راه ابریشم کنار مدرسه
-
sallar savadkoohi با این اوضاعی که هست بنظرتون امسالم آنلاین هست
Parsa Amini
والا اصلا معلوم نیست اوضاع
همین امروز یه جا خوندم میگفت از ابای حضوری
پارسالم همین زمانا همین شایعات بود ولی ما کلا مجازی بودیم
خیلی غیر قابل پیش بینین -
sallar savadkoohi راضی بودی از کاری که کردی؟
منم همین کارو میخوام بکنمpeyman khosravi
اره ضرر نکردم
چون معلمای مدرسمون اوکی نبودن
همین راه ابریشم رو درست جلو ببرین عالی میشه -
peyman khosravi
حالا این دیگه میل خودتونه
میتونید به عنوان کمکی راه ابریشم رو داشته باشید
جاهایی که توی مدرسه متوجه نشدینو اینور ببینینsallar savadkoohi هزینش راستش سنگینه اگه بخرم و وقت نکنم ببینم کاریش نمیشه کرد دیگه
-
zahra maleki
درسنامه هاش خیلی طولانیه؟ رو دور تند نمیتونم ببینم به نظرتون؟
من حقیقتا بین کلاس مدرسه و آلا میخوام با کلاسای آلا پیش برم ولی از اونطرف مدرسه هم یکم وقت خودشو لازم داره
میخوام بدونم این همه دانش آموز که با آلا کار کردن چجوری این موضوع رو مدیریت کردنpeyman khosravi من ترم دوم روز هایی که امتحان داشتیم میرفتم سر کلاس خداروشکر معدلم هم خیلی خوب شد و میتونم بگم همه رو مدیون راه ابریشم هستم مدرسه هیچ کاری نمیتونه بکنه یه سری از دوستام که از اول سال نیومدن هم معدل و هم رتبه شون خوب شد مهم اینه که بتونی کنکورو خوب بدی خودتو به مدرسه محدود نکن کلاسای انلاین وقت گیره و به درد نخور
-
سلام دوستان، شمایی که با راه ابریشم آشنایی دارید میشه بهم بگید دقیقا چجوری باید همزمان با کارایی که مدرسه میده، تکالیف و کلاس آنلاین و اینجور چیزا، باید وقت کنم که به راه ابریشم هم برسم؟ خیلی برنامه راه ابریشم سنگینه؟
peyman khosravi سعی کن راه ابریشمو ببینی که تضمینیه هم برای کنکور و امتحانات نهایی
-
zahra maleki
درسنامه هاش خیلی طولانیه؟ رو دور تند نمیتونم ببینم به نظرتون؟
من حقیقتا بین کلاس مدرسه و آلا میخوام با کلاسای آلا پیش برم ولی از اونطرف مدرسه هم یکم وقت خودشو لازم داره
میخوام بدونم این همه دانش آموز که با آلا کار کردن چجوری این موضوع رو مدیریت کردنpeyman khosravi نه درسنامه رو کامل ببین و ارام ولی جمع بندی و اگر تستی رو حل کردی میخوای چک کنی تند ببین
-
peyman khosravi نه درسنامه رو کامل ببین و ارام ولی جمع بندی و اگر تستی رو حل کردی میخوای چک کنی تند ببین
zahra maleki به نظرتون با روزی چندساعت میتونم برسم به راه ابریشم؟
-
peyman khosravi باید روزی 3 تا شیمی 3 تا زیست و 2 تا ریاضی و 2 تا فیزیک ببینید اگه تجربی هستید
-
peyman khosravi باید روزی 3 تا شیمی 3 تا زیست و 2 تا ریاضی و 2 تا فیزیک ببینید اگه تجربی هستید
zahra maleki ریاضی هستم، هر ویدیو چقدره زمانش؟ ببخشید انقد سوال میکنم
-
peyman khosravi برای رشته ریاضی هم 3 تا فیزیک 3 تا ریاضی و 3 تا شیمی رو ببینید
-
peyman khosravi هر کلیپ میانگین 30 دقیقه الی 40 دقیقه میشه حدودا
-
peyman khosravi البته چون ریاضی 1400 یکم سخت بود باید روی دروس اختصاصی خیلی تمرین کنید امسالم یکی از دروس کنکور سخت میشه
-
peyman khosravi البته چون ریاضی 1400 یکم سخت بود باید روی دروس اختصاصی خیلی تمرین کنید امسالم یکی از دروس کنکور سخت میشه
zahra maleki درسته
من الان تابستون گذشت و کلا برنامه تابستونی ابریشم شرکت نکردم
از اول مهر یعنی میخوان مستقیم از دوازدهم شروع کنن و پایه رو دیگه درس ندن با فرض اینکه قراره جمع بندی کرده باشیم؟ -
peyman khosravi
بله روی دور تند میذاشتیم ما
صادقانه بگم
من مدرسه رو کلا ول کرده بودمsallar savadkoohi سلام
مدرسه عادی میرید یا نمونه یا تیزهوشان؟؟
من مدرسه ام عادیه یعنی اصلا سطح تدریس داغون در حدی که دو سه روزه دارم به تدریس معلمای مدرسم فکر میکنم احساس افسردگی میگیرم یعنی در اییین حدخب شما مدرسه رو ول کردی و با آلاء پیش رفتی گیر نمیدادن بهت که چرا آفلاین میشی و ...؟؟
یا مثلا چرا تو فعالیت های کلاسی شرکت نمیکنی؟؟
نمره و ... کم نمیکردن؟؟
اخه خیلیییی گیر میدن معلمای مدرسه -
peyman khosravi من ترم دوم روز هایی که امتحان داشتیم میرفتم سر کلاس خداروشکر معدلم هم خیلی خوب شد و میتونم بگم همه رو مدیون راه ابریشم هستم مدرسه هیچ کاری نمیتونه بکنه یه سری از دوستام که از اول سال نیومدن هم معدل و هم رتبه شون خوب شد مهم اینه که بتونی کنکورو خوب بدی خودتو به مدرسه محدود نکن کلاسای انلاین وقت گیره و به درد نخور
zahra maleki خب گیر نمیدادن معلماتون که چرا شرکت نمیکنید تو کلاس؟؟
-
zahra maleki درسته
من الان تابستون گذشت و کلا برنامه تابستونی ابریشم شرکت نکردم
از اول مهر یعنی میخوان مستقیم از دوازدهم شروع کنن و پایه رو دیگه درس ندن با فرض اینکه قراره جمع بندی کرده باشیم؟peyman khosravi نه دوباره اول مهر از صفر شروع میشه و دهم و یازدهم و دوازدهم رو میگن اصلا نگران نباش ولی الان وقت داری درس فیزیک رو شروع کن و دو تا درس عمومی رو از الان برو جلو نشین تا اول مهر بیاد
-
sallar savadkoohi سلام
من مدرسه ام عادیه یعنی اصلا سطح تدریس داغون در حدی که دو سه روزه دارم به تدریس معلمای مدرسم فکر میکنم احساس افسردگی میگیرم یعنی در اییین حدخب شما مدرسه رو ول کردی و با آلاء پیش رفتی گیر نمیدادن بهت که چرا آفلاین میشی و ...؟؟
نمره و ... کم نمیکردن؟؟
اخه خیلیییی گیر میدن معلمای مدرسهYegane Dehqan من نمونه میرفتم و معلم ها گیر میدادن ولی توجه نکن من امتحانا رو میرفتم نمره ام هم خوب میشد به مدرسه هم گفتم که چون کلاسا وقت گیر و به درد نخوره نمیام اونم چند بار زنگ زد بعدشم کوتاه اومد
-
sallar savadkoohi سلام
نمره و ... کم نمیکردن؟؟
اخه خیلیییی گیر میدن معلمای مدرسهYegane Dehqan ولی نمره کم نکردن من فقط سر کلاس فارسی و عربی میرفتم چون خیلی خوب بود ولی بقیه رو نرفتم کنکور ازکتاب نیست درسته اول باید کتب رو خوب بلد باشی ولی کافی نیست من اگه کلاسا حضوری بود میرفتم چون سطح علمی بالایی داشت ولی انلاین به درد نخوره تازه اگه کلاساتون توی شاد باشه که دیگه هیچی
-
Yegane Dehqan من نمونه میرفتم و معلم ها گیر میدادن ولی توجه نکن من امتحانا رو میرفتم نمره ام هم خوب میشد به مدرسه هم گفتم که چون کلاسا وقت گیر و به درد نخوره نمیام اونم چند بار زنگ زد بعدشم کوتاه اومد
zahra maleki اره واقعا کار درستیه
من خودم با معلم رو نبینم نمیتونم چیزی از درس بفهمم
کلاسای آنلاینی که مداس میذارن خیلی بی کیفیته، کل درس رو باید با چارتا خط کج و کوله و صدایی که همش قطع میشه یاد بگیری -
Yegane Dehqan ولی نمره کم نکردن من فقط سر کلاس فارسی و عربی میرفتم چون خیلی خوب بود ولی بقیه رو نرفتم کنکور ازکتاب نیست درسته اول باید کتب رو خوب بلد باشی ولی کافی نیست من اگه کلاسا حضوری بود میرفتم چون سطح علمی بالایی داشت ولی انلاین به درد نخوره تازه اگه کلاساتون توی شاد باشه که دیگه هیچی
zahra maleki چقدر خوب
من اصلاااا به معلم شیمی و زیست و ریاضی فکر میکنم میخوام گریه کنم فقط
خیلی افتضاح از هر لحاظاخه من میترسم شرکت نکنم تو کلاسا نمره مستمر ندن و معدلم بیاد پایین
همش لج میکنن