با این رتبه کجا و چی قبول میشم؟
-
-
-
Saba Naghavi
نمیشه جواب قطعی داد
ولی برید رتبتونو در نرم افزارهای
انتخاب رشته معتبر بزنید
ببینید چه رشته هایی رو براتون میاره
ولی ناامید نشید حتما انتخاب رشته
بکنید
یا از یک مشاور بپرسید -
من جفتشو آوردم با 10000 ولی متاسفانه باد تو سرمه و یک سال دیگه میمانم
-
سلام بچه ها
میشه امسال یه رشته ای تو دانشگاه خوند برای ذخیره کردن
که سال بعد بشه ازش انصراف داد؟Dr Aryan 0 شدنش میشه
ولی سال بعدش نمیشه روزانه رفت -
یه نفر 5500آورده ، ممکنه پزشکی دندانپزشکی یا داروسازی سراسری یا محروم قبول بشه ؟
همه ی دانشگاه های دولتی رو هم زده ، آزاد و پردیس اینا هم نزده ؟
بگین لطفاً
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا@haniehno سلام نه اصلا نمیارهه.من دوستم 3000 هزار اورد حتی ازاد و پردیس شنووایی سنجی روو هم زد وولی نیاوورد.ولی سال بعد با 2000 ب سختی پزشکی ازاد اورد.سراسری شاید هزار اخرش تا هزار و خوورده ایی محروم هم قبول بشه
-
سلام دولتی امکانش تقریبا صفره اما آزاد رو میشه مناطق محرومم آورد
-
@haniehno سلام نه اصلا نمیارهه.من دوستم 3000 هزار اورد حتی ازاد و پردیس شنووایی سنجی روو هم زد وولی نیاوورد.ولی سال بعد با 2000 ب سختی پزشکی ازاد اورد.سراسری شاید هزار اخرش تا هزار و خوورده ایی محروم هم قبول بشه
moohamad bahrami حالا دوستمو نمیدونم
ولی امکان نداره با سه هزار قبول نشه ، البته بستگی به سالشم داره ، یکی سال ۹۵ با ۵۰۰۰ پرستاری آورد
یکی سال ۹۸ با پنج هزار پزشکی محروم آورد ،
احتمالا دوست شما هم با سه هزار دانشگاه خوب زده که نیاورده ، وگرنه دانشگاه های یکم پایین تو هوا برش میداشتن -
سلام دولتی امکانش تقریبا صفره اما آزاد رو میشه مناطق محرومم آورد
-
@haniehno بله، مثلا مناطق محروم سیستان، خوزستان، آذربایجان شرقی
-
@haniehno بله، مثلا مناطق محروم سیستان، خوزستان، آذربایجان شرقی
-
@amir-bernousi آهان !
ممکنه تعهدی بیاره به نظرتون ؟
چون سال 98 یکی از فامیلامون ۵۰۰۰ تعهدی اردبیل رو آورد@haniehno تعهد که کلا جداس مقولش، من با 5800 هم دیدم اوردن
بستگی به انتخاب رشته بقیه و ظرفیت امسال داره دیگه -
@haniehno تعهد که کلا جداس مقولش، من با 5800 هم دیدم اوردن
بستگی به انتخاب رشته بقیه و ظرفیت امسال داره دیگه -
moohamad bahrami حالا دوستمو نمیدونم
ولی امکان نداره با سه هزار قبول نشه ، البته بستگی به سالشم داره ، یکی سال ۹۵ با ۵۰۰۰ پرستاری آورد
یکی سال ۹۸ با پنج هزار پزشکی محروم آورد ،
احتمالا دوست شما هم با سه هزار دانشگاه خوب زده که نیاورده ، وگرنه دانشگاه های یکم پایین تو هوا برش میداشتن@haniehno والا پیشش بودم انتخاب رشته کرد نیاورد.منم یه مثال براتوون بزنم تو شهرمون سال 94 با رتبه 40 هزار دانشگاه فرهنگیان قبول شد هر چی میریم جلو تر سخت تر میشه و با رتبه بهتر باید قبول بشی هر سال سخت تر میشه.ارهه با 5000 هزار الانم پرستاری شهر خوبی میاریی.ولی پزشکی حتی محرووم هم اگه بخوای باید اخرش 1500 یا نهایتن 2000 خیلی سخت شدهه واقعا. دوستم دانشگاهه محروم و پایین هم زد ولی نیاورد
-
@haniehno والا پیشش بودم انتخاب رشته کرد نیاورد.منم یه مثال براتوون بزنم تو شهرمون سال 94 با رتبه 40 هزار دانشگاه فرهنگیان قبول شد هر چی میریم جلو تر سخت تر میشه و با رتبه بهتر باید قبول بشی هر سال سخت تر میشه.ارهه با 5000 هزار الانم پرستاری شهر خوبی میاریی.ولی پزشکی حتی محرووم هم اگه بخوای باید اخرش 1500 یا نهایتن 2000 خیلی سخت شدهه واقعا. دوستم دانشگاهه محروم و پایین هم زد ولی نیاورد
moohamad bahrami ممنونم موفق باشید
خدا خودش همه رو عاقبت بخیر کنه
درضمن این من نیستم ، دوستمه