سوال در مورد پیش خوانی ریاضی یازدهم رشته تجربی با آلاء
-
لطف می کنید راهنمایی کنید چه فیلم هایی یا بسته هایی رو از آلاء برای پیش خوانی ریاضی یازدهم رشته تجربی پیشنهاد می کنید؟
ممنون -
صفر تا صد حسابان یازدهم استاد ثابتی بعدشم کارگاه نکته و تست
همه مطالب با تجربیا یکیه (یا اینکه سال بعد میخونین. در هر صورت باید یاد بگیرینشون چه امسال چه سال بعد) به جز دوتا فرمول فصل 1 در مورد جمع جملات حسابی و هندسی
-
صفر تا صد حسابان یازدهم استاد ثابتی بعدشم کارگاه نکته و تست
همه مطالب با تجربیا یکیه (یا اینکه سال بعد میخونین. در هر صورت باید یاد بگیرینشون چه امسال چه سال بعد) به جز دوتا فرمول فصل 1 در مورد جمع جملات حسابی و هندسی
amirmohammad shakeri
خیلی ممنون
من رشتم تجربی هست. می خواستم ریاضی سال یازدهم رو بخونم. پیشنهاد دیگری هم هست؟ -
amirmohammad shakeri
خیلی ممنون
من رشتم تجربی هست. می خواستم ریاضی سال یازدهم رو بخونم. پیشنهاد دیگری هم هست؟A M1M در سوال در مورد پیش خوانی ریاضی یازدهم رشته تجربی با آلاء گفته است:
amirmohammad shakeri
خیلی ممنون
من رشتم تجربی هست. می خواستم ریاضی سال یازدهم رو بخونم. پیشنهاد دیگری هم هست؟من دیگه نظرمو گفتم
کلاس یازدهم صفر تا صد استاد صدری هم هست که بیشتر حالت تشریحی دارید و اگر هدف کنکور ندارید اوکیه
اگر هدفتون کنکوره پیشنهادم حسابان یازدهم هست. شما مطالب رو زودتر یاد بگیری به نفعته
دیگه خود دانی
-
A M1M در سوال در مورد پیش خوانی ریاضی یازدهم رشته تجربی با آلاء گفته است:
amirmohammad shakeri
خیلی ممنون
من رشتم تجربی هست. می خواستم ریاضی سال یازدهم رو بخونم. پیشنهاد دیگری هم هست؟من دیگه نظرمو گفتم
کلاس یازدهم صفر تا صد استاد صدری هم هست که بیشتر حالت تشریحی دارید و اگر هدف کنکور ندارید اوکیه
اگر هدفتون کنکوره پیشنهادم حسابان یازدهم هست. شما مطالب رو زودتر یاد بگیری به نفعته
دیگه خود دانی
amirmohammad shakeri
خیلی ممنونم
لطف کردید -
M monirs این موضوع را از سوال شما از برنامه های آلاء جابهجا کرد