مشکل در دانلود
-
@M-an
سلام
میشه لطفا پیگیری کنیدسلام کدوم دکمه؟
-
سلام
منم مشکل دانلود داشتم ولی با اپلیکیشنAdmحل شد
راه حلش اینه:
دانلود اپلکیشن Adm✓
سرچ میزنی سایت آلا✓
وقتی میخوای یه گزینه از گزینه هایی که اورده رو انتخاب کنی وقتی روش کیلیک میکنی تو گزینه ها باز کردن با Admرو انتخاب کن✓
وارد ک شدی درس مورد نظرو انتخاب کردی...وقتی بزنی فیلم پخش بشه...بالای صفحه ی فیلم گزینه دومی از سمت راست رو بزن...بعد یه صفحه باز میشه...پایین صفحه گزینه شروع رو بزن✓
فیلمت راحت دانلود میشه و میتونی ازadm تماشاش کنی✓ -
سلام
راه حلش اینه:
دانلود اپلکیشن Adm✓
سرچ میزنی سایت آلا✓
وقتی میخوای یه گزینه از گزینه هایی که اورده رو انتخاب کنی وقتی روش کیلیک میکنی تو گزینه ها باز کردن با Admرو انتخاب کن✓
وارد ک شدی درس مورد نظرو انتخاب کردی...وقتی بزنی فیلم پخش بشه...بالای صفحه ی فیلم گزینه دومی از سمت راست رو بزن...بعد یه صفحه باز میشه...پایین صفحه گزینه شروع رو بزن✓
فیلمت راحت دانلود میشه و میتونی ازadm تماشاش کنی✓Zahra Alimohamadloo
حتی الانم ک سایت و تغییر دادن میشه اینطور دانلود کرد؟ -
Zahra Alimohamadloo
حتی الانم ک سایت و تغییر دادن میشه اینطور دانلود کرد؟fss ssf
بله جانم -
fss ssf
بله جانمZahra Alimohamadloo
عه باشه پس امتحان کنم ممنون از کمکت -
Zahra Alimohamadloo
عه باشه پس امتحان کنم ممنون از کمکتfss ssf
خواهش میکنم -
سلام
راه حلش اینه:
دانلود اپلکیشن Adm✓
سرچ میزنی سایت آلا✓
فیلمت راحت دانلود میشه و میتونی ازadm تماشاش کنی✓این پست پاک شده! -
Zahra Alimohamadloo
عه باشه پس امتحان کنم ممنون از کمکتfss ssf
ببخشید میدونین اینجا چطوری عکس میفرستن؟
من تازه اومدم بلد نیستم
اگ اسکریناشو بفرستم فک کنم راحت تر بتونین دانلود کنین -
fss ssf
ببخشید میدونین اینجا چطوری عکس میفرستن؟
من تازه اومدم بلد نیستم
اگ اسکریناشو بفرستم فک کنم راحت تر بتونین دانلود کنینZahra Alimohamadloo
منم تازه اومدم ولی فکر کنم همینجایی ک پیامو تایپ میکنی ،بالای صفحه، اون اپشنی ک عکس مستطیل داره (ی گوشش هم تا خورده و توش خورشید و کوه کشیده) رو بزنی میتونی عکس بفرستی
-
سلام
راه حلش اینه:
دانلود اپلکیشن Adm✓
سرچ میزنی سایت آلا✓
فیلمت راحت دانلود میشه و میتونی ازadm تماشاش کنی✓Zahra Alimohamadloo سلام ببخشید میشه لینک دانلود اپ رو بفرستی بی زحمت
-
سلام
راه حلش اینه:
دانلود اپلکیشن Adm✓
سرچ میزنی سایت آلا✓
فیلمت راحت دانلود میشه و میتونی ازadm تماشاش کنی✓Zahra Alimohamadloo
ADM آخریه هست؟
-
پس چرا دانلود نمیشه فیلما
-
Zahra Alimohamadloo
ADM آخریه هست؟
این پست پاک شده! -
پس چرا دانلود نمیشه فیلما
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
Zahra Alimohamadloo
منم تازه اومدم ولی فکر کنم همینجایی ک پیامو تایپ میکنی ،بالای صفحه، اون اپشنی ک عکس مستطیل داره (ی گوشش هم تا خورده و توش خورشید و کوه کشیده) رو بزنی میتونی عکس بفرستی
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
tajmomammad khajavi
من با اندرویید دان کردم...ولی با ویندوزم یه امتحان کنین
چون مشکل دانلود هم برا ویندوز بود هم برا اندرویید -
سلام دوستان من چه میرم تو سایت و چه میرم تو اپلیکیشن فیلما باز نمیشه اصلا!!!! برا شما هم همچین مشکلی پیش اومده؟
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Zahra Alimohamadloo
فک کنم رو این بزنی عکس بشه ارسال کرد