تفتان، آری یا نه؟!
-
Sarah Ghanaatiyan شما یه کاری کن از این به بعد خواستید هر کاری کنید بیاید تاپیک بزنید برای ناهار خوردن شام خوردن و حتی خوابیدن
حتی به غلط
کی تعیین میکنه درست و غلط چیه
ها!؟حسین مسلمی
متشکرم از ایده تون فکر خوبیه -
حسین مسلمی
متشکرم از ایده تون فکر خوبیه -
Sarah Ghanaatiyan شما یه کاری کن از این به بعد خواستید هر کاری کنید بیاید تاپیک بزنید برای ناهار خوردن شام خوردن و حتی خوابیدن
حتی به غلط
ها!؟ -
Amin Ali Akbari منم که اصلا چند روزه ذهنم واااقعا ریخته بهم
از زیست بخش گیاهی رو هنوز نخوندم .
شیمی فصل اخر هم مونده
نمیدونم اصلاااا چیکار کنم 🥺🥲
️
چه جوری جمع بندی کنم که عالی بشههه !!!!Yegane Dehqan لازمه الان عقب موندگی رو جبران کنی برای جمع بندی هم تست بزن و قسمت هایی که مشکل داری درسنامه بخون من برای جمع بندی هام از همایش ارش استفاده کردم خیلی خوب بود
-
حتی به غلط
ها!؟حسین مسلمی معلومه فیلم های اقای یاری رو میدیدیااا کی تعیین میکنه کی درست میگه کی غلط
-
بچه ها من نمیدونم چرا کد تخفیف کار نمیکنه
؟ -
Yegane Dehqan لازمه الان عقب موندگی رو جبران کنی برای جمع بندی هم تست بزن و قسمت هایی که مشکل داری درسنامه بخون من برای جمع بندی هام از همایش ارش استفاده کردم خیلی خوب بود
zahra maleki واقعا؟🥲
من دیگه اونجاهایی که نرسیدم بخونم رو ول کردم و دارم دوباره مرور و جمع بندی میکنم که ...
کار درستی میکنم؟ -
بچه ها من نمیدونم چرا کد تخفیف کار نمیکنه
؟عرفان نورانی چند بار بزن
-
zahra maleki واقعا؟🥲
من دیگه اونجاهایی که نرسیدم بخونم رو ول کردم و دارم دوباره مرور و جمع بندی میکنم که ...
کار درستی میکنم؟Yegane Dehqan نه اشتباهه وقت هست که این هفته بخون تموم کن اونایی که تا الان خوندی رو جمع بندی کن
-
سلام وقت همگی بخیر
بنظرتون نیاز هست تفتان رو تهیه کنیم یا نه از همون محتواهای صفر تا صد یا نکته و تست اساتید استفاده کنیم برای مباحثی که نیاز هست؟!
شما میخواید تهیه کنید؟ اگر آره کدوم دروس و چرا؟
(دلیل لطفا ذکر شود، ممنون)بصورت کلی برنامتون برای این دوهفته اردو جمعبندي چیه؟ و درکل پیشنهادتون چیه؟
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمبچه-های-کنکور-ریاضی-1400
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
فارغ-التحصیلان-آلاء شما عزیزان هم اگر نظری دارید ممنون میشم به اشتراک بزاریدSarah Ghanaatiyan سلام من بر اساس تجربه خودم میگم اولش میخواستم تفتان ادبیات رو نگاه کنم ی مقدار نگاه کردم ولی خب چون مرور هست ب صورت خلاصه توضیح داده میشه (جزوه کامله ) و با وجود کامل بودن جزوه توی ادبیات یا مثلا دستور زبان اول باید مفهوم رو خوب یاد بگیری و نیازه کامل توضیح داده بشه بعد از دیدن چن تا فیلم دیدم سخته برام و تصمیم گرفتم پیله های ادبیات رو نگاه کنم اونجا کامل تر توضیح داده شده مفاهیم و خیلی بهتر بود برای من حتی من پیش خودم گفتم شاید نمیتونم با استاد ارتباط برقرار کنم ولی اینجور نبود ب دلیل این بود ک ب هرحال تفتان برا جمع بندی و اول باید یادبگیری بعد جمع بندی البته اگ کسی خیلی قوی باشه توی ادبیات راحته براش ک تفتان رو ببینه ولی بنظر من اغلب اینجور نیس
بهرحال این تجربه من بود توی درس ادبیات و بقیه درس هارو نمیدونمموفق باشید
-
سلام وقت همگی بخیر
بنظرتون نیاز هست تفتان رو تهیه کنیم یا نه از همون محتواهای صفر تا صد یا نکته و تست اساتید استفاده کنیم برای مباحثی که نیاز هست؟!
شما میخواید تهیه کنید؟ اگر آره کدوم دروس و چرا؟
(دلیل لطفا ذکر شود، ممنون)بصورت کلی برنامتون برای این دوهفته اردو جمعبندي چیه؟ و درکل پیشنهادتون چیه؟
بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمبچه-های-کنکور-ریاضی-1400
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
فارغ-التحصیلان-آلاء شما عزیزان هم اگر نظری دارید ممنون میشم به اشتراک بزاریدSarah Ghanaatiyan و اینکه تصمیم من بر اساس اینکه الان تو تابستون هستیم بود و تفتان ادبیات توی عید بهتره بنظرم
-
Sarah Ghanaatiyan سلام من بر اساس تجربه خودم میگم اولش میخواستم تفتان ادبیات رو نگاه کنم ی مقدار نگاه کردم ولی خب چون مرور هست ب صورت خلاصه توضیح داده میشه (جزوه کامله ) و با وجود کامل بودن جزوه توی ادبیات یا مثلا دستور زبان اول باید مفهوم رو خوب یاد بگیری و نیازه کامل توضیح داده بشه بعد از دیدن چن تا فیلم دیدم سخته برام و تصمیم گرفتم پیله های ادبیات رو نگاه کنم اونجا کامل تر توضیح داده شده مفاهیم و خیلی بهتر بود برای من حتی من پیش خودم گفتم شاید نمیتونم با استاد ارتباط برقرار کنم ولی اینجور نبود ب دلیل این بود ک ب هرحال تفتان برا جمع بندی و اول باید یادبگیری بعد جمع بندی البته اگ کسی خیلی قوی باشه توی ادبیات راحته براش ک تفتان رو ببینه ولی بنظر من اغلب اینجور نیس
بهرحال این تجربه من بود توی درس ادبیات و بقیه درس هارو نمیدونمموفق باشید
@dr-aryan تو عربی یا درسای دیگه نظرتون چیه
-
Sarah Ghanaatiyan و اینکه تصمیم من بر اساس اینکه الان تو تابستون هستیم بود و تفتان ادبیات توی عید بهتره بنظرم
@dr-aryan
اها ممنونم
منم برای عمومی ها دارم از پیله ها و ویدئوهای صفر تا صد استفاده میکنم -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
@dr-aryan تو عربی یا درسای دیگه نظرتون چیه
Mhmdhsyn Parsa بستگی ب خود شخص داره و سطحش توی هر درس
-
@dr-aryan
اها ممنونم
منم برای عمومی ها دارم از پیله ها و ویدئوهای صفر تا صد استفاده میکنمSarah Ghanaatiyan خواهش میکنم موفق باشید