مطالب مشاوره ای( قسمت۱۳۰):روزی چند تست؟
-
سلام دوستان بنا به درخواست دوستان آلایی که گفتن برای هر مطلب مشاوره ای تاپیک بزنم میخوانم این کارو انجام بدم😊
✿سوال متداول
👩🎓📒┛╭ بعد از روزی چند ساعت نوبت به روزی چند تست میرسه متاسفانه بیشتر مواقع داوطلبین درگیر این موضوع هستند که باید چند ساعت یا چند تا تست داشته باشیم تا قبول شیم یا نمیدونم رتبه برتر شیم !یعنی انقدری خودشون رو درگیره اعداد و ارقام می کنند که از هدف اصلی دور میشن ببینید یک جواب ساده وجود داره هر چقدر که بیشتر باشه بهتره.✿بهتر توضیح بدم!
👩🏾🎓📗┛╭ ببینید موضوع ساعت مطالعه و تعداد تست یک چیز نسبی هستش یعنی بین افراد مختلف متفاوته و قرار نیست یک رنج نرمال و ثابت وجود داشته باشه و بگیم هر کسی که در این رنج نبود پس نمیتونه موفق بشه و یعنی اگر یک داوطلب از داوطلب دیگه 100 تست روزانه بیشتر میزنه این لزوما دلیل بر بهتر بودنش نیستش!✿اما چیزی که باید بهش توجه کنی
👩🏼🎓📔 ┛╭ درسته ما نمیتونیم افراد مختلف رو با هم مقایسه کنیم اما میتونیم بگیم که اگر یک داوطلب بتونه تعداد تستش رو 100 عدد افزایش بده درواقع داره پیشرفت میکنه و بهتر از قبل عمل میکنه پس چیزی که باز مطرح میشه اینه که هر چقدر بیشتر بهتر !یعنی من داوطلب اگه بتونم روزانه تست بیشتری بزنم باید سعی کنم تعداد تست بیشتر کنم و نهایت انرژی روزانم بزارم.