کلیه.
-
سلام .. (سوال اول)خیلی سبز گفته که شبکه مویرگی دور لوله ای اطراف مجرای جمع کننده را احاطه نمیکند..
از اون طرف کتاب میگه دو فرآیند باز جذب و ترشح ترکیب مایع تراوش شده را در نفرین و مجرای جمع کننده تغییر میدهد، این یعنی ما در مجرای جمع کننده ترشح و بازجذب را داریم ...حالا سوال من اینه که چطور وقتی شبکه مویرگی دور لوله ای مجرای جمع کننده رو احاطه نمیکنه این دو فرآیند رو شاهد هستیم ؟؟
آیا امکان داره که با مویرگ دیگه ای سا مثلا با سرخرگ چیزی مبادله کنه ؟؟(سوال دوم )..آیا همان طور که در نفرین ممکنه خود سلول های نفرین موادی رو به داخل نفرین ترشح کنن آیا ممکنه که خود سلول های مجراي جمع کننده موادی رو به داخل مجرا ترشح کنن ؟؟
سوال سوم : 
پروتئین های خوناب که کم یا زیاد نمیشن چطور غلظتشون زیاد میشه ؟
درست نبود بگه فشار اسمزی افزایش پیدا میکنه?؟ -
سلام .. (سوال اول)خیلی سبز گفته که شبکه مویرگی دور لوله ای اطراف مجرای جمع کننده را احاطه نمیکند..
از اون طرف کتاب میگه دو فرآیند باز جذب و ترشح ترکیب مایع تراوش شده را در نفرین و مجرای جمع کننده تغییر میدهد، این یعنی ما در مجرای جمع کننده ترشح و بازجذب را داریم ...حالا سوال من اینه که چطور وقتی شبکه مویرگی دور لوله ای مجرای جمع کننده رو احاطه نمیکنه این دو فرآیند رو شاهد هستیم ؟؟
آیا امکان داره که با مویرگ دیگه ای سا مثلا با سرخرگ چیزی مبادله کنه ؟؟(سوال دوم )..آیا همان طور که در نفرین ممکنه خود سلول های نفرین موادی رو به داخل نفرین ترشح کنن آیا ممکنه که خود سلول های مجراي جمع کننده موادی رو به داخل مجرا ترشح کنن ؟؟
سوال سوم : 
درست نبود بگه فشار اسمزی افزایش پیدا میکنه?؟ -
سوال سوم : 
درست نبود بگه فشار اسمزی افزایش پیدا میکنه?؟مصطفي عباسیان سلام
درستش نفرون هست
درمورد سوال اول درسته که مجاری جمع کننده شبکه مویرگی مختص خودشونو ندارن ولی برای تبادل مواد با شبکه مویرگی دوم (دور لوله ای) ارتباط برقرار میکنن که نزدیکترین مویرگهای اطرافشونه
سوال دومم بله در ترشح همین اتفاق میوفته
سوال سوم هم وقتی میزان آب موجود در خون کاهش پیدا میکنه، غلظت بقیه مواد موجود در خون افزایش پیدا میکنه که پروتیین هام جزوشن. مثلا فرض کن نیم لیتر آب داریم که توش ۲۵۰ میلی لیتر شکر و ۲۵۰ میلی لیتر نمک ریختیم. الان شکر یک چهارم محلولمونه. حالا اگه نصف آبو خالی کنیم، شکر میشه یک سوم محلولمون و اینطوری غلظتش بیشتر میشه -
مصطفي عباسیان سلام
درستش نفرون هست
درمورد سوال اول درسته که مجاری جمع کننده شبکه مویرگی مختص خودشونو ندارن ولی برای تبادل مواد با شبکه مویرگی دوم (دور لوله ای) ارتباط برقرار میکنن که نزدیکترین مویرگهای اطرافشونه
سوال دومم بله در ترشح همین اتفاق میوفته
سوال سوم هم وقتی میزان آب موجود در خون کاهش پیدا میکنه، غلظت بقیه مواد موجود در خون افزایش پیدا میکنه که پروتیین هام جزوشن. مثلا فرض کن نیم لیتر آب داریم که توش ۲۵۰ میلی لیتر شکر و ۲۵۰ میلی لیتر نمک ریختیم. الان شکر یک چهارم محلولمونه. حالا اگه نصف آبو خالی کنیم، شکر میشه یک سوم محلولمون و اینطوری غلظتش بیشتر میشهSadra Shahidi ممنون
-
نمیدونم چرا بقیه سوال زیست میپرسن ۳۰ نفر جواب میدن
من میپرسم یکی دو نفر جواب میدن 😔😔
دانش-آموزان-آلاء -
دانش-آموزان-آلاءاین پست پاک شده! -
Sadra Shahidi ممنون
-
دانش-آموزان-آلاءمصطفي عباسیان در کلیه. گفته است:
دانش-آموزان-آلاء:grinning_squinting_face: :man_facepalming_medium-dark_skin_tone: