بازار کار پرستاری چطوره؟
-
سلام به نظرتون بازار کار پرستاری چطوره؟دولتی و آزادش چه فرقی داره از نظر استخدام؟اگه دولتی بخونیم حتما تو بیمارستان دولتی استخدام میشیم؟
یسنا نگا فرقی نداره....اگه تو بیمارستان خصوصی استخدام بشی حقوقت بیشتر
-
به طور کلی نقش های یک پرستار را می توان در موارد زیر خلاصه کرد:
-وظیفه مراقبت از بیماران در بیمارستان و انجام کار پانسمان و تزریقات
-وظیفه ی مراقبت از بیماران در همه ی مراحل زندگی به منظور تصحیح عادات غذایی و دارویی و پیشگیری از بیماری ها
-نقش آموزش دهنده به افراد جهت رفع نیاز های یادگیری آنها در زمینه مراقبت از بیمار
-نقش هماهنگ کننده و ارتباط دهنده بیمار و پزشک
-تحقیق درباره نحوه کاهش تعداد روزهای بستری بیمار و بهبود هر چه سریعتر
-انتقال خواست ها و نیاز های بیمار به خانواده بیمار
-مسؤولیت مدیریت بخشتعداد واحد های درسی پرستاری در مقطع کارشناسی ۱۳۰ واحد و طول مدت تحصیل مقطع کارشناسی این رشته حداقل ۴ سال و حداکثر ۵ سال بوده و پس از آن امکان ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا وجود دارد. دروس این رشته ی تحصیل را به دو گروه علوم پایه و علوم تخصصی میتوان تقسیم بندی کرد
مهارت های لازم برای اشتغال در حرفه ی پرستاری
پرستار شخصی است که در بیمارستان بیشترین برخورد با بیماران و همراهان آنها داراست بنابراین سلامت کامل جسمی و روانی لازمه ی شغل پرستاری است. پرستار باید عاشق خدمت به انسان ها باشد و صبر و علاقه ی لازم برای این حرفه را داشته باشد. پرستار باید شخصیت منظم و دقیقی داشته باشد زیرا که نظم و دقت اساس این رشته است. پرستار باید تسلط روحی و روانی کامل روی خود داشته باشد تا بتواند در سخت ترین شرایط جسمی و روحی رفتار مناسبی با بیماران و همراهان آنها داشته باشد
همچنین متقاضیان این رشته باید روی برخی از دروس دبیرستان از جمله زبان انگلیسی، شیمی و زیست تسلط لازم را داشته باشند. تسلط بر زبان انگلیسی برای به روز بودن و استفاده از مجلات و منابع علمی در این رشته ضروری است
-
دانشجو شریف
منظورم دانشگاه فرهنگیان هست و قبولی می خواهدیسنا برای اموزش پرورش....معلم بهداشت
-
دریا دریایی در بازار کار پرستاری چطوره؟ گفته است:
marylb
ممنون
شما اولین پرستاری هستید که از شغلش راضیع
تا حالا با سه تا حرف زدم همه شون گله داشتن و مامایی رو ترجیح میدادنخب باید قبل انتخاب رشته توانایی روحی و جسمی رو درنظر گرفت. الان کلاس ما هم ، هم موافق این رشته رو داریم هم مخالف. یا دانشجوهای پزشکیمون که انصراف دادن ترم دوم. باید با واقعیت روبرو شد نه اینقد آرمانی از یه رشته تعریف کرد نه کوبیدش. فقط هم علاقه نیست ، وقتی میبینی میخونی یه رشته رو ولی بازار کار نداره یا وقتی یه نفر میره یه رشته ولی مطالبش براش سنگینه. همه اینا دخیله توی انتخاب.
الان من کتابایی که رفرنسن رو خودم بدون اینکه استادم بگه دارم میخونم چون اگه بخوام بهترین باشم مجبورم و بالاخره نتیجه این تلاشارو میبینم.
مامایی هم همچین رشته آسون و بی دردسری نیس، جون یه نسل دستته. مادری که شاید توی کل عمرش فقط بتونه یه بچه به دنیا بیاره و اگه قصور کنی اونو از دست بده. یا زنی که بیماری زنانه داره و تو درمانش میکنی، زنی که مادره یه خونه اس، دختر یه خانواده اس، همسره، این یعنی نجات چند خونواده.
هر رشته ای هم مزایا داره هم معایبmarylb
مرسی -
دانشجو شریف
منظورم دانشگاه فرهنگیان هست و قبولی می خواهدیسنا در بازار کار پرستاری چطوره؟ گفته است:
دانشجو شریف
منظورم دانشگاه فرهنگیان هست و قبولی می خواهدمنظورتون رو متوجه شدم
-
یسنا در بازار کار پرستاری چطوره؟ گفته است:
دانشجو شریف
منظورم دانشگاه فرهنگیان هست و قبولی می خواهدمنظورتون رو متوجه شدم
دانشجو شریف
دانشگاه فرهنگیان -
در مورد رشته پرستاری
طبق قوانین تازه افزایش حقوق هم داشتن
قبلا بعضی مواردو با اینکه پرستار انجام میداد ولی پولشو پزشکا میگرفتن. این اواخر تغییر کرد به لطف کرونا و دیگه تعرفه ها رو خود پرستارا میگیرنmarylb
پرستاری شغل خیلی خوبیه و کارشم زیاده
حقوقشم خوبا ماهانه ۵تا۹ ملیون پرستاران عادی میگیرن
دختر عمه من سوپروایزر ماهانه ۱۳ ملیون میگیره .
من اطلاعات دقیقی درباره دانشگاهش ندارم ولی فک نکنم جوری باشه که حتما دولتی ها برن بیمارستان دولتی -
marylb
من اطلاعات دقیقی درباره دانشگاهش ندارم ولی فک نکنم جوری باشه که حتما دولتی ها برن بیمارستان دولتیFariba Arbabi در بازار کار پرستاری چطوره؟ گفته است:
marylb
من اطلاعات دقیقی درباره دانشگاهش ندارم ولی فک نکنم جوری باشه که حتما دولتی ها برن بیمارستان دولتیببین میتونی انواع شغلارو با مدرک پرستاری داشته باشی
حتی اگه نخوای پرستار هم شی بازم راه هست
آسونترینش گذروندن دوره زخم هست بعد کارشناسیت که پولش فوق العاده اس