سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
حالم خوب نیست...
-
sohil derakhshani
امام صادق علیه السّلام فرمودند:
يا مَعْشَر الشِّيعَةِ إنَّکمْ قَدْ نُسِبْتُمْ إلَينا کونُوا لَنا زَيْناً وَ لا تَکونُوا عَلَيْنا شَيْناً.اي شيعيان، شما به ما منسوب هستيد، پس مايه زينت ما باشيد نه مايه آبرو ريزي ما.
-
sohil derakhshani میدونستی اگ من یا یکی از ماها بخوایم اینجور حرف بزنیم جوری حرف میزنیم و صفحه رو پر میکنیم ک حالا حالا ها تو کفش باشی و نتونی جواب بدی؟
فک نکن فقط خودت بلدی و کسی ک اینجور حرف نمیزنه بلد نیس ن اونا ی سری شان و منزلت رو رعایت میکنن
تو اول باید بری طرز حرف زدنتو اصلاح کنی بعد بیا بشین اینجا بحث کن
اگ عقیده ای داری با منطق و با کلماتی ک ب شان انجمن همخونی داره پست بزار
میدونستی چندین بار میخواستم ی جور دیگ جوابتو بدم و منصرف شدم چون در شان خودم ندیدم حالا بیخیالو در اخر خواستم بگم حالا ک پروف کیلین مورفی گذاشتی فک نکن شاخی چون اینجا شاخ شکن زیاد داریم
باتشکر -
sohil derakhshani اگه خدایی که تو میشناسی اینا رو بهت یاد داده نه نمیشناسم
-
این پست پاک شده!
-
واقعا که جای تاسف داره!...
شما با این طرز صحبتتون نه تنها دارین چهره ی هر چی انسان مذهبیه تو ذهن همه خراب میکنین، بلکه دارین تو بوق و کرنا میکنین که چه جور شخصیتی دارین!!...
بهتره اول یادبگیرین چجوری حرف بزنین بعد تو یه بحثی شرکت کنین! -
danial hosseiny
طرز تفکر و نحوه فکر کردن آدما خیلی باهم فرق داره دانیال..!
توی یه محیطی مثل انجمن که همه مدل آدمی وجود داره خیلی نیابد درگیر این شد که فلانی اینطوری گفته و چرا این حرفو زده . درباره همین تاپیکی که اشاره کردی منم تذکر دادم بهشون ولی بعدش به این فکر کردم که خب شاید اگه خودش تو این شرایط قرار میگرفت میرفت استخاره میکرد..!! من نمیگم اینکار عمل معقولیه ولی خب لابد خودشو تو اون شرایطت قرار داده و هیچ راه حلی به ذهنش نرسیده و این موضوع اونقدر بد نبوده که اومده بیانش کرده.
الآن خیلی از ماها فقط یادگرفتیم بیاییم بهم بگیم نگرانش نباش و حل میشه و فلان و بیسار ، اما این گوش دادنی رو که تو بلدی و خیلی خوب از پسش برمیایی رو ماها بلد نیستیم !! براهمین تایم نگرانی و دلخوریا که میشه ، همچین چیزایی پیش میاد و همش بخاطر اینه که قبل از اینکه گوش بدیم به تمام مشکلاتش ، راهکار میدیم و تهش بهش میگی خب اوکی حالا اگه چیزی هست بگو..!
همین الآنم اگر نگاه کنی با اینکه اومدی این همه حرف زدی هستن کسایی که میان حدیث میزارن و ... (من مخالف نیستم ، ولی هر چیزی جایی داره)
این کم کم رشد کردنا به زمان نیاز داره . حالا یکی ممکنه رشد کنه یکی همون مدلی بمونه!
حرفات خیلی به موقع و به جا بود خصوصا تو این بازه ای که تعداد تاپیکای کمک و مشاوره زیاد شده مرسی از اینکه حواست به همه چی هست.
صحبتهای منم زیاد شد دیگه..!
روز خوش️ -
دوست خوبم سلام
من دقیقا نمیدونم چه بحرانی برای شخص شما پیش آمده اما خوشحال میشم راه حلی که در مورد خودم صدق میکنه رو به شما بگم:
توی کتاب 7 عادت نوجوانان موفق نوشته شده:((یکی از فیلم های مورد علاقه من-منظور از من نویسنده کتاب هستش- فیلم"درمورد باب چطور؟" است این فیلم روایت فردی ترسو و بیکاری است که اگر به کسی بچسبد هرگز از او دور نمی شود. او خودش را به شخصی به نام دکتر ماروین چسبانده بود.
دکتر ماروین روانشناس مشهوری است که هیچ چیز جز خلاص شدن از دست باب را نمیخواهد.سرانجام او یک کتاب با عنوان "گام های کودکانه"که نوشته خودش است را به باب میدهد.او به باب میگوید بهترین راه برای حل مشکلات حل یکباره آنها نیست بلکه برای رسیدن به اهدافش "گام های کودکانه"بردارد.باب خوشحال میشود چون که دیگه لازم نیست نگران مسئله باشد........
دوست من نقل بالا از کتابی که گفتم رو دقیق بخون. آدم توی شرایط سخت نمیتونه یک دفعه سوپر من بشه و با یک چشمک مشکلاتشو حل کنه.
همه چیز با مقداری صبر و شکیبایی حل میشن.
در مورد انجام کارهای سخت ولی وحشتناک (مثل کنکور دادن) هم باید خدمتتون عرض کنم همونطور که دکتر ماروین به باب گفت باید قدم های کودکانه برداری، ماهم باید قدم های کوتاه اما متداول برداریم تا به اون جایی که میخوایم برسیم.
در آخر همه حرفامو توی یک بیت جمع بندی میکنم:
در نومیدی بسی امید است
پایان شب سیه سپید است -
سلام دوست عزیز
ممنون میشم ادب و احترام رو تو پست هاتون رعایت کنید
اختلاف عقیده ممکنه وجود داشته باشه ولی کسی حق توهین به دیگری رو نداره و بهتره که برای صحبت با همدیگه از الفاظ مناسب تر استفاده کنیم
تو پست های اخیرتون مشاهده شده این مورد متاسفانه
لطفا رعایت کنید تا فضای آلاخونه دوستانه و صمیمی باقی بمونه
sohil derakhshani -
این پست پاک شده!
-
شایان اسماعیلی
عاشقتم مرد!!!
عاشقتم!!!
یعنی دقیقا توی تاپیکی که مربوط به همین بود که فقط حرف انگیزشی نزدیم، دقیقا اومدی همینو نوشتی!!!
حتی ندیدی که من حالم بد نیست️
حتی نخوندی چی نوشتم...
عالی بود!!!
عاااااااااااالیییییییییی -
sohil derakhshani
قسم روباهتو باور کنیم یا دم خروستو؟! -
danial hosseiny شرف تو درودت واقعا
-
danial hosseiny حرف درس جواب نداره