جمع بندی
-
سلام
به نظر شما در شهریور ماه بهتر است همان دهم و یازدهم را جمع بندی کنیم یا کمی هم از درس های دوازدهم را هم بخوانیم؟ -
سلام
به نظر شما در شهریور ماه بهتر است همان دهم و یازدهم را جمع بندی کنیم یا کمی هم از درس های دوازدهم را هم بخوانیم؟ -
سلام
به نظر شما در شهریور ماه بهتر است همان دهم و یازدهم را جمع بندی کنیم یا کمی هم از درس های دوازدهم را هم بخوانیم؟zahra dadkhah سلام بهت
ببین این چیزی ک میگم یه تجربه ی شخصی هست.
من اگه باشم توی تابستون که الان فقط شهریورماهش مونده رو فقط وفقط دهم ویازدهم میخونم...
اونم بصورتی ک دیگه مبحثی نمونده باشه ک توش لنگ بزنم.یامبحثی نمونده باشه ک بلدنباشم.
یعنی هرمطلبی از پایه ک بلدنیستم رو به حدی میرسونم ک بتونم به همه نوع سوالاش جواب بدم.
تاکیدمیکنم:بتونم جواب بدم به سوالاش،با مدت زمان مشخصی(حالا این زمان به صرف زمان تستی و یک تا دودقیقه نه...ولی خب یه چی بیشتر حداقل....مثلن اونقدر از فیزیک همه نوع تیپ سوالی رو بلد باشم حل کنم. اونم دیگه اگه تست بهم بدن و خیلییییییی سخت باشه توی 5تا6دقیقه)
یعنی اینکه تایم تابستونم رومیزارم برای تقویت پایه ورفع اشکال.
ازطرفی هم اون درسا و قسمتایی از پایه رو ک بلد بودم رو همزمان با رفع اشکال قسمتایی ک بلد نبودم،مرور میکردم.
بعد پابه پای سال دوازدهم،دروس سال آخر رو میخونم.
واینو بگم که در طی سال دوازدهم باید مطالب پایه رو هرمدت یکبار مرور کرد ک به دست فراموشی نره و گردوغبار شک و نابلدی بهش نشینه.
از تایم ماه بهمن و اسفند و عید دوباره یه مرور جمع بندی فوق العاده از پایه درکنار تقویت دوازدهم.
و دو یا یه ماه آخر دیگه هرهفته آزمون جمع بندی هرسه سال.
پ.ن:وقتی بهش نگاه کنی شاید فکرکنی رویایی هست شدنش...اما واقعن میشه.فقط باید تا تهش بری.
اگه تا الان هم تیرومرداد رو از دست دادی،فدای سرت.
فقط جانزن.
موفقیتت روزافزون