معرفی رشته تحقیقاتی
-
سلام رفقا (:
من عاشق رشته های تحقیقاتی هستم دوست دارم کار تحقیقاتی انجام بدم و مثلا تو ازمایشگاه واینا کار کنم .مثل یه دانشمند چیزی رو اثبات کنم من رشته ام تجربیه و رشته ای که تو دانشگاه باید بخونم نمیدونم ممنون میشم چندتا رشته تحقیقاتی که از تجربی بشه قبول شد و به رشته تجربی مربوط بشه بگین!
@دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا -
سلام رفقا (:
من عاشق رشته های تحقیقاتی هستم دوست دارم کار تحقیقاتی انجام بدم و مثلا تو ازمایشگاه واینا کار کنم .مثل یه دانشمند چیزی رو اثبات کنم من رشته ام تجربیه و رشته ای که تو دانشگاه باید بخونم نمیدونم ممنون میشم چندتا رشته تحقیقاتی که از تجربی بشه قبول شد و به رشته تجربی مربوط بشه بگین!
@دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیافکر میکنم یه رشته ای مثل دکترای پیوسته بیوتکنولوژی همچین ویژگی داشته باشه.
البته من همه رشته های دانشگاهی تجربی رو نمیشناسم.
-
فکر میکنم یه رشته ای مثل دکترای پیوسته بیوتکنولوژی همچین ویژگی داشته باشه.
البته من همه رشته های دانشگاهی تجربی رو نمیشناسم.
-
سلام
شما هر رشته ای از شاخه های علوم پزشکی برید دانشکده تون یه کمیته تحقیقات داره که میتونید عضو بشید و تو کارای تحقیقاتی کمک کنید یا خودتون یه پروژه رو دست بگیرید
همینطور دانشگاه هم یه کمیته تحقیقات داره که اعضای اصلی هرکدوم از اینا با انتخابات از بین دانشجوها تعیین میشن
رشته پرستاری و پزشکی تو این زمینه یکم دستش باز تره واسه ایده گرفتن
البته اگه به آزمایشگاه و اینا بیشتر علاقه دارید و میکروب و انگل و ویروس و غیره من رشته علوم آزمایشگاهی رو پیشنهاد میکنم
رشته تحقیقات معمولا تو زیر شاخه های ارشد هست برای رشته های انسانی
اگر یک رشته میخواید که کلااا کارای تحقیقاتی باشه و دیگه کار به رشته دیگه ای نداشته باشید رشته های زیر هستن
بیوتکنولوژی(پیوسته).. زیست شناسی سلولی مولکولی.. میکروبیولوژی و رشته هایی از این دست.. که اینا جزء رشته های علوم پزشکی نیستن دیگه
باید تحقیق کنید ببینید جای کار کدومش بهتره
رشته اولی که گفتم رتبه بالایی میخواد پذیرشش هم کمه ولی دوتای بعدی نه
من جای شما بودم نظرم بر این بود که یه رشته علوم پزشکی انتخاب کنم که آینده شغلی هم داشته باشه تا حدودی که بعدا اگر تو تحقیقات به هر دلیلی نشد ادامه بدم حداقل کاری کنارش داشته باشم
بعد تو کمیته تحقیقات که باشید تو دانشگاه شناخته میشید این واسه آینده کاری هم خوبه چون واسه استاد بودن هم پوئن مثبتیه بخوان جذبتون کنن
البته این نظر شخصی منه شما با توجه به شرایط خودتون میتونید تصمیم بگیرید -
سلام
شما هر رشته ای از شاخه های علوم پزشکی برید دانشکده تون یه کمیته تحقیقات داره که میتونید عضو بشید و تو کارای تحقیقاتی کمک کنید یا خودتون یه پروژه رو دست بگیرید
همینطور دانشگاه هم یه کمیته تحقیقات داره که اعضای اصلی هرکدوم از اینا با انتخابات از بین دانشجوها تعیین میشن
البته اگه به آزمایشگاه و اینا بیشتر علاقه دارید و میکروب و انگل و ویروس و غیره من رشته علوم آزمایشگاهی رو پیشنهاد میکنم
اگر یک رشته میخواید که کلااا کارای تحقیقاتی باشه و دیگه کار به رشته دیگه ای نداشته باشید رشته های زیر هستن
بیوتکنولوژی(پیوسته).. زیست شناسی سلولی مولکولی.. میکروبیولوژی و رشته هایی از این دست.. که اینا جزء رشته های علوم پزشکی نیستن دیگه
من جای شما بودم نظرم بر این بود که یه رشته علوم پزشکی انتخاب کنم که آینده شغلی هم داشته باشه تا حدودی که بعدا اگر تو تحقیقات به هر دلیلی نشد ادامه بدم حداقل کاری کنارش داشته باشم
بعد تو کمیته تحقیقات که باشید تو دانشگاه شناخته میشید این واسه آینده کاری هم خوبه چون واسه استاد بودن هم پوئن مثبتیه بخوان جذبتون کنن
البته این نظر شخصی منه شما با توجه به شرایط خودتون میتونید تصمیم بگیریدmaryam111 سلام خیلی ممنون از توضیحاتتون فقط یسوال دیگه شما گفتین میشه در کنار رشته های علوم پزشکی مثل پزشکی دار دندون پرستاری و..... کار تحقیقاتی کرد؟! اگه اینطوری باشه که عالی میشه هم کار تحقیقاتی انجام میدم هم تو رشته ای تحصیل میکنم که آینده شغلیش تضمین شده است!
خیلی خیلی ممنون بابت گفتن این اطلاعات مفید (: -
سلام
البته این نظر شخصی منه شما با توجه به شرایط خودتون میتونید تصمیم بگیرید -
maryam111 سلام خیلی ممنون از توضیحاتتون فقط یسوال دیگه شما گفتین میشه در کنار رشته های علوم پزشکی مثل پزشکی دار دندون پرستاری و..... کار تحقیقاتی کرد؟! اگه اینطوری باشه که عالی میشه هم کار تحقیقاتی انجام میدم هم تو رشته ای تحصیل میکنم که آینده شغلیش تضمین شده است!
خیلی خیلی ممنون بابت گفتن این اطلاعات مفید (:mohammad kebryia آره میشه
دارو هم حواسم بهش نبود
طیف تحقیقاتی بسیار گسترده ای داره
خواهش میکنم موفق باشید -
@kosar-mortazavi خواهش میکنم عزیزم
-
سلام رفقا (:
@دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیاmohammad kebryia سلام
رشته های علوم آزمایشگاهی /داروسازی/بیوتکنولوژی/پزشکی
رشته هایی هستن که زمینه تحقیقاتی گسترده و موضوعات جالبی دارن -
سلام رفقا (:
@دانش-آموزان-آلاء @دوازدهم @یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @ریاضیا