سلام.الان دومین باره دارم اینو مینویسم من جزوات دوره ی ریاضی آقای لکستانی پایه دهم رو اوایل آبان ماه خریداری کردم ولی فقط شامل فصل و اول و قسمتای ابتدایی فصل دوم هستش و ادامه ی جزوه ی فصل دوم و همچنین جزوه ی نکته و تست رو نداره/چند روزه منتظرم ولی باز همونه لطفا پیگیری کنید کل برنامه هام به هم ریخته.لطفاااا پیگیری کنید واقعا احتیاج دارم.
سلام بچهها 🐤
من یه فیلم رایگان از آریان حیدری درباره مثلثات دیدم و توی مبحث معادلات مثلثاتی از ۴ تا استراتژی فقط مورد اولو گفت. میشه لطفا اگه کسی یادشون داره یا فیلمشو داره برام بفرسته 🙇🏻
1686469580573-1155901903.jpg
16864696811181879947554.jpg
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
سلام خدمت دوستان عزیز آلایی و مدیران محترم آلا
یه سوال ، چرا جزوه آقای صدری که توی سایت گذاشتید با جزوه توی فیلم ها فرق میکنه ! جزوه ای که توی فیلم ها هستش جا برای نوشتن و حل مسئله داره ولی جزوه ای که توی سایت قرار دادید خیلی خیلی جا کم داره . میشه این مورد رو درست کنید لطفا. ممنون
توی سایت هم تیکت دادم 😁
sohrab
@administrators
M.an
جزوه کامل ریاضی آقای امینی
-
Dr.Saraaa در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
HossEin freedom
اولین جزوه ای که دانلود کردم:)خیـــــــلی مرتب بود..دستتون درد نکنه:)
کاری نکردم که، انجام وظیفه بود
-
HossEin freedom در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
HossEin freedom
کاری نکردم که، انجام وظیفه بود
نه لطف نمودین:))))))
-
مثل اینکه آقا سبحانِ عزیز چند روزیه که نیستش! در غیاب ایشون من به خودم این جسارت رو میدم و براتون لینک دانلود میذارم
جزوه ی آمار و مدل سازی ، دست نویسِ خودم:
http://s9.picofile.com/file/8307220384/آمار_و_مدل_سازی.rar.htmlبا این وجود دیگه بجز هندسه جزوه ی تمام مباحثِ ریاضیاتِ کنکور تجربی کامل شدن ( که میشه 86 درصد ریاضی کنکور )
این 86 درصدِ مطالب رو 2دستی بچسبید که تدریس آقای امینی راد فوق العاده س !! اگه مثل من هدفتون داروسازیه باید روی ریاضی خیلی وقت بذارید ...
سلام آقا حسین برای فیزیکو شیمی هم جزوه کامل دارین -
سلام،خب با فیلمای اقای امینی چه کتاب تستی خوبه تا پایان فیلما و کتاب تستو کارکنیم???
-
HossEin freedom ببخشید میشه لطفن بگید تدریس اقای امینی راد برا تابع کامله کامله یا نه؟؟؟ ینی من اگ ویدیوعا تابه ایشونو تا اخر ببینم دیگه هیچ چیزی از تابع نیس ک نگفته باشن؟! من تابع صففففرم لطفن جواب بدید خیلی مهمه برام
-
hossein hassani در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
سلام آقا حسین برای فیزیکو شیمی هم جزوه کامل دارین
علیکِ سلام حسین جان
نه متاسفانه!
البته اگه شیمی رو با فیلم های آقای آقاجانی ببینید دیگه جزوه نوشتن نمیخواد ! تقریباً همش توی جزوه هست!! -
HossEin freedom
هم جزوه هایی که ایشون گذاشتن تمیز و مرتبه و هم جزوه ای که (حرکت شناسی فیزیک,استاد طلوعی) ایشون mohammadhassan گذاشتن مرتب و تمیزه
خیــــــــــــــــــلی ممنون از هر دو عزیز
دوستانی که فرصت دارن تو دروس و مباحث دیگه هم لطف کنن جزوه ی دست نویس کامل از فیلمها بزارن خیلی خوب میشه -
m.h.m.m.a.d در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
سلام،خب با فیلمای اقای امینی چه کتاب تستی خوبه تا پایان فیلما و کتاب تستو کارکنیم???
سلام
خود آقای امینی راد کتاب 10 سال ریاضی کنکور کانون رو پیشنهاد میدن
چون بهتره که اول آدم با تست های چند سال اخیر و سبک و سیاق تست ها آشنا بشه و بعدش بره سراغ تست های تالیفی و چالشی بیشتربعد از اینکه تست های کتاب 10 سال کانون رو کار کردید ( اون هم چندبار !! ) بعدش میتونید از بین جامع خیلی سبز و جامع مهر و ماه با توجه به سلیقه خودتون یکی رو انتخاب کنید. خودم جامع خیلی سبز رو ترجیح میدم
-
Alizadeh.M در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
HossEin freedom ببخشید میشه لطفن بگید تدریس اقای امینی راد برا تابع کامله کامله یا نه؟؟؟ ینی من اگ ویدیوعا تابه ایشونو تا اخر ببینم دیگه هیچ چیزی از تابع نیس ک نگفته باشن؟! من تابع صففففرم لطفن جواب بدید خیلی مهمه برام
خیالتون راحت باشه !! فولِ فول ( درحد سوالات کنکور ) این مبحث رو یاد میگیرید اونم به چه سادگی!
آقای امینی راد تمام مباحث ریاضی رو خیلی شیرین، ساده و قابل فهم تدریس میکنن -
Sovereign در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
Game Of Thrones
کاور خیلی قشنگی گذاشتید Thanks -
Sovereign در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
Game Of Thrones
کاور خیلی قشنگی گذاشتید Thanksممنونم:)
کاور شما هم خیلی قشنگه:) -
سلام لطفا مبحث دینامیک استاد طلوعی هم بفرس خدا خیرتون بده ان شا الله
-
mohammadhassan سلام اقا محمد خیر ببینی داداش قربون دستت بقیه مباحث فیزیک هم بذار دینامیک استاد طلوعی و خودتون یه صفحه جدا واسه استاد طلوعی تشکیل بدید
-
Sobhan.1999 در جزوه کامل ریاضی آقای امینی گفته است:
من جزوه های نوشته شده تقریبا همه مباحث فیزیک استاد طلوعی رو دارم ولی راستش نمیدونم چطور باید اپلود کنم و بفرستمشون
سلام
اول باید یه حساب کاربری توی سایت آپلودِ http://www.picofile.com درست کنید
بعدش میتونید بصورت رایگان تا 20 گیگابایت اینجا فایل آپلود کنید، اونم بصورت دائمی! خیلی سایت خوبیه
آپلود کردن فایل ها هم کار راحتیه! فکر نکنم به مشکل بر بخورید
کافیه روی اون قسمت ارسال فایل کلیک کنید و فایلتون رو انتخاب کنید -
HossEin freedom
حساب کاربری لازم نیست که :|
من ندارم -
HossEin freedom از راهنماییت ممنون