لایه های لوله گوارش
-
@dr-aryan اره به همین خاطرم میگم
چون گفتین یاخته عصبی میشه دید منم گفتم این شکل گویای اینه که توی مخاط یاخته عصبی میشه دیدسالار باقری اره میشه اینم گفت ممنون
-
@amir-bernousi خب با این تفاسیر چ نتیجه ای میشه گرفت؟ اینکه در هر چهار قسمت لوله گوارش وجود داره یاخته های عصبی؟
@dr-aryan مخاط، زیرمخاط و لایه ماهیچه ای اره
درمورد لایه اخر هم طبق شکل صفحه 18 صفاق عروق خونی داره و رگ ها هم برای فعالیت خودشون به اعصاب هم وابسته هستن
-
@dr-aryan سلام
خیلی دقیق نمیدونم ولی اره بنظرم میشه گفت لایه ماهیچه ای که داره با زیرمخاط به هر حال چون از لایه بیرونی میگذره لایه بیرونی هم داره و لایه مخاط هم طبق این شکل میشه گفت دارای یاخته عصبی هستن
سالار باقری سلام
کتاب ما(کنکور 1401)این شکل که دورش خط کشیدین رو نداره و حذف کردن
باید بگیم در بیرونی و ماهیچه ای و زیر مخاطی یاخته عصبی دیده میشه -
@Dr-Aryan
سلام به نظرم اره تویه هر چهار لایه رشته های عصبی (آکسون و دندریت)رو باید داشته باشیم چون بحث شبکه عصبی روده ای اینا دارم پس باید باشه
ولی شبکه عصبی فقط توی زیرمخاط و ماهیچه ای هست -
@Dr-Aryan
سلام به نظرم اره تویه هر چهار لایه رشته های عصبی (آکسون و دندریت)رو باید داشته باشیم چون بحث شبکه عصبی روده ای اینا دارم پس باید باشه
ولی شبکه عصبی فقط توی زیرمخاط و ماهیچه ای هستchichak am عاها ممنونم
-
chichak am عاها ممنونم
@dr-aryan
خاهش میکنم:sunflower: -
@Dr-Aryan
ولی شبکه عصبی فقط توی زیرمخاط و ماهیچه ای هستchichak am خب رشته های عصبی شما گفتین من منظورم یاخته عصبی بود با این تفاسیر ممکنه ی جا رشته باشه ولی یاخته نباشه ؟
-
chichak am خب رشته های عصبی شما گفتین من منظورم یاخته عصبی بود با این تفاسیر ممکنه ی جا رشته باشه ولی یاخته نباشه ؟
@dr-aryan رشته های عصبی جزئی از نورونا هستن :|
-
@dr-aryan رشته های عصبی جزئی از نورونا هستن :|
-
@dr-aryan :|
-
@dr-aryan :|
-
chichak am خب رشته های عصبی شما گفتین من منظورم یاخته عصبی بود با این تفاسیر ممکنه ی جا رشته باشه ولی یاخته نباشه ؟
@dr-aryan در لایه های لوله گوارش گفته است:
chichak am با این تفاسیر ممکنه ی جا رشته باشه ولی یاخته نباشه ؟
اینو نمیدونم ولی فکر کنم با این تفاسیر کلا بگیم سلول عصبی داره
-
بیشتر سوالایی که میبینم اینجا درمورد زیست تو کنکور نمیاد :| 3 ساله بهم ثابت شده :|
-
@dr-aryan در لایه های لوله گوارش گفته است:
chichak am با این تفاسیر ممکنه ی جا رشته باشه ولی یاخته نباشه ؟
اینو نمیدونم ولی فکر کنم با این تفاسیر کلا بگیم سلول عصبی داره
chichak am امیدوارم همینطور باشه
ولی نمیدونم چن روزه چرا همیارا نیستن با قاطعیت بگن ک مطمئن شم خیالم راحت شه :neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
ولی نمیدونم چن روزه چرا همیارا نیستن با قاطعیت بگن ک مطمئن شم خیالم راحت شه :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:@dr-aryan
:face_with_tears_of_joy: -
ولی نمیدونم چن روزه چرا همیارا نیستن با قاطعیت بگن ک مطمئن شم خیالم راحت شه :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:@dr-aryan دبیرا هم اشتباه میکنن چه برسه به بقیه :|
تو کنکور سعی کن به این منبع و اون دبیر و .... وابسته نشی، بعدا گریبان گیرت میشه
-
@dr-aryan دبیرا هم اشتباه میکنن چه برسه به بقیه :|
تو کنکور سعی کن به این منبع و اون دبیر و .... وابسته نشی، بعدا گریبان گیرت میشه
-
سلام وقت بخیر
این خیلی نکته مهمیه ببینید ما تو لایه زیر مخاط و لایه ماهیچه این شبکه عصبی داریم ک تو بقیه لایه ها نداریم اما
برای بافت عصبی ما اصلا نمتونیم بگیم فققد در زیر مخاط و ماهیچه ای چون بافت عصبی در همه لایه ها دیده میشه چونکه رشتهاش مسئول پیامرسانی به انواع یاخته
پس در نتیجه بافت عصبی در همه لایه دیده میشه ..! -
سلام وقت بخیر
این خیلی نکته مهمیه ببینید ما تو لایه زیر مخاط و لایه ماهیچه این شبکه عصبی داریم ک تو بقیه لایه ها نداریم اما
برای بافت عصبی ما اصلا نمتونیم بگیم فققد در زیر مخاط و ماهیچه ای چون بافت عصبی در همه لایه ها دیده میشه چونکه رشتهاش مسئول پیامرسانی به انواع یاخته
پس در نتیجه بافت عصبی در همه لایه دیده میشه ..!