b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
شیمی دهم فصل یک
-
Amir Hossein Rahtalab 0 سلام توی پاسخنامه جواب شده گزینه چهارم
-
Amir Hossein Rahtalab 0 پاسخنامه گزینه چهار رو گفته
-
Amir Hossein Rahtalab 0 هیدروژن یک الکترون بیشتر نداره چجوری کاتیون میشه مگه انیون نمیشه
-
درود
به نظر من جواب گزینه 4 هست
و فک کنم دوستان دقت نکردن که ممکنه اون عنصر M ، عنصر آهن یا اسکاندیم باشه که تو اون ترکیب یون 3مثبت تشکیل داده؛ سوال که نگفته اون ترکیب یونیه یا کووالانسی ، در این مدل سوالا باید هر عنصری که میشه رو در نظر بگیرین و اگه اینجا هم نیتروژن و هم آهن و هم اسکاندیم رو درنظر بگیریم ، درست ترین جواب میشه 4
همینطور برای رد گزینه 3 میتونیم به اسکاندیم اشاره کنیم که یون 3 مثبت تشکیل میده(یونش به آرگون ختم میشه) ولی بیشتر از 9 الکترون در l=1 داره و همینطور گزینه 4 هم براش صدق میکنه
. -
سینا 0 سلام من متوجه نشدم شما ازکجا میگین اهنه ؟ من تصورم این بوده که یا اسکاندیوم یا آلمینیوم یا فسفر
-
Saba haghshenas
خیر هیدروژن هم یک بار مثبت و هم یک بار منفی داره -
سینا 0 دانش آموزان آلاء فارغ التحصیلان آلاءreplied to Saba haghshenas on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Saba haghshenas
آیا یون آهن 3 مثبت نداریم؟و اینکه من مثال گفتم آهن ، منظورم این بود که هر عنصر ممکن رو باید بررسی کنیم
و این سوال فقط به ازای اینکه M رو آهن یا اسکاندیم یا همین آلومینیم که میگین ، یک جواب داره و اگه نیتروژن یا فسفرو در نظر بگیریم ، سوال دو جوابه میشه(البته برا گزینه 3 ، فقط با اسکاندیم میشه رد کرد نه آهن و آلومینیم)
. -
Saba haghshenas خب ما هر جا دیدیم هیدروژن ۱+ شده. هیدروژن ۱- نداریم
-
Saba haghshenas پس تست اشتباه بوده
-
Amir Hossein Rahtalab 0 در شیمی دهم فصل یک گفته است:
Saba haghshenas خب ما هر جا دیدیم هیدروژن ۱+ شده. هیدروژن ۱- نداریم
پروفسور این ترکیب اصلا یونی نیست. کووالانسیه. مثلا میتونه آمونیاک باشه.کجا دیدی کاتیون رو بذارن سمت راست ترکیب؟
-
Amir Hossein Rahtalab 0 چیزی که من امروز توی شیمی خوندم اینه که هیدروژن یه بار مثبت خیلیییی انرژی میگیره تا یه الکترونشو از دست بده یعنی انرژی در حد نور خورشید که قاعدتا اینجا یه بار مثبت نبوده ، و آنیون اون هم در طبیعت وجود نداره ولی در آزمایشگاه تولید میکنن. خودمم احساس میکنم سوال غلطه یا واقعا یه نکته ریزی داره که من متوجهش نشدم.