پیشنهاد برای برنامهی مهر ماه راه ابریشم
-
سلام من ی درخواست دارم درمورد برنامه ای که مهر ماه میدید
برنامه تابستون اینجوری بود ک مثلا ی چند روز پشت هم ی درس رو میخوندیم بعد دوباره چند روز تست زنی
اگه امکانش باشه توی این برنامه جدید حل تستا رو همون روز یا فرداش بزارید اخه ی هفته درس بخونیم ی هفته تست بزنیم بنظر میاد خوب نباشه
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
لطفا یکی آقا عرشیا رو تگ کنه😂💙 -
-
سلام من ی درخواست دارم درمورد برنامه ای که مهر ماه میدید
برنامه تابستون اینجوری بود ک مثلا ی چند روز پشت هم ی درس رو میخوندیم بعد دوباره چند روز تست زنی
اگه امکانش باشه توی این برنامه جدید حل تستا رو همون روز یا فرداش بزارید اخه ی هفته درس بخونیم ی هفته تست بزنیم بنظر میاد خوب نباشه
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
لطفا یکی آقا عرشیا رو تگ کنه😂💙Nazanin Nobakht خب اینطوری هم یه بدی داره😂
مخصوصا واسه درسای عمومیمطالب توی ذهنمون هست و راحت تستش رو میزنیم و هفته بعدش یادمون رفته
اما اگه هفته بعد تستاش رو بزنیم میفهمیم کجاها یادمون میره
میگن درسای عمومی رو تا 48 ساعت بعد از مرور و خوندن تست هاش رو بزنین چون اگه زودتر برین سراغ تستاش توی حافظه کوتاه مدتون هست مطالب و راحت پاسخ میدین و نتیجه واقعی نیست!من حالا اومدم این روشو روی اختصاصی ها هم پیاده کردم😂
بالاخره اونا هم یه سری مطالب حفظی داره
شماهم که زیست دارین تمامش حفظیه دیگه درسته؟ -
Nazanin Nobakht خب اینطوری هم یه بدی داره😂
مخصوصا واسه درسای عمومیمطالب توی ذهنمون هست و راحت تستش رو میزنیم و هفته بعدش یادمون رفته
اما اگه هفته بعد تستاش رو بزنیم میفهمیم کجاها یادمون میره
میگن درسای عمومی رو تا 48 ساعت بعد از مرور و خوندن تست هاش رو بزنین چون اگه زودتر برین سراغ تستاش توی حافظه کوتاه مدتون هست مطالب و راحت پاسخ میدین و نتیجه واقعی نیست!من حالا اومدم این روشو روی اختصاصی ها هم پیاده کردم😂
بالاخره اونا هم یه سری مطالب حفظی داره
شماهم که زیست دارین تمامش حفظیه دیگه درسته؟Amin Ali Akbari هیچوقت این فکرو راجع به زیست نکن😂😂✋
-
Amin Ali Akbari هیچوقت این فکرو راجع به زیست نکن😂😂✋
Nazanin Nobakht اهان پس زیستیو از اون متن حذف کن 😂😂
-
M monirs این موضوع را از ویژه راه ابریشمی ها جابهجا کرد