سوال مشاوره ای
-
از نظر من هر روز که مطلبی رو میخونید مخصوصا اگه زیست باشه شبش مطالب رو مرور کنید و نکات مهم رو داخل یه کاغذ بنویسید و به در اتاقی جایی که مدام میبینید بزنید و هرشب قبل خواب اون مطالب رو از اول مرور کنید یعنی از اولین نکته ای که یادداشت کردید .
-
ببخشید من سوالم اینه چطوری میشه حجم زیاد مطالبو یاد گرفت و فراموش نکرد من هر کاری کردم بازم یه سریع نکات از دستم در میره نمیدونم واقعا چکار کنم
-
ببخشید من سوالم اینه چطوری میشه حجم زیاد مطالبو یاد گرفت و فراموش نکرد من هر کاری کردم بازم یه سریع نکات از دستم در میره نمیدونم واقعا چکار کنم
مهدی راد در سوال مشاوره ای گفته است:
سلام وقت بخیر
بازه های مرورتون باید حساب شده باشه و بعد از تموم کردن یه درس... یک روز بعد؛سه روز بعد؛یک هفته بعد الی آخر باشه و به مرور ششم که میرسید مطالب کاملا توی ذهنتون میمونه
بازه های دقیق مرور توی نت هست -
-
-
از نظر من هر روز که مطلبی رو میخونید مخصوصا اگه زیست باشه شبش مطالب رو مرور کنید و نکات مهم رو داخل یه کاغذ بنویسید و به در اتاقی جایی که مدام میبینید بزنید و هرشب قبل خواب اون مطالب رو از اول مرور کنید یعنی از اولین نکته ای که یادداشت کردید .
Sama 1 در سوال مشاوره ای گفته است:
همونجور ک ایشون هم گفتن مرور مطالب خونده شده همون روز بعد از اتمام برنامه کار خیلی مفید و ی جورایی واجبه شما میتونید هر روز توی برنامه ریزیتون ی باکس اخر شب خالی بزارید برا این کار
-
مهدی راد در سوال مشاوره ای گفته است:
سلام
در هر صورت شما انسانی و این اتفاق عجیبی نیست که یادت بره و کاملا عادیه
عقط مرور میتونه کمکت کنه که میزان فراموشیات کمتر شه
خیلی زیاد مرور کن -
مهدی راد
سلام
چن وقت پیش که رفته بودم پیش یکی از مشاوران، خیلی تأکید داشت به مرور شبانه و هفتگی .
تقریبا ۴۵ دقیقه یا یک ساعت قبل از خواب رو (مثلا ۱۰تا ۱۱ شب)واسه مرور مطالبی که در طول روز خوندی، قرار بده .میتونی آخر هفته ها یه تایمی واسه مرور و جمع بندی یک هفته ات قرار بدی .
-
مرور خیلی موثره به طور منظم مثلا قبل از شروع فصل بعدی کتاب و تست زنی جهت تثبیت
و وقتی مطالعه میکنی با خودت قرار بذار که خوب تمرکز کنی و بگی که این اولین و آخرین باره دارم میخونم تا مغزت بیشتر تمرکز داشته باشه -
مهدی راد سلام من این چیزی که میگم صرفا شنیدم و نمیدونم چقد درسته بازم خودتون امتحان کنید ببینید
ی چیزی اسم به اسم تکنیک هلفر و مرور بالارد
این تکنیک به این صورته که شما وقتی درس بخونید و یه دهم زمانی که اختصاص دادین به اون درس مثلا پنج دیقه اخر یا ده دیقه اخر کتاب و ببندید و اون چیزایی که یاد گرفتید و بگید
حالا دو سه دقیقه استراحت میکنید البته تو این دو سه دقیقه اصلا نباید سراغ گوشی بری یا موزیکی گوش بدی ن در حدی ک ی لیوان اب بخوری یا یکم راه بری
بعد خب مشخصا ی سری از مطالبو وقتی کتاب و بستی و خودت گفتی یادت نمیومده و شده برات یه چاله ی ذهنی حالا بعد از دو سه دیقه استراحتت میری و اون چاله های ذهنی و مرور میکنی این میشه مرور بالارد که مطالب میرن تو حافظه بلند مدت
و ی چیز دیگ ای که روان شناسا میگن اینکه ذهن فقط نیم ساعت اول بازه زمانیه درس خوندن مطالبو یاد میگیره و به خاطر میسپاره البته تو زمان بعد از نیم ساعتم یاد میگیری ولی سریع از یاد میره خب حالا باید ۲۵ دیقه درس خوند ۵ دیقه اخرشو مرور کرد دوسه دیقه استراحت کرد بعد چاله های ذهنی و حل کرد و بعد رف سراغ ادمه درس
این نیم ساعت نیم ساعتا باید متوالی باشن مثلا برای درس دینی من تصمیم میگریم که یک ساعت و نیم براش وقت بزارم
خب میگم ۲۵ دیقه اول مثلا ایه های و تیترارو میخونم و بعد همون روش مرور بالارد بعد نیم ساعت بعدی مثلا دو سه صفحه اول و به همین روال -
-
سلام خیلی خلاصه و ساده میگم به نظر من دو کار باید انجام داد: ۱-تست ۲-مرور
برای من که کارساز بوده و نکات یادم میمونه، یادداشت نکات مهم و اونایی که یادتون میره تو یه کاغذ هم خیلی تاثیر داره و میتونید سریع یه نگاهی بهش بندازید.
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی

امیدوارم مفید واقع بشه براتون