چیکار کنم؟!!!! کمکم کنید
-
سلام
بنظر من آدم هیچ وقت نباید ناامید بشه
چرا؟
چون خدا هر کسی رو میشناسه و وقتی داره ازت یه همچین امتحان سختی رو میگیره، حتما در تو میبینه که ازش پیش بربیاییبقول معروف از هر کس به اندازه توانش میخوان ، حتما خدا در تو این توان رو دیده
پس این نکته اولنکته بعد این که از خود خدا کمک بخواه
خودم به شخصه یه زمان هایی میشه هر کاری میکنم نمیتونم درس بخونم، مثلاً حتی دو سه روز میگذره لایه کتاب رو باز نمیکنم چون هر روز یه مشکل بوجود میاد و...
تو این شرایط اولا سعی میکنم نمازم رو اول وقت بخونم (خیلی خیلی تاثیر داره) و دو این که توی همون نماز از خدا بخوام که بهم کمک کنه (دعا های زیادی هم داریم، قوه علی خدمتک جواهر ، اللهم اخرجنی من ظلمات الوهم ... ، و قل رب زدنی علما و....)خیلی وقت ها ما که به یه در بسته میخوریم میشبنبم همینطور به اون در و قفل نگاه میکنیم و گاهی یادمون میره همه چیز دست خداست (الله علی کل شیء قدیر)
وقتی ناراحت و عصبانی میشی با خودت بگو علی بذکر الله تطمئن القلوب
این نظر شخصی من بود و نمیدونم تا حالا برای این مشکلی که داری چکار کردی و یا از نظر اعتقادی چطور هستی
اما میدونم انجام دادن این کار هایی که گفتم واقعا وقتی نمیگیره، یعنی نماز که همون نماز هست میخواد اول وقت خونده بشه و اون یکی دو تا دعا هم که گفتم کلا رو هم دو سه خط نمیشن
امتحان کن ضرر نمیکنی
vccc
تمام چیز هایی که گفتید و با تمام وجودم قبول دارم و البته اعتقاد
معجزه خیلی از این کارایی رو که گفتید هم دیدم و هم حس کردم ولی ادم بعضی وقتا ظرفیتش پر میشه و اصلا ذهنش تُهی میشه و پر میشه از خلا
ولی واقعا ممنونم ازتون خیلی پیشنهاد های عالی بود حتما انجام میدم
بازم ممنون -
vccc
معجزه خیلی از این کارایی رو که گفتید هم دیدم و هم حس کردم ولی ادم بعضی وقتا ظرفیتش پر میشه و اصلا ذهنش تُهی میشه و پر میشه از خلا
بازم ممنون@ftm-montazeri ببین دختر خوب
همه جا و تو همه خانواده ها از اینجور مسائل پیش میاد .
ناشکری نکن که عای چرا اینجوری خانواده من سر و صدا میکنه و فلان ...
( البته مشخصه که ناشکری نمیکنی و دختر خوبی هستی و دنبال موفق شدن)
اگه مغزت نمیکشه ، یه روز ، دو روز نخون و به روانت استراحت بده .
حالا فردا که کنکور نداریم
اره باید تماممم تلاشمون رو بکنیم ولی نه در حدی که روان و اعصابمون بهم بریزه .
همیشه سلامت و موفق باشی -
@ftm-montazeri ببین دختر خوب
همه جا و تو همه خانواده ها از اینجور مسائل پیش میاد .
ناشکری نکن که عای چرا اینجوری خانواده من سر و صدا میکنه و فلان ...
( البته مشخصه که ناشکری نمیکنی و دختر خوبی هستی و دنبال موفق شدن)
اگه مغزت نمیکشه ، یه روز ، دو روز نخون و به روانت استراحت بده .
حالا فردا که کنکور نداریم
اره باید تماممم تلاشمون رو بکنیم ولی نه در حدی که روان و اعصابمون بهم بریزه .
همیشه سلامت و موفق باشیYegane Dehqan قربونت عزیزم
اره من همه حرفات قبول دارم همه جا از این مشکلات پیدا میشه و اونی برنده است که مشکلات نا امیدش نکنن -
Yegane Dehqan قربونت عزیزم
اره من همه حرفات قبول دارم همه جا از این مشکلات پیدا میشه و اونی برنده است که مشکلات نا امیدش نکنن@ftm-montazeri درسته
و تو دختری هستی که قویه
-
@ftm-montazeri درسته
و تو دختری هستی که قویه
Yegane Dehqan
عالیی تو دختر
بمونی برامون -
Yegane Dehqan
عالیی تو دختر
بمونی برامون@ftm-montazeri
-
vccc
بازم ممنون@ftm-montazeri
سلام دوبارهخدا رو شکر
پس اگر این ها رو انجام میدید ژ یه چند تا پیشنهاد دیگه هم دارم
سعی کنید هر روز یا هر هفته یه بار حدیث کسا رو بخونید، خیلی شنیدم که باعث مهر و محبت توی خانواده میشه و آخر دعا هم گفته میشه که (بزرگوار: دعا میکنن که خدایا غمی یا مشکل و گرفتاری برای مومنین و... نباشه)
جدای از این چند وقت پیش توی صحبت های آقای پناهیان یه چند تا نکته شنیدم که فکر میکنم خیلی به حال شما مربوط و نزدیک هست، در مورد مشکلات و گرفتاری ها و...
یکی توی سخنرانی مدیریت زمانشون بود، فکر کنم جلسه سوم ، چهارم بود
یکی هم سلسله حال خوب
پیشنهاد میکنم اگر میتونید وقت بذارید و این دو تا سلسله رو گوش بدید
واقعا نگرش متفاوتی به آدم میده، در مورد مشکلات، خوبی ها، حال بد و حال خوب، راه های درمان حال بد و....
مدیریت زمانشون که خیلی کوتاه هست، فکر کنم کلا نه تا صوت نیم ساعتی هست
اما حال خوب یه ذره طولانیه (حدودا ۲۷ تا صوت ۴۰-۶۰ دقیقه ای)ولی خب باز هم ارزش دارن
اگر تونستید حتما گوش بدید
حال خوب رو هم اگر همش طولانیه، حداقل تا قسمت دوازده،سیزدهش گوش بدید ***خیلی پیشنهاد میشه -
سلام بچه ها الان که دارم این متن مینویسم حالم افتضاحه داغونه داغونم
نمیخوام خیلی کشش بدم ولی هممون میدونیم سال کنکور چه فشار عصبی روی ما هست حالا شما فکر کن این استرس همراه بشه با مشکلات خانوادگی
همش دعوا بحث داد و فریاد
واقعا خسته شدم
هی میام به خودم میگم تو اگه میخوای از این چیزا خلاص شی بشین درست بخون ولی خداوکیلی کی توی این شرایط میتونه درس بخونه اخه؟!!
شما جای من بودین چیکار میکردین
نگین بی تفاوت که اصلا نمیتونم خب اونا خانوادم هستن نمیشه که
@دانش_اموزان_الا
@بچه_های_تجربی
@بچه_های_ریاضی@ftm-montazeri در چیکار کنم؟!!!! کمکم کنید گفته است:
ولی خداوکیلی کی توی این شرایط میتونه درس بخونه اخه؟!!
.
.
.
.خواستم بگم یکیش مثه...
من!
بیخیالی هیچ وقت راهش نیست.
اینو باید بپذیری ک اگه کاری ازدستت برمیاد،انجام بدی.
اگه هم کاری از دستت برنمیاد،خودتو اذیت نکنی.
اشتباه دیگران هیچ وقت تقصیر مانیست.
درسته ک گاهن میبینی داری تاوان پس میدی،ولی بدون ک میشه.
شاید الان از هرکی بگه این حرفا کلیشه ای و .. هست.
ولی ببین واقعن سخته اما شیرینی ای ک بعدش نصیبت میشه قابل وصف نیست.
سروصدا میشه همدم همیشگی تو موقع درس خوندن.ولی یه وقتی هم میرسه ک میبینی سروصدا داره از حد میگذره ولی تو غرق توی تست شیمی ای هستی ک دنبال جوابشی.
گاهن دلت داره از حال بد و اوقات تلخ میترکه.ولی میشینی و درستو میخونی.
همه ی اینا وهزارن بار بدترش میشه همراهانِ تو تویِ این مسیر.
ولی یادتت نره ک قشنگیِ بعدش غیرقابل وصفه.
قشنگتترین و پررنگ ترین و طولانی ترین رنگین کمون ها،بعد از وحشتناک ترین بارون و رعد و برقا پدیدار میشن.
ان مع العسر یسرا -
سلام بچه ها الان که دارم این متن مینویسم حالم افتضاحه داغونه داغونم
نمیخوام خیلی کشش بدم ولی هممون میدونیم سال کنکور چه فشار عصبی روی ما هست حالا شما فکر کن این استرس همراه بشه با مشکلات خانوادگی
همش دعوا بحث داد و فریاد
واقعا خسته شدم
هی میام به خودم میگم تو اگه میخوای از این چیزا خلاص شی بشین درست بخون ولی خداوکیلی کی توی این شرایط میتونه درس بخونه اخه؟!!
شما جای من بودین چیکار میکردین
نگین بی تفاوت که اصلا نمیتونم خب اونا خانوادم هستن نمیشه که
@دانش_اموزان_الا
@بچه_های_تجربی
@بچه_های_ریاضی@ftm-montazeri بعضی چیزا با دست ما تغییر میکنن تغییرش میدیم تا بهتر زندگی کنیم یکی از اون راه ها درس خوندن و آگاه شدنه ولی بعضی چیزا مثل انتخاب خانواده دست ما نیست و بعضی رفتارای خانواده رو ما نمیتونیم تغییر بدیم اینجا بهترین کار این نیست که خودتو به بیخیالی بزنی بی تفاوت باشی من فکر میکنم بیخیالی و بی تفاوت بودن مشکل رو بدتر میکنه چون ذهن تو هی میخواد چیزی که هست رو بگه نیست مثل مثبت فکر کردن به خاطر اینکه افکار منفی نیاد تو ذهنمون کار درستی نیست همه ما افکار منفی داریم افکار منفی باید باشن ولی اینو توجه داشته باشیم که افکار منفی یه سری افکارن میان و میرن حتما که اتفاق نمیفتن ...
اگه مشکلی داریم اولین گام باید بدونیم این مشکل ماست بعدش بپذیریم و بعدش اگر در توان ما بود حلش کنیم و اگر نبود سعی کنیم خودمون رو باهاش وفق بودیم اگه تونستی میتونی از یه فرد متخصص مثل روانپزشکم کمک بگیری موفق باشی دوست عزیز برات از خدا بهتترینا رو میخوام
-
@ftm-montazeri
سلام دوبارهخدا رو شکر
پس اگر این ها رو انجام میدید ژ یه چند تا پیشنهاد دیگه هم دارم
سعی کنید هر روز یا هر هفته یه بار حدیث کسا رو بخونید، خیلی شنیدم که باعث مهر و محبت توی خانواده میشه و آخر دعا هم گفته میشه که (بزرگوار: دعا میکنن که خدایا غمی یا مشکل و گرفتاری برای مومنین و... نباشه)
جدای از این چند وقت پیش توی صحبت های آقای پناهیان یه چند تا نکته شنیدم که فکر میکنم خیلی به حال شما مربوط و نزدیک هست، در مورد مشکلات و گرفتاری ها و...
یکی توی سخنرانی مدیریت زمانشون بود، فکر کنم جلسه سوم ، چهارم بود
یکی هم سلسله حال خوب
پیشنهاد میکنم اگر میتونید وقت بذارید و این دو تا سلسله رو گوش بدید
واقعا نگرش متفاوتی به آدم میده، در مورد مشکلات، خوبی ها، حال بد و حال خوب، راه های درمان حال بد و....
مدیریت زمانشون که خیلی کوتاه هست، فکر کنم کلا نه تا صوت نیم ساعتی هست
اما حال خوب یه ذره طولانیه (حدودا ۲۷ تا صوت ۴۰-۶۰ دقیقه ای)ولی خب باز هم ارزش دارن
اگر تونستید حتما گوش بدید
حال خوب رو هم اگر همش طولانیه، حداقل تا قسمت دوازده،سیزدهش گوش بدید ***خیلی پیشنهاد میشه -
@ftm-montazeri در چیکار کنم؟!!!! کمکم کنید گفته است:
ولی خداوکیلی کی توی این شرایط میتونه درس بخونه اخه؟!!
.
.
.
.خواستم بگم یکیش مثه...
من!
بیخیالی هیچ وقت راهش نیست.
اینو باید بپذیری ک اگه کاری ازدستت برمیاد،انجام بدی.
اگه هم کاری از دستت برنمیاد،خودتو اذیت نکنی.
اشتباه دیگران هیچ وقت تقصیر مانیست.
درسته ک گاهن میبینی داری تاوان پس میدی،ولی بدون ک میشه.
شاید الان از هرکی بگه این حرفا کلیشه ای و .. هست.
ولی ببین واقعن سخته اما شیرینی ای ک بعدش نصیبت میشه قابل وصف نیست.
سروصدا میشه همدم همیشگی تو موقع درس خوندن.ولی یه وقتی هم میرسه ک میبینی سروصدا داره از حد میگذره ولی تو غرق توی تست شیمی ای هستی ک دنبال جوابشی.
گاهن دلت داره از حال بد و اوقات تلخ میترکه.ولی میشینی و درستو میخونی.
همه ی اینا وهزارن بار بدترش میشه همراهانِ تو تویِ این مسیر.
ولی یادتت نره ک قشنگیِ بعدش غیرقابل وصفه.
قشنگتترین و پررنگ ترین و طولانی ترین رنگین کمون ها،بعد از وحشتناک ترین بارون و رعد و برقا پدیدار میشن.
ان مع العسر یسراzeinab dehghani
خیلی خوب حال جفتمون توصیف کردی
ممنونم واقعا -
@ftm-montazeri بعضی چیزا با دست ما تغییر میکنن تغییرش میدیم تا بهتر زندگی کنیم یکی از اون راه ها درس خوندن و آگاه شدنه ولی بعضی چیزا مثل انتخاب خانواده دست ما نیست و بعضی رفتارای خانواده رو ما نمیتونیم تغییر بدیم اینجا بهترین کار این نیست که خودتو به بیخیالی بزنی بی تفاوت باشی من فکر میکنم بیخیالی و بی تفاوت بودن مشکل رو بدتر میکنه چون ذهن تو هی میخواد چیزی که هست رو بگه نیست مثل مثبت فکر کردن به خاطر اینکه افکار منفی نیاد تو ذهنمون کار درستی نیست همه ما افکار منفی داریم افکار منفی باید باشن ولی اینو توجه داشته باشیم که افکار منفی یه سری افکارن میان و میرن حتما که اتفاق نمیفتن ...
اگه مشکلی داریم اولین گام باید بدونیم این مشکل ماست بعدش بپذیریم و بعدش اگر در توان ما بود حلش کنیم و اگر نبود سعی کنیم خودمون رو باهاش وفق بودیم اگه تونستی میتونی از یه فرد متخصص مثل روانپزشکم کمک بگیری موفق باشی دوست عزیز برات از خدا بهتترینا رو میخوام
Asiyeh Mallahi kongi
بله واقعا درسته
متشکرم
منم همینطور واسه شما
انشاالله که موفق باشید