سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
کتاب ادبیات
-
سلام دوستان
من برای ادبیات چند وقت پیش منابع رو خریدم ، ار این منابع ، برای مباحث دستور ، آرایه و قرابت ، نشر الگو گرفتم
اما من ادبیاتم خیلی ضعیفه و یه مقدار از این کتابا رو که خوندم به نظرم پاسخنامش خیلی خلاصه هست و برای من که هنوز سطحم پایینه ، خیلی ابهام توی بیت های گزینه ها پیش میاد و مفهوم و نکات هر بیت رو نمیتونم بفهمم
برای همین تصمیم گرفتم برای سه مبحث آرایه ، دستور و قرابت ، کتاب هفت خان بخرم که پاسخنامش کامل تر هست و بیشتر به درد من میخوره
بعدش اگر فرصت کردم به عنوان منبع دوم یا منبع تست از اون کتابای الگو استفاده کنم
به نظر شما کارم درسته ؟؟ نظرتون چیه ؟؟
این موضوع واقعاً یکم اذیتم میکنه
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا -
milad havazyari دانش آموزان آلاء دوازدهم تجربیreplied to Reza Panahi on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Reza Panahi
سلام
اگر اشتباه نکنم تستای هفت خان و نشر الگو تو یه سطح هستن اگر منبع پایین تر میخواین کتابای نشردریافت مال اقای سبطی بهترن و بعد از اون نشرالگو یا هفت خوان بزنید باز برا درصد بالاتر اگ خواستین جامع درس به درس ای کیو یا خیلی سبز بگیرید -
Reza Panahi
نکن دوست من چه کاریه خب. شما سوالی داشتی بیا بذار همینجا توی انجمن پاسخشو دریافت کن دیگه.
تا جایی هم که من میدونم کتاب نشرالگو سطح توضیحاتش با هفت خان یکیه. خرج الکی کنی چیکار...؟ -
Reza Panahi سلام من هم با این دوستمون موافقم اگر احساس میکنید ضعیفید پس در آموزش مشکلی هست که به نظرم کتابهای نشر دریافت برای آموزش و تقویت پایه مناسبند ، و پیشنهاد میکنیم صفر تا صد موضوعی ادبیات استاد حسین خانی رو مشاهده کنید قطعا تاثیرش رو میبینید
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Reza Panahi on آخرین ویرایش توسط خانومِ_دوست_داشتنی انجام شده
Reza Panahi منم برای درس هایی که ضعیف بودم چندین منبع داشتم ، فکر میکردم اینطوری میتونم همه نکته های اون درس رو یادبگیرم و به سطح نسبی برسم..!
ولی نتیجه اش این شد که اون کتابا رو نصفه خوندم ، آخرشم درصد مناسبی نگرفتم ازش.
اینکه شما یه منبع رو کامل کامل بخونین خیلی بیشتر میتونه کمک کننده باشه تا اینکه خودتون رو بین حجم زیاد کتابا گم کنین!
وجود ابهام توی سئوالا خیلی عادیه ، با تست زیاد دستت میاد منظور و مفهوم چی بوده . لازم نیست خیلی نگران باشی! -
از نظر همگی متشکرم
قانع شدم
فعلاً همین کتابا رو کامل کار میکنم
-
Reza Panahi سلام منم ادبیاتم خیلی ضعیف بود الان خیلی بهتر شدم راحتم میشه فهمید کتاب نشر دریافت نوشته استاد هامون سبطی رو تهیه کنید عالی من خیلی راضیم عالیه لذت بردم از ادبیات
-
Mahtab Zolghadr 0 واقعا کتاب ها دکتر سبطی تنها کتاب هایی هستن که به تو ادبیات را میفهمونن
مثل بقیه کتاب ها نیست که چهار تا نکته بگه و بعدس بگه خب اینارو حفظ کن بیا روزی 5 تا تست بزن و... و تهش چون نه میتونی تست بزنی نه پاسخنامه درست حسابی داره از ادبیات زده میشی و میگی چقدر چرته
در صورتی که اگر یکی تناسب مفهومی دکتر سبطی را بخوانه واقعا عاشق ادبیات میشه چون تازه میفهمه شاعر ها چی میگفتن -
Sajad Ghanbari سلام
اسم کتاب دکتر سبطی چیه؟ -
محمدرضا حسین پور کتاب های ادبیات نشر دریافت