سوال از آزمایش فیزیک
-
دوستان الایی سلام امیدوارم حالتون خوب باشه
یک سوال در مورد ازمایش فیزیک دهم ذهن منو مشغول کرده و از طرفی فیلم انجام ازمایش نتونستم
از اینترنت پیدا کنم پس اول از همه اگر از شما دوستان کسی کلیپی از انجام این ازمایش دیده ممنون میشم لینکشو بزار اما سوالی که گفتم اینه که:
درسته که گویی که ظرفیت گرمایی بیشتری داره انرژی بیشتری به پارافین ها میده و پارفین بیشتری رو ذوب میکنه ( که این جواب مسئله است)اما کدوم گوی سریع
تر پارافین ذوب میکنه یا به عبارتی اهنگ شارش گرما از کدوم گوی بیشتره(با توجه به این نکته که ماده که ظرفیت گرمایی بالایی داره عایق گرما هستش عایق شاید اهنگ شارش گرما کمی داشته باشه) -
یک سوال در مورد ازمایش فیزیک دهم ذهن منو مشغول کرده و از طرفی فیلم انجام ازمایش نتونستم
از اینترنت پیدا کنم پس اول از همه اگر از شما دوستان کسی کلیپی از انجام این ازمایش دیده ممنون میشم لینکشو بزار اما سوالی که گفتم اینه که:
درسته که گویی که ظرفیت گرمایی بیشتری داره انرژی بیشتری به پارافین ها میده و پارفین بیشتری رو ذوب میکنه ( که این جواب مسئله است)اما کدوم گوی سریع
تر پارافین ذوب میکنه یا به عبارتی اهنگ شارش گرما از کدوم گوی بیشتره(با توجه به این نکته که ماده که ظرفیت گرمایی بالایی داره عایق گرما هستش عایق شاید اهنگ شارش گرما کمی داشته باشه)Mahdi R 1 سیلام
بچه هارو تگ کنید
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دهم
تجربیا ریاضیا -
Mahdi R 1 سیلام
بچه هارو تگ کنید
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دهم
تجربیا ریاضیاfatemeh8181
من تازه عضو شدم چطور باید تگشون کنم؟ -
fatemeh8181
من تازه عضو شدم چطور باید تگشون کنم؟Mahdi R 1 تگ کردم امیدوارم فیلمو داشته باشن ولی ادرس ازمایشم بزارید کدوم فصل و چه مبحثیه
-
Mahdi R 1 تگ کردم امیدوارم فیلمو داشته باشن ولی ادرس ازمایشم بزارید کدوم فصل و چه مبحثیه
fatemeh8181 خیلی ممنون
آزمایش مربوط به پرسش ۴_۳ فصل دما و گرما فیزیک
دهم تجربی -
تر پارافین ذوب میکنه یا به عبارتی اهنگ شارش گرما از کدوم گوی بیشتره(با توجه به این نکته که ماده که ظرفیت گرمایی بالایی داره عایق گرما هستش عایق شاید اهنگ شارش گرما کمی داشته باشه)Mahdi R 1
سلام روزتون بخیر
ببینید به فرمول گرما که ام سی دلتا تتا هستش مراجعه بفرمایید
هرچه ظرفیت گرمای ویژه بیشتر اون جسم گرمای بیشتری خواهد داشت
ضمنا در مورد نکته آخری که گفتین در مورد ظرفیت گرمایی که هرچی بالا تر بره جسم عایق گرماست: در این مورد مطمئن هستین؟ این موضوع داخل کتاب وزارتی بوده؟ -
Mahdi R 1
سلام روزتون بخیر
ضمنا در مورد نکته آخری که گفتین در مورد ظرفیت گرمایی که هرچی بالا تر بره جسم عایق گرماست: در این مورد مطمئن هستین؟ این موضوع داخل کتاب وزارتی بوده؟شایان اسماعیلی در این آزمایش فیزیک واقعا گیجم کرده
گفته است:
Mahdi R 1
سلام روزتون بخیر
ضمنا در مورد نکته آخری که گفتین در مورد ظرفیت گرمایی که هرچی بالا تر بره جسم عایق گرماست: در این مورد مطمئن هستین؟ این موضوع داخل کتاب وزارتی بوده؟میبخشید باید حرفم رو در مورد سوالی که پرسیدم اصلاح کنم
رسانش گرمایی یک جسم به ظرفیت گرمایی ویژه ربطی نداره بلکه این سطح مقطع و طول و دما و ضریب رسانندگی جسمه که در شارش گرما موثره
نتیجتا توی این سوال اصلا بحث شارش گرما مد نظر نیست بلکه این مد نظره که کدام گوی گرمای بیشتری میگیره؟ -
شایان اسماعیلی در این آزمایش فیزیک واقعا گیجم کرده
گفته است:
Mahdi R 1
سلام روزتون بخیر
ضمنا در مورد نکته آخری که گفتین در مورد ظرفیت گرمایی که هرچی بالا تر بره جسم عایق گرماست: در این مورد مطمئن هستین؟ این موضوع داخل کتاب وزارتی بوده؟میبخشید باید حرفم رو در مورد سوالی که پرسیدم اصلاح کنم
رسانش گرمایی یک جسم به ظرفیت گرمایی ویژه ربطی نداره بلکه این سطح مقطع و طول و دما و ضریب رسانندگی جسمه که در شارش گرما موثره
نتیجتا توی این سوال اصلا بحث شارش گرما مد نظر نیست بلکه این مد نظره که کدام گوی گرمای بیشتری میگیره؟شایان اسماعیلی
دوست عزیز خیلی ممنون بابت پاسخی که دادی
دقیقا اشتباه من هم همین بود که به فرمول
ام سی دلتا تتا مراجعه میکردم
راجب اون نکته هم نخیر در کتاب وزارتی اون نکته ننوشته بود توی یک جزوه خودنم