فوری و بحرانی
-
سلام به همه آلایی های عزیز.من بسته راه ابریشم اختصاصی تجربی روخریدم ،اولش که تو قسمت محصولات خریداری شده فیزیک رو نمی آورد، بعد که کد استاد کارزاییان رو فرستادم نوشت که شما اصلا خریداری نکردید بسته ای رو .یک دفعه منو از برنامه و پلتفرمم خارج کرد وبعدش که دوباره باهمون اطلاعات قبلی واردشدم ،حتی شیمی وزیست وریاضی راه ابریشمم رو کلا نیاورد ونوشت هیچ چیزی نخردید،الان من چیکار کنم؟؟؟
@همیار
@ناظم
@مدیر-محصول-ابریشم
@دانش-آموزان_ آلا -
سلام وقتتون بخیر
داخل سایت تیکت بزنید پیگیری میشه حتما -
maryam111 سلام مجدد،ارسال کردم ولی جوابی نیومده،سپاس از توجه شما
-
maryam111 سلام مجدد،ارسال کردم ولی جوابی نیومده،سپاس از توجه شما
Honjy Irani عزیزم نگران نباش آلا حتما بررسی میکنه تیکت بزن معمولا طی یک روز جواب میدن . اگر نشد هم میتونی به اینایی که تگ میکنم اطلاع بدی . نگران نباش اگر پولی کسر شده حتما استفاده خواهی کرد اکانتت درست میشه
sohrab
@مدیر-محصول-ابریشم
@M-an -
سلام به همه آلایی های عزیز.من بسته راه ابریشم اختصاصی تجربی روخریدم ،اولش که تو قسمت محصولات خریداری شده فیزیک رو نمی آورد، بعد که کد استاد کارزاییان رو فرستادم نوشت که شما اصلا خریداری نکردید بسته ای رو .یک دفعه منو از برنامه و پلتفرمم خارج کرد وبعدش که دوباره باهمون اطلاعات قبلی واردشدم ،حتی شیمی وزیست وریاضی راه ابریشمم رو کلا نیاورد ونوشت هیچ چیزی نخردید،الان من چیکار کنم؟؟؟
@همیار
@ناظم
@مدیر-محصول-ابریشم
@دانش-آموزان_ آلاHonjy Irani سلام اولا تیکت بزن تا بررسی کنن و بعدشم نگران نباش اشکال ممکنه از سایت یا اپلیکیشن باشه چون برای من یه روز کامل اینجوری شده بود که خودش درست شد .
-
مرسی از همه ی دوستان ،خداروشکر مشکلم حل شد
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد