شیمی دهم/ پیوند ها و محلول ها
-
سلام
میشه لطفا یکی بهم بگه چطور میشه فهمید چه ماده ای محلول یونی هستش ، کدام ها محلول مولکولی هستن ؟
لطفا برام مشخص کنید که کدام پیوند ها بین مولکولی و کدام بین اتمی هستش -
-
سلام
میشه لطفا یکی بهم بگه چطور میشه فهمید چه ماده ای محلول یونی هستش ، کدام ها محلول مولکولی هستن ؟
لطفا برام مشخص کنید که کدام پیوند ها بین مولکولی و کدام بین اتمی هستشحسین احمدی سلام
یونی = پیوند دو عنصر فلز و نافلز هست . ( فلز+ نافلز=ترکیب یونی )
مثل : Na + Cl --->NaClمولکولی به پیوند دو عنصر نافلز میگن . (نافلز+نافلز=ترکیب مولکولی )
مثل : Cl+Cl--->Cl2 -
حسین احمدی سلام
مثل : Na + Cl --->NaClمولکولی به پیوند دو عنصر نافلز میگن . (نافلز+نافلز=ترکیب مولکولی )
مثل : Cl+Cl--->Cl2Yegane Dehqan ممنونم از شما 🙏🏻
-
Yegane Dehqan ممنونم از شما 🙏🏻
حسین احمدی خواهش میکنم .
سوالی داشتید در خدمتم . -
حسین احمدی سلام
مثل : Cl+Cl--->Cl2Yegane Dehqan معذرت می خوام اگر ممکنه و بلدید میشه بگین کدام مواد در آب حل میشه و کدام نمیشه ؟
یعنی اینکه کدام مواد قطبی محسوب میشن و کدام نمیشن ، من واقعا امروز این مباحث رو خوندم و کاملا گیج شدم . -
Yegane Dehqan معذرت می خوام اگر ممکنه و بلدید میشه بگین کدام مواد در آب حل میشه و کدام نمیشه ؟
یعنی اینکه کدام مواد قطبی محسوب میشن و کدام نمیشن ، من واقعا امروز این مباحث رو خوندم و کاملا گیج شدم .حسین احمدی سلام
اول بگم که یه عاملی هست که نشون میده یه مولکول قطبیه یا ناقطبی که اون عامل هم ✅گشتاور دوقطبی✅ هست .
🌷هر جا دیدی گفته بودن گشتاور دوقطبی فلان مولکول صفر هست بگو مولکول ناقطبی و تو آب حل نمیشه .
مثل هگزان که وقتی میریزی تو آب با آب قاطی نمیشه و حل نمیشه پس هگزان ناقطبیه .
🌷حالا هر چقدر گشتاور دوقطبی عددش زیاد بود یعنی مولکوله قطبی تره و تو آب حل میشه .
(علمی میگن که قطبیت اش زیاده )
✅✅✅✅✅
خب حالا ببینید هر مولکولی که توی میدان الکتریکی جهت گیری کنه رو بهش میگیم قطبی ✅ مثل H2O یا C2H5OH (اتانول)