راه ابریشم به همراه مشاور و کتاب تست
-
سلام دوستان ، وقتتون بخیر
من پک کامل راه ابریشم رو خریداری کردم و الان هم دارم مشاور میگیرم که با استفاده از کتاب تست های کنکور و راه ابریشم و مشاور بتونم به بهترین رتبه برسمآیا کار درستی دارم انجام میدم یا خیر ؟
اگه کارم اشتباهه لطفا دلیل بیارید
ممنونم -
من پک کامل راه ابریشم رو خریداری کردم و الان هم دارم مشاور میگیرم که با استفاده از کتاب تست های کنکور و راه ابریشم و مشاور بتونم به بهترین رتبه برسمآیا کار درستی دارم انجام میدم یا خیر ؟
ممنونمarsalan ramzani
نمیشه گفت که کار شما کاملا اشتباه یا کاملا درسته!راه ابریشم انقدری در اختیارت تست قرار میده که هیچ نیازی به کتاب تستای دیگه نداشته باشی
راجب مشاور هم باید بگم که اکثر مشاورا (طبق تجربه!) اونطور که باید و شاید به درد کسی که از راه ابریشم استفاده میکنه نمیخورن مگر عده ی کمی واقعا!
راه ابریشم خودش برنامه و فیلمای مشاوره ای داره که قراره کم کم به فیلما اضافه شه و همه بچه ها جواب تمام سوالاتی که در طول سال شاید براشون پیش میاد رو بگیرن
اعم از روش مطالعه و تست و هممممه ی سوالای یه کنکوری
در هر صورت تصمیم آخر با خودتونه هر طور راحتین
-
ممنونمarsalan ramzani سلام
به نظر من داشتن مشاور میتونه مفید باشه ، به شرطی که مشاوری دلسوز و پیگیر باشه ، تعداد دانش آموزانش که بهشون مشاوره میده زیاد نباشه ، با تجربه باشه و ...
اینا رو احتمالاً خودتون میدونید ، بنابراین اگر بهش اعتماد دارید ، انتخابتون اشتباه نیست و یک مشاور خوب و پیگیر
میتونه باعث رشد و منظّم شدن شما بشه
درباره کتاب تست هم من خیلی نمیتونم نظر بدم ، چون من فقط دو درس رو تهیه کردم ، شیمی و فیزیک
با این حال ، من از قبل برای شیمی کتاب تست ۱۰ و ۱۱ داشتم ، اما دیگه برای ۱۲ نگرفتم ، چون واقعاً تست های راه ابریشم برای شیمی خیلی کافی و مناسب هست
اما اگر کتاب تست از قبل دارید ، نگه دارید ، شاید نیاز بشه
برای فیزیک هم من قبل از تهیه راه ابریشم (استاد طلوعی) ، کتاب تست هر سه پایه رو گرفتم ، به نظرم یه منبع تستی کنار راه ابریشم برای فیزیک داشته باشید ، خوبه
چون فیزیک تمرین و حل مسئله هست و باید زیاد تمرین کرد
ببخشید زیاد شد -
arsalan ramzani سلام
به نظر من داشتن مشاور میتونه مفید باشه ، به شرطی که مشاوری دلسوز و پیگیر باشه ، تعداد دانش آموزانش که بهشون مشاوره میده زیاد نباشه ، با تجربه باشه و ...
اینا رو احتمالاً خودتون میدونید ، بنابراین اگر بهش اعتماد دارید ، انتخابتون اشتباه نیست و یک مشاور خوب و پیگیر
میتونه باعث رشد و منظّم شدن شما بشه
درباره کتاب تست هم من خیلی نمیتونم نظر بدم ، چون من فقط دو درس رو تهیه کردم ، شیمی و فیزیک
با این حال ، من از قبل برای شیمی کتاب تست ۱۰ و ۱۱ داشتم ، اما دیگه برای ۱۲ نگرفتم ، چون واقعاً تست های راه ابریشم برای شیمی خیلی کافی و مناسب هست
اما اگر کتاب تست از قبل دارید ، نگه دارید ، شاید نیاز بشه
برای فیزیک هم من قبل از تهیه راه ابریشم (استاد طلوعی) ، کتاب تست هر سه پایه رو گرفتم ، به نظرم یه منبع تستی کنار راه ابریشم برای فیزیک داشته باشید ، خوبه
چون فیزیک تمرین و حل مسئله هست و باید زیاد تمرین کرد
ببخشید زیاد شدarsalan ramzani البته درباره مشاور باید بگم که چون شما پک راه ابریشم رو تهیه کردید ، اگر خودتون میتونید طبق برنامه راه ابریشم بخونید ، شاید خیلی نیاز به مشاور نباشه
به نظرم نیاز های مشاوره ای خودتون رو در نظر بگیرید و در نهایت درباره مشاور تصمیم گیری کنید
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد