نظر سنجی: تدریس کدام دبیر فیزیک را انتخاب کنم؟
-
با سلام بنظرتون برای راه ابریشم تخصصی ریاضی فیزیک اقای طلوعی رو انتخاب کنم یا اقای کارزانیان؟
سبک درس دادنشون چجوریه؟
ممنونKiarash Darestani سلام حتمااقای طلوعی رو ببین تستای فیزیک برات اسون میشه
-
با سلام بنظرتون برای راه ابریشم تخصصی ریاضی فیزیک اقای طلوعی رو انتخاب کنم یا اقای کارزانیان؟
سبک درس دادنشون چجوریه؟
ممنونKiarash Darestani در کدوم دبیر رو انتخاب کنم؟ گفته است:
سبک درس دادنشون چجوریه؟
ممنوناقای طلوعی
-
هر دو عالین بستگی به نحوه ارتباط شما با دبیر مورد نظر خودتون هست
من خودم با آقای طلوعی پیش میرم و راضیم -
دوستان ببخشید یه سوال پیله راه ابریشم ریاضی برای رشته تجربی چند قسمته
-
دوستان ببخشید یه سوال پیله راه ابریشم ریاضی برای رشته تجربی چند قسمته
Farnosh Pan
سلام اونی که ۱۲ قسمته پیله و درسنامه اش بدون جزوه هست .
اونی که ۲۶ قسمته جزوه داره .
در کل مطالب یکی هست اما اونی که ۲۶ قسمته کامل تره .
-
Farnosh Pan
سلام اونی که ۱۲ قسمته پیله و درسنامه اش بدون جزوه هست .
اونی که ۲۶ قسمته جزوه داره .
در کل مطالب یکی هست اما اونی که ۲۶ قسمته کامل تره .
Yegane Dehqan من ماله تجربی بخرم هردو برام باز میشه
-
سبک درس دادنشون چجوریه؟
ممنونKiarash Darestani آقای طلوعی
-
Yegane Dehqan من ماله تجربی بخرم هردو برام باز میشه
Farnosh Pan منم تجربی ام
دوتاشم تو باکس ریاضی قراره داده میشه -
راستش من برای همه قسمت ها این مشکل رو دارم ، ولی موقعی که دیگه وارد تست های تسلط میشم اکثریت مشکلام رفع میشه و اون یه ذره باقی مونده رو هم خودم تست میزنم از میکروپایه
یکم جلو بیاید به تستا برسین یکم تست بزنین باز اگر دیدین مشکل دارین و با وجود اینکه استاد تست هارو توضیح میدن نمیفهمین ، برین سراغ صفر تا صد دهم استاد یاری
amirmohammad shakeri
سلام خوبی
میگم من این چند روز با تدریس استاد یاری خیلی جلو افتادم حقیقتا،توی درک و مفهوم خیلی کمک کرد.
البته هنوزم کامل تموم نشده.
فقط ی سوال داشتم ک تستایی ک بعد فصل حل میکنن رو ببینم؟نکته مهم توشون هست؟یا دیگه برگردم به فیزیک ابریشم -
سلام دوستان . به نظرتون کدوم یکی رو بگیرم بهتره؟ سوای از رشته کدوم یکی بهتره؟ چرا؟
-
سلام دوستان . به نظرتون کدوم یکی رو بگیرم بهتره؟ سوای از رشته کدوم یکی بهتره؟ چرا؟
@raghebhayatigmail-com ممنون میشم دوستان ریاضی و تجربی هر دو نظر بدن
-
@raghebhayatigmail-com سلام
ببینید کلا انتخاب دبیر به شخص هر کس بستگی داره
تدریسی که من بگم فوق العادس ممکن اصلا شما خوشتون نیاد
یه راه اینه که برید نمونه تدریسا رو ببینید هر دو استاد عالی هستن
من هردو تدریس رو تهیه کردم من به شخصه با استاد طلوعی بیشتر ارتباط گرفتم اگرچه از تدریس استاد کازرانیان هم استفاده میکنم ولی باز میگم این تاپیک فک کنم برای بیشتر از ده بار زده شده خیلی ها گفتن
استاد کازرانیان خیلی ها هم گفتن استاد طلوعی به نظر من سلیقه و نظر شخصی
به طور کلی استاد طلوعی روش تستی بیشتری میگن و شاه کلید هایی برای هر فصل به کار میبرن
ولی استاد کازرانیان بیشتر مفهومی کار میکنن -
ببینید کلا انتخاب دبیر به شخص هر کس بستگی داره
تدریسی که من بگم فوق العادس ممکن اصلا شما خوشتون نیاد
یه راه اینه که برید نمونه تدریسا رو ببینید هر دو استاد عالی هستن
من هردو تدریس رو تهیه کردم من به شخصه با استاد طلوعی بیشتر ارتباط گرفتم اگرچه از تدریس استاد کازرانیان هم استفاده میکنم ولی باز میگم این تاپیک فک کنم برای بیشتر از ده بار زده شده خیلی ها گفتن
استاد کازرانیان خیلی ها هم گفتن استاد طلوعی به نظر من سلیقه و نظر شخصی
به طور کلی استاد طلوعی روش تستی بیشتری میگن و شاه کلید هایی برای هر فصل به کار میبرن
ولی استاد کازرانیان بیشتر مفهومی کار میکننMahtab Zolghadr 0 در چند صفحه گشتم ولی این تاپیک رو ندیدم. ممنون از پاسختون. برام مقدور نیست هر دو تا رو تهیه کنم. پس شما میفرمایید طللوعی تستی تر و کارزانیان مفهومیتره. ممنون. ببینم دوستان دیگه ای هستن که نظر دیگه ای داشته باشن؟ امروز دیگه باید تهیه کنم.
-
Mahtab Zolghadr 0 در چند صفحه گشتم ولی این تاپیک رو ندیدم. ممنون از پاسختون. برام مقدور نیست هر دو تا رو تهیه کنم. پس شما میفرمایید طللوعی تستی تر و کارزانیان مفهومیتره. ممنون. ببینم دوستان دیگه ای هستن که نظر دیگه ای داشته باشن؟ امروز دیگه باید تهیه کنم.
@raghebhayatigmail-com من ندارم ..ولی یه نمونه از انرژی جنبشی استاد طلوعی بود دیدم بعدش تستاروخیلی خوب از کتاب تستم حل کردم باورم نمیشد
به نظر من استاد طلوعی -
دانش اموزان رو تگ کنید تا پیامتون رو ببینن .
@دانش-آموزان-آلاء -
@raghebhayatigmail-com آلاء همهی اساتیدش درجه ۱ هستند فقط مهمه که ارتباط بگیری . من استاد کازرانیان رو گرفتم و تا وسطای برنامه بود که با ایشون کار کردم .
ولی استاد طلوعی رو گرفتم حالا از این به بعد خدا بخواد میخوام با ایشون پیش برم .
یعنی از اول میخوام فیزیک دهم رو بخونم -
@raghebhayatigmail-com آلاء همهی اساتیدش درجه ۱ هستند فقط مهمه که ارتباط بگیری . من استاد کازرانیان رو گرفتم و تا وسطای برنامه بود که با ایشون کار کردم .
ولی استاد طلوعی رو گرفتم حالا از این به بعد خدا بخواد میخوام با ایشون پیش برم .
یعنی از اول میخوام فیزیک دهم رو بخونمYegane Dehqan خب مزیت طلوعی بر کارزانیان چه بود؟
-
Yegane Dehqan خب مزیت طلوعی بر کارزانیان چه بود؟
@raghebhayatigmail-com میگم که
من با استاد کازرانیان پیش رفتم بیشتر تشریحی تست حل میکنن یعنی طول میکشه .
من نتونستم ارتباط برقرار کنم وگرنه استاد کازرانیا استادی باتجربه و خوبی هستن .و من استادطلوعی رو خریدم و دادم جزوه هاشو پرینت کنن . هنوز با استاد طلوعی پیش نرفتم .
یعنی الان من فیزیک دهم صفره صفرممم🥺🥲
️
-
@raghebhayatigmail-com من ندارم ..ولی یه نمونه از انرژی جنبشی استاد طلوعی بود دیدم بعدش تستاروخیلی خوب از کتاب تستم حل کردم باورم نمیشد
به نظر من استاد طلوعیمصطفي عباسیان ممنون
-
یه کسی که پشت کنکوریه و فیزیکش صفره از فیلم های کدوم استاد برای تسلط در تست استفاده کنه ؟؟؟