7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
غده معده
-
سلام بچه ها، این جمله پایین درسته؟ اگه آره منظورش کدوم سلول و کدوم آنزیم هست؟
در یک غده معده ممکن است ترشحات برخی از سلول ها، منجر به کوچک شدن نوعی آنزیم برون سلولی شود.میشه راهنمایی کنید
@تجربیا -
Maryam Nateqi
سلام
فکر کنم منظورش hcl هست که از سلول های کناری میاد بر روی پپسینوژن اثر میزاره و تبدیل به پپسین میشه
منتظر جواب بقیه هم باش ولی فک کنم همین باشه عزیزم -
chichak am
سلام مرسی عزیز دل خودمم همینو الان یافتم اومدم که بگم
خودشه دمتم گرم ️ -
Maryam Nateqi
خب پس عالیه
قربونت کاری نکردم
موفق باشی -
chichak am
خدا نکنه ️
همچنین -
Maryam Nateqi انزیم ها از پروتیین تشکیل شدن یعنی اونایی که توی معده هستن(چون ممکنه انزیم از جنس هم باشه که داخل سلوله) پس انزیم برون سلولی پروتیینی میتونه توسط پروتیاز معده تجزیه بشه
-
این پست پاک شده!
-
Sara Aghae
سلام ببخشید متوجه نشدم (قسمت جنس هم باشه) میشه بیشتر توضیح بدین -
Maryam Nateqi میخواستم بنویسم از جنس ریبوزوم هم باشه ریبوزومش جا افتاد
-
سلام دوست عزیز.
این منظورش یاخته های کناری است.
ما می دونیم که یاخته های اصلی پپسینوژن ترشح می کنند. و این پپسینوژن برای اینکه به پپسین تبدیل بشه باید HCL ترشح شده از یاخته کناری وارد عمل بشه تا اون رو به پپسین تبدیل کنه.حالا چه جوری این کار رو می کنه؟؟
HCL( همان اسید معده یا هیدروکلریک اسید است) که با اثر بر قسمت هایی از پپسی و برداشتن قسمت هایی از این پروتین( پپسینوژن) سبب فعال شدن آن میشه.
موفق باشید -
@sania-andiravan
سلام سانیا خوبی
جواب تست اولت توی تاپیک گوارش -
Maryam Nateqi
عه خیلی ممنونم عزیزم لطف کردی -
@sania-andiravan
قربانت ️