونستی چندین بار میخواستم ی جور دیگ جوابتو بدم و منصرف شدم چون در شان خودم ندیدم حالا بیخیالو در اخر خواستم بگم حالا ک پروف کیلین مورفی گذاشتی فک نکن شاخی چون اینجا شاخ شکن زیاد داریم
باتشکر -
sohil derakhshani اگه خدایی که تو میشناسی اینا رو بهت یاد داده نه نمیشناسم
-
این پست پاک شده!
-
واقعا که جای تاسف داره!...
شما با این طرز صحبتتون نه تنها دارین چهره ی هر چی انسان مذهبیه تو ذهن همه خراب میکنین، بلکه دارین تو بوق و کرنا میکنین که چه جور شخصیتی دارین!!...
بهتره اول یادبگیرین چجوری حرف بزنین بعد تو یه بحثی شرکت کنین!