فصل یک دهم
-
سلام لطفا میشه اینی که دورش خط کشی مو توضیح بدین ه جور خودم فکر میکنم غلطه ولی خودش گفته درسته، ممنون. -
-
سلام لطفا میشه اینی که دورش خط کشی مو توضیح بدین ه جور خودم فکر میکنم غلطه ولی خودش گفته درسته، ممنون.Saba haghshenas سلام
ده تا پرتون داره و بار ۳ مثبت برای الکترون هاش باید
بشه تعداد الکترون ۱۳-۳=۱۰ بشه
و آرایش الکترونی اون میشه ۱s2,2s2,2p6
که آخریش میشه ۲p۶
الان n=2 و l=1
که ۲+۱=۳ -
اگه جایی رو نفهمیدین بپرسین میگم
-
سلام لطفا میشه اینی که دورش خط کشی مو توضیح بدین ه جور خودم فکر میکنم غلطه ولی خودش گفته درسته، ممنون.Saba haghshenas سلام ببینید وقتی 3 مثبت هست ینی 3 تا الکترون از دست داده و عدد اتمی 13 بوده پس3-13=10 میشه ک این تعداد الکترونشه
-
سلام لطفا میشه اینی که دورش خط کشی مو توضیح بدین ه جور خودم فکر میکنم غلطه ولی خودش گفته درسته، ممنون.Saba haghshenas ارایش الکترونی گازهای نجیب ب np6 ختم میشه حالا هر عنصر (کاتیون یا انیون) تعداد الکترونشون مساویه یکی از گاز های نجیب باشه پس ارایش اونم مث گاز نجیب به np6ختم میشه
-
سلام لطفا میشه اینی که دورش خط کشی مو توضیح بدین ه جور خودم فکر میکنم غلطه ولی خودش گفته درسته، ممنون.Saba haghshenas حالا اینجا 10 الکترون داریم 10 عدد اتمیه Neنئون هست و اگر قائده افبا رو بنویسم برا 10 الکترون ب 2p6 ختم میشه پس این قسمتش هم درسته
توی پست قبلی منظورم از n در(np6) عدد کوانتومی اصلی بود چون میتونه متغیر باشه باتوجه ب نوع گاز نجیب مثلا اینجا 2 هست در 2p6
-
سلام لطفا میشه اینی که دورش خط کشی مو توضیح بدین ه جور خودم فکر میکنم غلطه ولی خودش گفته درسته، ممنون.Saba haghshenas
خب حالا گفته n+l=3 این مجموع عدد کوانتومی و فرعی 2p6 هست
p=1 هست n=2 درنتیجه 2+1=3 و این عبارت درسته