IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
المپیاد
-
maryam rezaei 0
سلام
نظریه
بیشتر کتابایی ک دوستمون گفتن تو بازار پیدا نمیشهواسه مبحث نظریه با کتاب نظریه صفا شروع کنید مناسبه(ی سرچ بزنید pdf پیدا میشه و ب گفته ی موسسه آیریسک کتاب رو چاپ کردن خودم نخوندم کتابشو حقیقتا)
کتاب استاد جمالی هم خوبه(کتاب باحالیه تا مرحله دورو پوشش میده حتی)
بعدش ک راه افتادین میتونید برید سراغ نظریه استاد میرزاخانی(البته واسه مرحله یک و دو کافیه کتاب های بالا -
-
miss. Mir1381 همه اینهارو میشه برای المپیاد استفاده کرد؟
-
Amir hossein Soukhteh ممنون از راهنماییتون
-
miss. Mir1381 ریاضی المپیادیاreplied to maryam rezaei 0 on آخرین ویرایش توسط miss. Mir1381 انجام شده
maryam rezaei 0
شدن که میشه ولی همشون لازم نیست. خیلی زیاده فکر نکنم وقت شه کلشونو خوند(البته نمیدونم سال چندمی)
چند تا کتابو که خودت باهاشون بهتر ارتباط میگیری ، ازشون استفاده کن
من خودم چاپ خیلی قدیمی بعضیاشونو دارم (سال ۷۸)
ولی الان نمیدونم از کجا میشه تهیه کرد
شاید از طریق سایت انتشاراتشون بشه -
miss. Mir1381 من امسال یازدهمم با توجه به وقت کم چه کتاب هایی اولویت دارن؟
-
miss. Mir1381 ریاضی المپیادیاreplied to maryam rezaei 0 on آخرین ویرایش توسط miss. Mir1381 انجام شده
maryam rezaei 0
از کی داری میخونی؟ یا کلا سطحت چه قدره؟ -
nazanin karima المپیادیا دوازدهم ریاضیreplied to maryam rezaei 0 on آخرین ویرایش توسط nazanin karima انجام شده
maryam rezaei 0 راستش اگه یازدهم هستید و پایه قوی ندارید،واقعا باید همت شیر کنید،نمیخوام انرژی منفی بدم،ولی واقعا میطلبه که شب و روزتونو تا مرحله دو المپیاد یکی کنید تا نتیجه دلخواه بگیرید
و من واقعا یه توصیه خواهرانه که تجربه یه سال المپیاد خوندنمه رو بهتون میگم،اول از همه حسااابی اطلاعات موسسات و اساتید معروف و مباحث خیلی پایه رو در بیارید،خیلی مهمه،حسابی راهو واستون باز میکنه -
miss. Mir1381 راستش من تازه شروع کردم و الان دارم دنبال منابع برای دروس ریاضی مثل هندسه و حسابانو بقیه مبحث ها میگردم
-
nazanin karima خیلی ممنون از راهنماییتون
-
maryam rezaei 0
من اگر بودم با این کتابا شروع میکردم:
هندسه مسطحه (انتشارات خوشخوان)
موضوعاتی در نامساوی ها _ قضیه ها و تکنیک ها
(نویسنده : Hojoo Lee)
کتابهای مسائل هندسه ایران و جهان _ انتشارات دانشپژوهان
هندسه مسطحه از مقدماتی تا المپیاد _ احمد پور
الفبای جبر _ انتشارات دانش پژوهان
مسائل جبر در المپیادهای ریاضی ایران و جهان _ انتشارات قلمچی
الفبای المپیاد ریاضی
استراتژی حل مساله
آنالیز ترکیبی
اصول و فنون ترکیبیات
روش های ترکیبیات 1 (علی پور)
روش های ترکیبیات 2 (علی پور)
آشنایی با نظریه اعداد (انتشارات فاطمی _محسن جمالی)
نظریه اعداد (انشارات فاطمی _ مریم میرزاخانی)
تئوری اعداد (انتشارات خوشخوان _ مهدی صفا)
البته بازم میگم اینکه خودت بتونی با کتابا و نحوه بیان نویسنده اش ارتباط بگیری خیلی مهمه
موفق باشی -
miss. Mir1381 ممنون از پیشنهاداتتون