شیمی دهم فصل یک
-
@dr-aryan عمدا خودم L نوشتم تا یه وقت با عدد ۱ اشتباه نشه
Amir Hossein Rahtalab 0 خب نوشتید L صفر ب جای L 1
-
Amir Hossein Rahtalab 0 خب نوشتید L صفر ب جای L 1
@dr-aryan آخ الان درستش میکنم
-
@dr-aryan آخ الان درستش میکنم
Amir Hossein Rahtalab 0 تایم ویرایشش تموم شده
-
Amir Hossein Rahtalab 0 اره خب ی سری استثناها وجود دارن اما اینجا دیگ میدونم گروه 15 هست و نافلزه و ترکیب یونی نمیتونه بده
نظر شما اینه ک چون اسمشو بصورت دیMتری اکسید نیاورده یونی بوده منظورش؟@dr-aryan آره چون توی پیوند های یونی هیچ وقت از پسوند استفاده نمیشه.
در عوض توی پیوند های اشتراکی پسوند برای بیان تعداد اتم واجبه -
@dr-aryan آره چون توی پیوند های یونی هیچ وقت از پسوند استفاده نمیشه.
در عوض توی پیوند های اشتراکی پسوند برای بیان تعداد اتم واجبهAmir Hossein Rahtalab 0 خب اگ ی موقع سوال ب جای صورت فارسیش ک پسوند داره ، نماد شیمیایی ترکیب رو مث اینجا اورده بود و منظورش کووالانسی بود چی
ولی فک کنم این کارو نمیکنن -
Amir Hossein Rahtalab 0 خب اگ ی موقع سوال ب جای صورت فارسیش ک پسوند داره ، نماد شیمیایی ترکیب رو مث اینجا اورده بود و منظورش کووالانسی بود چی
ولی فک کنم این کارو نمیکنن@dr-aryan هیچ وقت اینجوری نمیشه. اگه شد اون سوال اشکال داره
-
@dr-aryan هیچ وقت اینجوری نمیشه. اگه شد اون سوال اشکال داره
Amir Hossein Rahtalab 0 عا حلع مرسی
موفق باشی -
Amir Hossein Rahtalab 0 خب اگ ی موقع سوال ب جای صورت فارسیش ک پسوند داره ، نماد شیمیایی ترکیب رو مث اینجا اورده بود و منظورش کووالانسی بود چی
ولی فک کنم این کارو نمیکنن@dr-aryan شما برید یه کتاب شیمی باز کنید اگه برا ترکیب یونی پیشوند گذاشته بود من ترک تحصیل میکنم
-
@dr-aryan شما برید یه کتاب شیمی باز کنید اگه برا ترکیب یونی پیشوند گذاشته بود من ترک تحصیل میکنم
Amir Hossein Rahtalab 0 باو پیشوند یونی ک میدونم اصن نمیزارم من منظورم برعکس این بود ک ممکنه کووالان باشه و نزارن اوکی شد دیگ
-
Amir Hossein Rahtalab 0 باو پیشوند یونی ک میدونم اصن نمیزارم من منظورم برعکس این بود ک ممکنه کووالان باشه و نزارن اوکی شد دیگ
@dr-aryan آها کوالان ها اگه از هر اتم یه دونه باشه نمیذارن. اونها دیگه ضایع هستن و همه ی ترکیب هاشون رو همه میشناسن
-
@dr-aryan آها کوالان ها اگه از هر اتم یه دونه باشه نمیذارن. اونها دیگه ضایع هستن و همه ی ترکیب هاشون رو همه میشناسن
Amir Hossein Rahtalab 0 مونو رو فقط برا عنصر اولی نمیزارن وگرنه برا عنصر یا همون اتم بعدی واجبه
مثلا نمیگن مونو کربن دی اکسید
ولی با برای CO باید بگی کربن مونو اکسید -
Amir Hossein Rahtalab 0 مونو رو فقط برا عنصر اولی نمیزارن وگرنه برا عنصر یا همون اتم بعدی واجبه
مثلا نمیگن مونو کربن دی اکسید
ولی با برای CO باید بگی کربن مونو اکسید@dr-aryan واااای خودمم گیج شدم. آقا منظور رو رسوندیم دیگه زیر پست این دوستمون رو شلوغ نکنیم.
-
سلام.
از اونجا که هیدروژن همیشه کاتیون هست پس M آنیون باید باشه و آنیونی های ۳- همه از گروه 15 هستن.
خب گزینه ی ۱ درسته و عناصر گروه ۱۵ در دسته p هستن.
گزینه ۲ غلطه چون اطلاعات کافیه.
گزینه ی سه غلطه چون فسفر ۳- دارای ۱۲ الکترون با L صفر هست.
گزینه ی ۴ هم غلطه چون M و O ترکیب یونی ایجاد نمیکنن و پیوند اشتراکی ایجاد میکنن و اسم ترکیب هم میشه «دی X تری اکسید»
مثل «دی نیتروژن تری اکسید»Amir Hossein Rahtalab 0 سلام توی پاسخنامه جواب شده گزینه چهارم ☹
-
سلام.
از اونجا که هیدروژن همیشه کاتیون هست پس M آنیون باید باشه و آنیونی های ۳- همه از گروه 15 هستن.
گزینه ی ۴ هم غلطه چون M و O ترکیب یونی ایجاد نمیکنن و پیوند اشتراکی ایجاد میکنن و اسم ترکیب هم میشه «دی X تری اکسید»
مثل «دی نیتروژن تری اکسید»Amir Hossein Rahtalab 0 پاسخنامه گزینه چهار رو گفته☹
-
سلام.
مثل «دی نیتروژن تری اکسید»Amir Hossein Rahtalab 0 هیدروژن یک الکترون بیشتر نداره چجوری کاتیون میشه مگه انیون نمیشه
-
درود
به نظر من جواب گزینه 4 هست
و فک کنم دوستان دقت نکردن که ممکنه اون عنصر M ، عنصر آهن یا اسکاندیم باشه که تو اون ترکیب یون 3مثبت تشکیل داده؛ سوال که نگفته اون ترکیب یونیه یا کووالانسی ، در این مدل سوالا باید هر عنصری که میشه رو در نظر بگیرین و اگه اینجا هم نیتروژن و هم آهن و هم اسکاندیم رو درنظر بگیریم ، درست ترین جواب میشه 4
همینطور برای رد گزینه 3 میتونیم به اسکاندیم اشاره کنیم که یون 3 مثبت تشکیل میده(یونش به آرگون ختم میشه) ولی بیشتر از 9 الکترون در l=1 داره و همینطور گزینه 4 هم براش صدق میکنه
. -
درود
به نظر من جواب گزینه 4 هست
و فک کنم دوستان دقت نکردن که ممکنه اون عنصر M ، عنصر آهن یا اسکاندیم باشه که تو اون ترکیب یون 3مثبت تشکیل داده؛ سوال که نگفته اون ترکیب یونیه یا کووالانسی ، در این مدل سوالا باید هر عنصری که میشه رو در نظر بگیرین و اگه اینجا هم نیتروژن و هم آهن و هم اسکاندیم رو درنظر بگیریم ، درست ترین جواب میشه 4
همینطور برای رد گزینه 3 میتونیم به اسکاندیم اشاره کنیم که یون 3 مثبت تشکیل میده(یونش به آرگون ختم میشه) ولی بیشتر از 9 الکترون در l=1 داره و همینطور گزینه 4 هم براش صدق میکنه
.@سینا-0 سلام من متوجه نشدم شما ازکجا میگین اهنه ؟ من تصورم این بوده که یا اسکاندیوم یا آلمینیوم یا فسفر
-
Amir Hossein Rahtalab 0 هیدروژن یک الکترون بیشتر نداره چجوری کاتیون میشه مگه انیون نمیشه
Saba haghshenas
خیر هیدروژن هم یک بار مثبت و هم یک بار منفی داره -
@سینا-0 سلام من متوجه نشدم شما ازکجا میگین اهنه ؟ من تصورم این بوده که یا اسکاندیوم یا آلمینیوم یا فسفر
Saba haghshenas
آیا یون آهن 3 مثبت نداریم؟و اینکه من مثال گفتم آهن ، منظورم این بود که هر عنصر ممکن رو باید بررسی کنیم
و این سوال فقط به ازای اینکه M رو آهن یا اسکاندیم یا همین آلومینیم که میگین ، یک جواب داره و اگه نیتروژن یا فسفرو در نظر بگیریم ، سوال دو جوابه میشه(البته برا گزینه 3 ، فقط با اسکاندیم میشه رد کرد نه آهن و آلومینیم)
. -
Amir Hossein Rahtalab 0 هیدروژن یک الکترون بیشتر نداره چجوری کاتیون میشه مگه انیون نمیشه
Saba haghshenas خب ما هر جا دیدیم هیدروژن ۱+ شده. هیدروژن ۱- نداریم