چیکار کنم؟!!!! کمکم کنید
-
@ftm-montazeri
سلام
میتونی بری کتابخونه مثلا؟
خونه خاله هم ک فکر نکنم بشه بری
یکی از بچا ایده خوبی داد ک صبح زود بیدار شی حدود 4 و 5 حتی اگر بتونی اما باید شب 9 10 بخوابی( یعنی بعد از تموم شد بحثشون)
یا وسط روز وقتی که ساکت شدن بنا به پیشنهاد یکی از بچا مدیتیشن کن در حد نیم ساعت و بعد درستو شروع کن
از طرفی سعی کن اهمیت ندی چون دو روز دیگه ک آشتی میکنن کارها و حرفاشون عین خیالشون نیس و فقط تویی ک این وسط ضربه میخوریاگر خواهر یا برادر کوچیک تر از خودت داری هواشو حتما داشته باش
میدونم موقعیت سختی هس اما تمام تلاشتو کن ک بتونی درستو بخونی و از جو متشنجی ک ایجاد میکنن دوری کنی
و خوبیش اینه یک رشته ریاضی هسی و دو راه ابریشمی هسی
پس هر چقدر تلاش کنی راحت دانشگاه قبولی و میتونی دور شی ازشونSarah Ghanaatiyan
مرسی از راهنماییت ایده های خوبی بود -
@roghayeh-eftekhari
اره ولی متاسفانه اتاق من اینطوری نیست که اگه درو ببندی دیگه صدا نیاد
اخه اصلا من طرف دعوا نیستم که کوتاه بیام@ftm-montazeri https://forum.alaatv.com/topic/6989/صداهای-مزاحم
اين پست رو بخونيد.
@ftm-montazeri -
@ftm-montazeri https://forum.alaatv.com/topic/6989/صداهای-مزاحم
اين پست رو بخونيد.
@ftm-montazeri -
سلام بچه ها الان که دارم این متن مینویسم حالم افتضاحه داغونه داغونم
نمیخوام خیلی کشش بدم ولی هممون میدونیم سال کنکور چه فشار عصبی روی ما هست حالا شما فکر کن این استرس همراه بشه با مشکلات خانوادگی
همش دعوا بحث داد و فریاد
واقعا خسته شدم
هی میام به خودم میگم تو اگه میخوای از این چیزا خلاص شی بشین درست بخون ولی خداوکیلی کی توی این شرایط میتونه درس بخونه اخه؟!!
شما جای من بودین چیکار میکردین
نگین بی تفاوت که اصلا نمیتونم خب اونا خانوادم هستن نمیشه که
@دانش_اموزان_الا
@بچه_های_تجربی
@بچه_های_ریاضی@ftm-montazeri
کلیشه هس ولی فکر کن فقط یکسال میتونی کنکور بدی و لطفا سعی نکن برای کم کاریات یا درس نخوندنات بهونه بیاری چون اگر نتیجت بد بشه هیچکس نه قبول میکنه مقصره و نه شرایط بدتو درک میکنناینم حق بود واقعا!
-
سلام بچه ها الان که دارم این متن مینویسم حالم افتضاحه داغونه داغونم
نمیخوام خیلی کشش بدم ولی هممون میدونیم سال کنکور چه فشار عصبی روی ما هست حالا شما فکر کن این استرس همراه بشه با مشکلات خانوادگی
همش دعوا بحث داد و فریاد
واقعا خسته شدم
هی میام به خودم میگم تو اگه میخوای از این چیزا خلاص شی بشین درست بخون ولی خداوکیلی کی توی این شرایط میتونه درس بخونه اخه؟!!
شما جای من بودین چیکار میکردین
نگین بی تفاوت که اصلا نمیتونم خب اونا خانوادم هستن نمیشه که
@دانش_اموزان_الا
@بچه_های_تجربی
@بچه_های_ریاضی@ftm-montazeri دوست عزیز برای اینکه صدایی اذیتت نکنه من سعی میکنم برم یه جای دور و محافظ گوش ضد صدا هم میزنم تو هم امتحان کن من دو سه سال پیش از دیجی کالا خریدم
در کل همینکه صدا رو کمتر هم کنه خوبه یکم تمرکز به خرج بدی میتونی ادامه بدی
و راجب حال بهم ریخته و و نگران و ... بهت حق میدم و کسی ام نیستش که این روزا رو تجربه نکنه
فقط میتونم بهت توصیه کنم احساس بدت رو آبیاریش نکنی یعنی اون احساسی که میاد هر چقدر زمان بیشتری بهش فکر کنی و روش تمرکز کنی بیشتر و بیشتر میشه
و فکر نکن این یه شعاره مشغول شدن با فکر و ذهن خیلی تاثیر داره سعی کن مشغول باشی
و اینکه اون لحظه ای که با حال بدت روبرو میشی سعی کن همیشه یه چیزی برای فکر کردن برای منحرف کردن مسیر فکری ات داشته باشی
هر کسی یه جوره یکی به آینده ای که دوست داره داشته باشه یکی به هدفش یکی به خواسته هاش
منظورم اینه مسیر فکریت رو منحرف کن از اون بحث
اگه کتاب خوندن حواست رو مشغول خودش میکنه چند دقیقه امتحانش کن
بعضیا چند دقیقه قرآن میخونن
بعضیا یه آینه میگیرن جلوشون و تو خلوت با خودشون حرف میزنن به خودشون دلداری و امید میدن
کلا زندگیه دیگه هر کسی یه جوری مشغول جنگیدنه
باید راهشو پیدا کنیم و خودمونم اراده کنیم که کار درست رو انجام بدیم حتی اگه سخت باشه -
@roghayeh-eftekhari
مرسی کمک کردبه اروم شدنم
فکر میکنم نرم افزار وایت نویز معرفی کردن که خب واسه سرو صدا خیلی خوبه -
@ftm-montazeri
کلیشه هس ولی فکر کن فقط یکسال میتونی کنکور بدی و لطفا سعی نکن برای کم کاریات یا درس نخوندنات بهونه بیاری چون اگر نتیجت بد بشه هیچکس نه قبول میکنه مقصره و نه شرایط بدتو درک میکنناینم حق بود واقعا!
Sarah Ghanaatiyan
واقعا -
@ftm-montazeri دوست عزیز برای اینکه صدایی اذیتت نکنه من سعی میکنم برم یه جای دور و محافظ گوش ضد صدا هم میزنم تو هم امتحان کن من دو سه سال پیش از دیجی کالا خریدم
در کل همینکه صدا رو کمتر هم کنه خوبه یکم تمرکز به خرج بدی میتونی ادامه بدی
و راجب حال بهم ریخته و و نگران و ... بهت حق میدم و کسی ام نیستش که این روزا رو تجربه نکنه
فقط میتونم بهت توصیه کنم احساس بدت رو آبیاریش نکنی یعنی اون احساسی که میاد هر چقدر زمان بیشتری بهش فکر کنی و روش تمرکز کنی بیشتر و بیشتر میشه
و فکر نکن این یه شعاره مشغول شدن با فکر و ذهن خیلی تاثیر داره سعی کن مشغول باشی
و اینکه اون لحظه ای که با حال بدت روبرو میشی سعی کن همیشه یه چیزی برای فکر کردن برای منحرف کردن مسیر فکری ات داشته باشی
هر کسی یه جوره یکی به آینده ای که دوست داره داشته باشه یکی به هدفش یکی به خواسته هاش
منظورم اینه مسیر فکریت رو منحرف کن از اون بحث
اگه کتاب خوندن حواست رو مشغول خودش میکنه چند دقیقه امتحانش کن
بعضیا چند دقیقه قرآن میخونن
بعضیا یه آینه میگیرن جلوشون و تو خلوت با خودشون حرف میزنن به خودشون دلداری و امید میدن
کلا زندگیه دیگه هر کسی یه جوری مشغول جنگیدنه
باید راهشو پیدا کنیم و خودمونم اراده کنیم که کار درست رو انجام بدیم حتی اگه سخت باشهBahar**banoo درسته
باید تلاشمو واسه نشنیده گرفتن حرفا بیشتر کنم -
Bahar**banoo درسته
باید تلاشمو واسه نشنیده گرفتن حرفا بیشتر کنم@ftm-montazeri همین درستشه
تلاش کن یه فکرا ی دیگه رو برای خودت بزرگ کنی هر چقدر جسما و فکرا بیشتر مشغول خودت و برنامه هات باشی همونقدرم چیزای دیگه کوچیکتر میشن
تاثیر که داره درست اما میتونیم تاثیرشو کمتر کنیم -
@ftm-montazeri همین درستشه
تلاش کن یه فکرا ی دیگه رو برای خودت بزرگ کنی هر چقدر جسما و فکرا بیشتر مشغول خودت و برنامه هات باشی همونقدرم چیزای دیگه کوچیکتر میشن
تاثیر که داره درست اما میتونیم تاثیرشو کمتر کنیمBahar**banoo
مرسی واقعا
انشاالله که هرچی که خیره واسه همه پیش بیاد -
Bahar**banoo
مرسی واقعا
انشاالله که هرچی که خیره واسه همه پیش بیاد@ftm-montazeri خواهش میکنم عزیزم
تو فقط تلاشتو بکن به بقیش کاری نداشته باش -
سلام
بنظر من آدم هیچ وقت نباید ناامید بشه
چرا؟
چون خدا هر کسی رو میشناسه و وقتی داره ازت یه همچین امتحان سختی رو میگیره، حتما در تو میبینه که ازش پیش بربیاییبقول معروف از هر کس به اندازه توانش میخوان ، حتما خدا در تو این توان رو دیده
پس این نکته اولنکته بعد این که از خود خدا کمک بخواه
خودم به شخصه یه زمان هایی میشه هر کاری میکنم نمیتونم درس بخونم، مثلاً حتی دو سه روز میگذره لایه کتاب رو باز نمیکنم چون هر روز یه مشکل بوجود میاد و...
تو این شرایط اولا سعی میکنم نمازم رو اول وقت بخونم (خیلی خیلی تاثیر داره) و دو این که توی همون نماز از خدا بخوام که بهم کمک کنه (دعا های زیادی هم داریم، قوه علی خدمتک جواهر ، اللهم اخرجنی من ظلمات الوهم ... ، و قل رب زدنی علما و....)خیلی وقت ها ما که به یه در بسته میخوریم میشبنبم همینطور به اون در و قفل نگاه میکنیم و گاهی یادمون میره همه چیز دست خداست (الله علی کل شیء قدیر)
وقتی ناراحت و عصبانی میشی با خودت بگو علی بذکر الله تطمئن القلوب
این نظر شخصی من بود و نمیدونم تا حالا برای این مشکلی که داری چکار کردی و یا از نظر اعتقادی چطور هستی
اما میدونم انجام دادن این کار هایی که گفتم واقعا وقتی نمیگیره، یعنی نماز که همون نماز هست میخواد اول وقت خونده بشه و اون یکی دو تا دعا هم که گفتم کلا رو هم دو سه خط نمیشن
امتحان کن ضرر نمیکنی
-
@ftm-montazeri خواهش میکنم عزیزم
تو فقط تلاشتو بکن به بقیش کاری نداشته باش -
سلام
بنظر من آدم هیچ وقت نباید ناامید بشه
چرا؟
چون خدا هر کسی رو میشناسه و وقتی داره ازت یه همچین امتحان سختی رو میگیره، حتما در تو میبینه که ازش پیش بربیاییبقول معروف از هر کس به اندازه توانش میخوان ، حتما خدا در تو این توان رو دیده
پس این نکته اولنکته بعد این که از خود خدا کمک بخواه
خودم به شخصه یه زمان هایی میشه هر کاری میکنم نمیتونم درس بخونم، مثلاً حتی دو سه روز میگذره لایه کتاب رو باز نمیکنم چون هر روز یه مشکل بوجود میاد و...
تو این شرایط اولا سعی میکنم نمازم رو اول وقت بخونم (خیلی خیلی تاثیر داره) و دو این که توی همون نماز از خدا بخوام که بهم کمک کنه (دعا های زیادی هم داریم، قوه علی خدمتک جواهر ، اللهم اخرجنی من ظلمات الوهم ... ، و قل رب زدنی علما و....)خیلی وقت ها ما که به یه در بسته میخوریم میشبنبم همینطور به اون در و قفل نگاه میکنیم و گاهی یادمون میره همه چیز دست خداست (الله علی کل شیء قدیر)
وقتی ناراحت و عصبانی میشی با خودت بگو علی بذکر الله تطمئن القلوب
این نظر شخصی من بود و نمیدونم تا حالا برای این مشکلی که داری چکار کردی و یا از نظر اعتقادی چطور هستی
اما میدونم انجام دادن این کار هایی که گفتم واقعا وقتی نمیگیره، یعنی نماز که همون نماز هست میخواد اول وقت خونده بشه و اون یکی دو تا دعا هم که گفتم کلا رو هم دو سه خط نمیشن
امتحان کن ضرر نمیکنی
vccc
تمام چیز هایی که گفتید و با تمام وجودم قبول دارم و البته اعتقاد
معجزه خیلی از این کارایی رو که گفتید هم دیدم و هم حس کردم ولی ادم بعضی وقتا ظرفیتش پر میشه و اصلا ذهنش تُهی میشه و پر میشه از خلا
ولی واقعا ممنونم ازتون خیلی پیشنهاد های عالی بود حتما انجام میدم
بازم ممنون -
vccc
تمام چیز هایی که گفتید و با تمام وجودم قبول دارم و البته اعتقاد
معجزه خیلی از این کارایی رو که گفتید هم دیدم و هم حس کردم ولی ادم بعضی وقتا ظرفیتش پر میشه و اصلا ذهنش تُهی میشه و پر میشه از خلا
ولی واقعا ممنونم ازتون خیلی پیشنهاد های عالی بود حتما انجام میدم
بازم ممنون@ftm-montazeri ببین دختر خوب
همه جا و تو همه خانواده ها از اینجور مسائل پیش میاد .
ناشکری نکن که عای چرا اینجوری خانواده من سر و صدا میکنه و فلان ...
( البته مشخصه که ناشکری نمیکنی و دختر خوبی هستی و دنبال موفق شدن)
اگه مغزت نمیکشه ، یه روز ، دو روز نخون و به روانت استراحت بده .
حالا فردا که کنکور نداریم
اره باید تماممم تلاشمون رو بکنیم ولی نه در حدی که روان و اعصابمون بهم بریزه .
همیشه سلامت و موفق باشی -
@ftm-montazeri ببین دختر خوب
همه جا و تو همه خانواده ها از اینجور مسائل پیش میاد .
ناشکری نکن که عای چرا اینجوری خانواده من سر و صدا میکنه و فلان ...
( البته مشخصه که ناشکری نمیکنی و دختر خوبی هستی و دنبال موفق شدن)
اگه مغزت نمیکشه ، یه روز ، دو روز نخون و به روانت استراحت بده .
حالا فردا که کنکور نداریم
اره باید تماممم تلاشمون رو بکنیم ولی نه در حدی که روان و اعصابمون بهم بریزه .
همیشه سلامت و موفق باشیYegane Dehqan قربونت عزیزم
اره من همه حرفات قبول دارم همه جا از این مشکلات پیدا میشه و اونی برنده است که مشکلات نا امیدش نکنن -
Yegane Dehqan قربونت عزیزم
اره من همه حرفات قبول دارم همه جا از این مشکلات پیدا میشه و اونی برنده است که مشکلات نا امیدش نکنن@ftm-montazeri درسته
و تو دختری هستی که قویه
-
@ftm-montazeri درسته
و تو دختری هستی که قویه
Yegane Dehqan
عالیی تو دختر
بمونی برامون -
Yegane Dehqan
عالیی تو دختر
بمونی برامون@ftm-montazeri