ضعیف بودن در پایه و جبران تا روز کنکور ۱۴۰۱
-
سلام . ببخشید بنده کنکوری ۱۴۰۱ هستم و کسی بودم که تا قبل مجازی شدن مدارس که دهم بودم حداقل ساعت مطالعم ۹ بود . بعد اون در کل نابود شدم . یازدهم افتضاح باز یه مقداری دهم بهترم اما اونم هرچی بوده یادم رفته تو اون فصولی که خودم . گیاهی هیچ کدوم سال برای زیست نخوندم و خیلی وضعیتم بده . حدود ۹ ماهی فکر کنم مونده باشه تا کنکور . آیا بتونم تو این بازه زمانی با مطالعه بیشتر از ۱۴ ساعت در طول روز و جمعه ها هم بدون استراحت به رتبه زیر ۱۰۰۰ منطقه ۳ و دندون پزشکی برسم ؟
احتمالش هست؟ -
-
سلام
نگران نباشید. زمان کافی برای بستن کامل سه پایه برای کنکور هست(با اراده و تلاش خودتون میتونید به زیر ۱۰۰ هم فکر کنید)
فقط ی مورد ، شرط برای موفقیت رو فقط با ساعت(کمیت) درنظر نگیرید(درباره ساعت مطالعه ای که گفتید: ۱۴ساعت اگه برای شروعه ؛ درست نیست و باید از کم شروع کنید)
داشتیم کسایی که با این ساعات هم نتونستن موفق بشن.چون به کیفیت مطالعه شون دقت نکردن.
پس کیفیت مطالعه رو هم در کنار کمیت حفظ کنید
در کنار مطالعه از برنامه ریزی هم غافل نشید(میتونید از برنامه آزمون استفاده کنید)
قبل از هر کاری ، به این فکر کنید که ما انسانیم و ربات نیستم پس اینکه بگید بدون استراحت.... این راه طولانی رو پیش بریم ، درست نیست(مصاحبه رتبه برتر ها رو هم اگه دیده باشید . متوجه میشید که در این مدت تفریح هم داشتن(البته با برنامه))
برای یک کنکوری در هفته نصف روز رو باید به استراحت اختصاص بده(معمولا روز های جمعه) که ی ریکاوری بشه و انرژی بگیره و هفته بعد رو با انرژی شروع کنه -
سلام دوست عزیز شبت بخیر
من کنکوری ۱۴۰۰ بودم و معیار های خیلی بزرگی برای خودم میذاشتم مثل شما که الان خیلی میزان مطالعه ت کم شده یهو میخوای بکنیش ۱۴ ساعت!!!
من معیارم روزی ۱۰ ساعت بود ولی به زور به ۵ یا ۶ ساعت میرسید و سره همین دی ماه نشده درسو ول کردم از نظر من قبل گذاشتن معیار فقط به خودتون قول بدید که تمام تلاشتون رو بکنید حتما موفق میشید
اما اگه مثل من هر روز روح تون رو با سوهان خراش بدید توانی نمیمونه براتون که درس فکر کنید
اینکه هی به این فکر کنید چقدر مونده یا آیا موفق میشن میتونه شما رو خیلی خسته و نا امید کنه امسال کنکور ۱۴۰۰ معاون معاون مدرسه ما بهمون گفت که بچه
هایی که سره کلاس بودن درس نخوندن تو خونه اصلا نمیخونن ما باور نکردیم ولی همین شد و امسال ۵۲ درصد بچه ها انتخواب رشته هم نکردن و رفیق من تو ریاضی با میانگین درصد های ۵۵ رتبه ش شد ۸۹۰ منطقه یک امسال که خیلی وضع بد تره هممه کنکوری ها سه سالو تو خونه درس خوندن و علاوه بر همه اینها شما منطقه ۳ هستی
خودش یک امتیاز خیلی مثبته
برای آخرین کلامم لطفا درباره نشانه های کمال گرایی یه تحقیقی توی اینترنت بکنید که اگه احیانا دچارش بودید درمانش کنید برای درمان دوره هایی توی سایت فرادرس هست که میتونه کمکتون کنه -
سلام دوست عزیز شبت بخیر
من کنکوری ۱۴۰۰ بودم و معیار های خیلی بزرگی برای خودم میذاشتم مثل شما که الان خیلی میزان مطالعه ت کم شده یهو میخوای بکنیش ۱۴ ساعت!!!
من معیارم روزی ۱۰ ساعت بود ولی به زور به ۵ یا ۶ ساعت میرسید و سره همین دی ماه نشده درسو ول کردم از نظر من قبل گذاشتن معیار فقط به خودتون قول بدید که تمام تلاشتون رو بکنید حتما موفق میشید
اما اگه مثل من هر روز روح تون رو با سوهان خراش بدید توانی نمیمونه براتون که درس فکر کنید
اینکه هی به این فکر کنید چقدر مونده یا آیا موفق میشن میتونه شما رو خیلی خسته و نا امید کنه امسال کنکور ۱۴۰۰ معاون معاون مدرسه ما بهمون گفت که بچه
هایی که سره کلاس بودن درس نخوندن تو خونه اصلا نمیخونن ما باور نکردیم ولی همین شد و امسال ۵۲ درصد بچه ها انتخواب رشته هم نکردن و رفیق من تو ریاضی با میانگین درصد های ۵۵ رتبه ش شد ۸۹۰ منطقه یک امسال که خیلی وضع بد تره هممه کنکوری ها سه سالو تو خونه درس خوندن و علاوه بر همه اینها شما منطقه ۳ هستی
خودش یک امتیاز خیلی مثبته
برای آخرین کلامم لطفا درباره نشانه های کمال گرایی یه تحقیقی توی اینترنت بکنید که اگه احیانا دچارش بودید درمانش کنید برای درمان دوره هایی توی سایت فرادرس هست که میتونه کمکتون کنهMasih shirdel ♥️🙏
-
سلام
نگران نباشید. زمان کافی برای بستن کامل سه پایه برای کنکور هست(با اراده و تلاش خودتون میتونید به زیر ۱۰۰ هم فکر کنید)
فقط ی مورد ، شرط برای موفقیت رو فقط با ساعت(کمیت) درنظر نگیرید(درباره ساعت مطالعه ای که گفتید: ۱۴ساعت اگه برای شروعه ؛ درست نیست و باید از کم شروع کنید)
داشتیم کسایی که با این ساعات هم نتونستن موفق بشن.چون به کیفیت مطالعه شون دقت نکردن.
پس کیفیت مطالعه رو هم در کنار کمیت حفظ کنید
در کنار مطالعه از برنامه ریزی هم غافل نشید(میتونید از برنامه آزمون استفاده کنید)
قبل از هر کاری ، به این فکر کنید که ما انسانیم و ربات نیستم پس اینکه بگید بدون استراحت.... این راه طولانی رو پیش بریم ، درست نیست(مصاحبه رتبه برتر ها رو هم اگه دیده باشید . متوجه میشید که در این مدت تفریح هم داشتن(البته با برنامه))
برای یک کنکوری در هفته نصف روز رو باید به استراحت اختصاص بده(معمولا روز های جمعه) که ی ریکاوری بشه و انرژی بگیره و هفته بعد رو با انرژی شروع کنهHhh Hh ممنون . برای رتبه برتر ها آخه یه جوری بوده که قبلاً خونده بودن و آماده بودن برای خونده سال سوم و از سال دوم و اول چیزی نمونده بود تمومش کنن . برای همین استراحت هم داشتن حداقل روز جمعه رو
در هر حال مرسی -
Hhh Hh ممنون . برای رتبه برتر ها آخه یه جوری بوده که قبلاً خونده بودن و آماده بودن برای خونده سال سوم و از سال دوم و اول چیزی نمونده بود تمومش کنن . برای همین استراحت هم داشتن حداقل روز جمعه رو
در هر حال مرسیهستیار امانی
خواهش می کنم🙏🏻
درسته که پایه خیلی مهمه. ولی لزوما اینطور نیست که حتما باید پایه رو سال های قبلش خونده باشیم که بتونیم رتبه بیاریم. تو این زمان باقی مونده ، زمان کافی برای تسلط و خوندن همه دروس هست(ولی خودتون میدونید که باز بین کسی که پایه رو دو سال قبل خونده و کسی که نخونده و میخواد این راه رو شروع کنه فرق هست . و شما باید مطالعتون بیشتر باشه)
موفق باشید -
سلام . ببخشید بنده کنکوری ۱۴۰۱ هستم و کسی بودم که تا قبل مجازی شدن مدارس که دهم بودم حداقل ساعت مطالعم ۹ بود . بعد اون در کل نابود شدم . یازدهم افتضاح باز یه مقداری دهم بهترم اما اونم هرچی بوده یادم رفته تو اون فصولی که خودم . گیاهی هیچ کدوم سال برای زیست نخوندم و خیلی وضعیتم بده . حدود ۹ ماهی فکر کنم مونده باشه تا کنکور . آیا بتونم تو این بازه زمانی با مطالعه بیشتر از ۱۴ ساعت در طول روز و جمعه ها هم بدون استراحت به رتبه زیر ۱۰۰۰ منطقه ۳ و دندون پزشکی برسم ؟
احتمالش هست؟هستیار امانی چقدر شبیه من هستید شما ...
منم دهم خیلی خوب درس خوندم تا قبل از اینکه مجازی بشه ، وقتی مجازی شد نخوندم ، یازدهم هم بالکل نخوندم حتی واسه ی مدرسه ، تابستون رو هم از دست دادم و نخوندم ، میشه بگید برنامه تون چیه؟ -
سلام چرا که نه، حتما میتونید، خودتون را هم اذیت نکنید که حتما باید 14 ساعت درس بخونید، یکی ممکنه یک مبحث را 5 ساعته یاد بگیره ولی یکی 10 ساعت بخونه ولی متوجه نشه.
استرس نداشته باشید و به مسیر فکر نکنید فقط برنامه امروز را روش تمرکز کنید و انجام بدید.
حتما موفق میشید 😎💪 -
احتمالش هست؟هستیار امانی سیلام
ببنید بجای اینکه ساعت مطالعه بالا رو ملاک بزاری کیفیت مطالعه رو بالا ببر انشالله که میتونی و به هدفت میرسی -
احتمالش هست؟هستیار امانی 1:توکل ب خدا
۲:ب رتبه فک نکن
۳:اراده و تلاش
۴: با کیفیت بخون و با برنامه(مشاور خییلی خوبه)
۵:ب جلو نگاه نکن که هنوز اوووه چقدر مونده ک نخوندم ، تمرکزت رو بزار رو سطحی ک هستی ، پیشرفت با پیوستگی و استمرار ب دست میاد
موفق باشی