Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
محاسبات فیزیک!
-
سلام بچه هااین تسته بدجوری تو مخعمیدونم خیلی سادس ولی واقعا نمفممش میشه بگین چطوری ب جواب رسید️
-
-
-
mahsa moradi 0 کجاشو دقیقا نیمفهمی! برا حلش تنها کافیه بدونی اینه که وقتی دو تا کره با هم تماس پیدا میکنن بار هر کدومشون برابر مجموع دو بار تقسیم بر 2 میشه
-
mohammad kebryia پاسخنامه اش هم خوب توضیح داده!
-
mahsa moradi 0
سلام قبل از اینکه سوال رو توضیح بدم باید بهت بگم هیچ اشکالی نداره که تو سوال میپرسی حتی اگه آسون باشه
در مورد تحلیل سوال هم وقتی تماس رخ میده بارهارو با حفظ علامت جمع میزنیم تقسیم بر دو میکنیم
وقتی k یک رو میبندیم منفی 1 با مثبت 9 میشه 8 تقسیم بر دو میشه 4
پس بار کره A و B میشه 4 میکروکولن
وقتی k دو رو ببندیم چون بار کره C خنثی هست الان دیگه فقط 4 رو داریم که تقسیم بر دو میشه 2 پس بار کره B و C شد 2 میکروکولن
حالا وقتی k سه رو ببندیم به همون روش عمل میکنیم و بار کره C و A میشه 3 میکرو کولن
پس به ترتیب بار کره A = 3
B = 2
C = 3 -
@felli اول مرسی از حرفت🥺متوجهش شدم تو بار سوم قاطی کردم ک شماگفتی ممنونم ️
-
mohammad kebryia من اعداد درگیرشونم نه بحث مفهومیش
-
mahsa moradi 0 آها من پیش خودم گفتم شاید نمیدونین برا همون گفتم به قولی نیتم خیر بود!!
-
mohammad kebryia منم خیر درنظر گرفتم️