کدوم دانشگاه ها برای رشته پزشکی خوابگاه دارن؟؟
-
Fateme Radseresht
سلام
الان به دلیل شرایط گرونا کلا بیشتر دانشگاه ها شرایط خوابگاه رو برداشتن
بنظر من دانشگاهت رو انتخاب بکن امسال که مجازیه سال دیگم اگه حضوری شد یا انتقالی میگیری یا خوابگاه بت میدنFariba Arbabi اع راست میگه ها.
بابا دانشگاه الان فقط یه کلمه هست که ما میگیم. کنکور قبول بشیم عضومون میکنن تو یه گروه تو فضای مجازی بعد میگن بفرما اینم دانشگاه
@Fargol-Sh
Fariba Arbabi
Fateme Radseresht -
سلام.
امیدوارم حالتون خوب باشه
بچها شما میدونید کدوم دانشگاه ها برای رشته پزشکی خوابگاه دارن؟
شرایطش چه جوریه؟
من تو نت خوندم اکثرا نداشتن!
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@فارغ-التحصیلان-آلاءFateme Radseresht شما کنکور امسال دادید؟
-
Fariba Arbabi اع راست میگه ها.
بابا دانشگاه الان فقط یه کلمه هست که ما میگیم. کنکور قبول بشیم عضومون میکنن تو یه گروه تو فضای مجازی بعد میگن بفرما اینم دانشگاه
@Fargol-Sh
Fariba Arbabi
Fateme RadsereshtAmir Hossein Rahtalab 0 در کدوم دانشگاه ها برای رشته پزشکی خوابگاه دارن؟؟ گفته است:
@Fargol-Sh
Fariba Arbabi
Fateme Radseresht
بهترین خوابگاه هم اتاق خودت
اقای راه طلب منو یادتون میاد؟ -
Amir Hossein Rahtalab 0 در کدوم دانشگاه ها برای رشته پزشکی خوابگاه دارن؟؟ گفته است:
@Fargol-Sh
Fariba Arbabi
Fateme Radseresht
بهترین خوابگاه هم اتاق خودت
اقای راه طلب منو یادتون میاد؟@fargol-sh یس یس. فقط اون sh ته اسمت بود که یادم اومد
-
@fargol-sh یس یس. فقط اون sh ته اسمت بود که یادم اومد
Amir Hossein Rahtalab 0 در کدوم دانشگاه ها برای رشته پزشکی خوابگاه دارن؟؟ گفته است:
خب خوبه پس
هنوزم امیدی هست -
خب خوبه پس
هنوزم امیدی هست@fargol-sh امید الان مراتبش در زندگیمون رفته بالا. من امسال کنکور دادم ۳۶۰۰ شدم دوباره نشستم دارم برا پزشکی میخونم. شما چی؟
-
@fargol-sh امید الان مراتبش در زندگیمون رفته بالا. من امسال کنکور دادم ۳۶۰۰ شدم دوباره نشستم دارم برا پزشکی میخونم. شما چی؟
@fargol-sh امید الان مراتبش در زندگیمون رفته بالا. من امسال کنکور دادم ۳۶۰۰ شدم دوباره نشستم دارم برا پزشکی میخونم. شما چی؟
من که خیلی خراب کردم
منم موندم -
من که خیلی خراب کردم
منم موندم@fargol-sh انشاالله امسال زیر صد میایم. بریم بخونیم. من برنامم نصفش مونده. و اگه کاری چیزی داشتید بهتره زیر پست دوستمون رو شلوغ نکنیم
-
@fargol-sh انشاالله امسال زیر صد میایم. بریم بخونیم. من برنامم نصفش مونده. و اگه کاری چیزی داشتید بهتره زیر پست دوستمون رو شلوغ نکنیم
@fargol-sh انشاالله امسال زیر صد میایم. بریم بخونیم. من برنامم نصفش مونده
هر چی خیره
یا علی -
@fargol-sh انشاالله امسال زیر صد میایم. بریم بخونیم. من برنامم نصفش مونده
هر چی خیره
یا علی@fargol-sh اگه کاری هم داشتید زیر پست دوستمون رو شلوغ نکنیم. علی یارتون
-
Fateme Radseresht
سلام
الان به دلیل شرایط گرونا کلا بیشتر دانشگاه ها شرایط خوابگاه رو برداشتن
بنظر من دانشگاهت رو انتخاب بکن امسال که مجازیه سال دیگم اگه حضوری شد یا انتقالی میگیری یا خوابگاه بت میدنFariba Arbabi
ممنونم عزیزم -
@Fargol-Sh
Fariba Arbabi
Fateme Radseresht -
Fateme Radseresht شما کنکور امسال دادید؟
Amir Hossein Rahtalab 0
نه.
1401 کنکور دارم -
Amir Hossein Rahtalab 0
نه.
1401 کنکور دارمFateme Radseresht اع رقیب شدیم
-
سلام.
امیدوارم حالتون خوب باشه
بچها شما میدونید کدوم دانشگاه ها برای رشته پزشکی خوابگاه دارن؟
شرایطش چه جوریه؟
من تو نت خوندم اکثرا نداشتن!
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@فارغ-التحصیلان-آلاءFateme Radseresht سلام . هر ساله متفاوته . مثلا امسال بیشتر دانشگاه ها ارائه خوابگاه نداشتند . باید صبر کنید سال خودتون ببینید شرایط چطوریه .
-
Fateme Radseresht سلام . هر ساله متفاوته . مثلا امسال بیشتر دانشگاه ها ارائه خوابگاه نداشتند . باید صبر کنید سال خودتون ببینید شرایط چطوریه .
شهیده sh ممنونم عزیزم
-
Fateme Radseresht اع رقیب شدیم
Amir Hossein Rahtalab 0 من منطقه 1 ام شما منطقه چندی؟
-
شهیده sh ممنونم عزیزم
Fateme Radseresht خواهش میکنم عزیزم
فعلا دنبال درست باش و خوب پیش ببر . بعد از کنکور به این موضوعات فکر کن .
موفق باشی -
Fateme Radseresht خواهش میکنم عزیزم
فعلا دنبال درست باش و خوب پیش ببر . بعد از کنکور به این موضوعات فکر کن .
موفق باشیشهیده sh ممنون.
همچنین -
Amir Hossein Rahtalab 0 من منطقه 1 ام شما منطقه چندی؟
Fateme Radseresht
️
نوشته بودی واسه فارسی، حواسم نبود.