ترکیب برنده !
-
سلام من در سال تحصیلی جدید ( 1401-1400 ) در پایه دهم و رشته تجربی تحصیل خواهم کرد و در آزمون های قلمچی نیز شرکت خواهم کرد. حالا میخوام یک ترکیب برنده برای امسالم بچینم :flexed_biceps_light_skin_tone: ، همونطور که میدونید آلاء برای اکثر درس ها چندین دبیر داره، دوستانی که امسال دهمی بودن و سال آینده یازدهمی خواهند بود و کسانی که تجربه دارن ، شما چه دبیرانی برای بالا زدن درصد دروس در آزمون های قلمچی و خوب یادگرفتن دروس و برای پایه قوی و محکم کدوم دبیران رو برای درس ها ( کل کتب ) پیشنهاد میدید ؟!
لطفا اگر شما هم در ازمون های قلم چی شرکت میکردید بگید ترازتون چطور بوده ممنون :folded_hands_light_skin_tone: :heart_suit: -
سلام من در سال تحصیلی جدید ( 1401-1400 ) در پایه دهم و رشته تجربی تحصیل خواهم کرد و در آزمون های قلمچی نیز شرکت خواهم کرد. حالا میخوام یک ترکیب برنده برای امسالم بچینم :flexed_biceps_light_skin_tone: ، همونطور که میدونید آلاء برای اکثر درس ها چندین دبیر داره، دوستانی که امسال دهمی بودن و سال آینده یازدهمی خواهند بود و کسانی که تجربه دارن ، شما چه دبیرانی برای بالا زدن درصد دروس در آزمون های قلمچی و خوب یادگرفتن دروس و برای پایه قوی و محکم کدوم دبیران رو برای درس ها ( کل کتب ) پیشنهاد میدید ؟!
لطفا اگر شما هم در ازمون های قلم چی شرکت میکردید بگید ترازتون چطور بوده ممنون :folded_hands_light_skin_tone: :heart_suit:Alireza Kabir سلام برای شیمی آقای پویان نظر
ریاضی آقای لکستانی
فیزیک آقای یاری
زیست آقای موقاری -
لطفا اگر شما هم در ازمون های قلم چی شرکت میکردید بگید ترازتون چطور بوده ممنون :folded_hands_light_skin_tone: :heart_suit: -
Zahra Esmaeili در ترکیب برنده ! گفته است:
Alireza Kabir سلام برای شیمی آقای پویان نظر
ریاضی آقای لکستانی
فیزیک آقای یاری
زیست آقای موقاریتدریس اقای موقاری خیلی قدیمی نیستند ؟
تدریس استاد موقاری و پویان نظر برای سال 96/97 هستند، کتاب زیست و شیمی تغییر زیادی نسبت به اون موقع نکرده ؟!
ترازتون در سال دهم چطور بوده ؟
-
ریاضی آقای لکستانی
فیزیک آقای یاری
تدریس استاد موقاری و پویان نظر برای سال 96/97 هستند، کتاب زیست و شیمی تغییر زیادی نسبت به اون موقع نکرده ؟!
Alireza Kabir نه ببینید این کتابی ک الان داریم میخونیم رو مثلا آقای موقاری کاما تدریس میکنن ولی وسطاش نکات اضافه تری هم میگن ک برای ما حذف شده یعنی اینکه اصلا نگران نباشید تمام کتاب درس میدن ولی بعضیاش برای ما حذف شده ک میتونین اون قسمت رو نبینید و شیمی هم زیاد حذفی نداشته و مثل امساله
من قلم چی ازمون نمیدادم ولی صفر تا صد ها عالین:) -
فیزیک استاد یاری
ریاضی استاد لکستانی -
لطفا اگر شما هم در ازمون های قلم چی شرکت میکردید بگید ترازتون چطور بوده ممنون :folded_hands_light_skin_tone: :heart_suit:Alireza Kabir
سلام دوست عزیز شبتون بخیر
زیست آقای موقاری خبر خوب اینکه امسال جدید ضبط میکنن 😁🌺🌈
شیمی آقای گودرزی
فیزیک آقای یاری بسیار عالی هستن
ریاضی آقای لکستانی
اینم بگم که من آزمون شرکت نکردم اما این اساتیدی که گفتم رو اگه از ویدیوهاشون استفاده درست کنید و تست بالا بزنین توی آزمون هاتون موفق خواهید بود
در پناه حق 🌺🌈 -
Alireza Kabir
شیمی آقای گودرزی
ریاضی آقای لکستانی
اینم بگم که من آزمون شرکت نکردم اما این اساتیدی که گفتم رو اگه از ویدیوهاشون استفاده درست کنید و تست بالا بزنین توی آزمون هاتون موفق خواهید بود
در پناه حق 🌺🌈چه خبر خوبی ولی بنظرتون از چه تاریخی فیلم ها قرار میگیره ؟!
-
چه خبر خوبی ولی بنظرتون از چه تاریخی فیلم ها قرار میگیره ؟!
Alireza Kabir
سلام ممنونم
از اوایل مهر ماه فکر کنم
ولی شما میتونی از این کلیپ هایی که الان دارن استفاده کنین جای نگرانی نیست چون مطلبی به کتاب اضافه نشده و حذفیات داره -
@m-an نظر شما چیه ؟
-
آپ : دوستان لطفا نظراتتون رو بیان کنید
-
-
ریاضی آقای لکستانی
فیزیک آقای یاری
Alireza Kabir تو حدفیات رو کیتونی تشخسص بدی و به قول اقای مقاری بیشتر بدون عیبی که نداره؟
بعد هم به شما بستگی داره ولی از نظر من خیر هنوز هم ویدیو های اقای مقاری خیلی کاربردی هستن -
Alireza Kabir
شیمی آقای گودرزی
ریاضی آقای لکستانی
در پناه حق 🌺🌈Maryam Nateqi شما میدونید اقای یاری ایا ویدیو های دوازدهم رو ضیط میکنن یا نه؟
-
Maryam Nateqi شما میدونید اقای یاری ایا ویدیو های دوازدهم رو ضیط میکنن یا نه؟
strang 78
سلام خیر اطلاعی ندارم چون همونطور که دوستان گفتن الا فعلا نگفته برنامه هاشو برای سال جدید -
strang 78
سلام خیر اطلاعی ندارم چون همونطور که دوستان گفتن الا فعلا نگفته برنامه هاشو برای سال جدیدMaryam Nateqi ممنون
-
Maryam Nateqi ممنون
strang 78
خواهش میکنم