چگونگی تعیین دبیر فیزیک راه ابریشم
-
ببخشید من برای خرید فیزیک کازرانیان در پک کامل اول بخرم بعد کد رو بفرستم یا اول کد رو بفرستم بعد بخرم؟؟همون کدی که زیر پک گذاشتید که برای خرید فیزیک استاد کازرانیان کد...رو به شماره......بفرستید رو عرض می کنم
-
ببخشید من برای خرید فیزیک کازرانیان در پک کامل اول بخرم بعد کد رو بفرستم یا اول کد رو بفرستم بعد بخرم؟؟همون کدی که زیر پک گذاشتید که برای خرید فیزیک استاد کازرانیان کد...رو به شماره......بفرستید رو عرض می کنم
حامد طهماسبی 0 سلام
برای خرید اصلا کد خاصی نباشد بفرستین
محصولی که میخواین رو به سبد خرید اضافه میکنین و بعد برا پرداخت اقدام میکنیدشما کدوم کد رو میگین ؟
-
حامد طهماسبی 0 سلام
محصولی که میخواین رو به سبد خرید اضافه میکنین و بعد برا پرداخت اقدام میکنیدشما کدوم کد رو میگین ؟
shayan jafari در فیزیک کازرانیان گفته است:
حامد طهماسبی 0 سلام
*نباید
-
حامد طهماسبی 0 سلام اول پک رو بخرید مراحل خرید رو که انجام دادید بعد کد رو به شماره 02162013 میفرستید
فیزیک آقای طلوعی 1005
فیزیک آقای کازرانیان 1006
ولی خب اگه تک درس میخواید بگیرید اصلا نیازی به کد نداره
-
حامد طهماسبی 0 چیزی ک من گفتمو فراموش کن :)
مال همین نگین خانوم درسته
این قسمت کد فک کنم تازه اضافه شده
من قبلا خرید کردم اینطور نبود -
حامد طهماسبی 0
سلام اول پک رو میخرید بعدش کد دبیر رو پیامک میزنید. -
M monirs این موضوع را از سوال شما از برنامه های آلاء جابهجا کرد
-
می خوام پک تخصصی رشته تجربی بخرم چه جوری فیزیک آقای طلوعی برام فعال میشه.
-
سلام
بعد از خرید
رو شماره ای که پک رو خریداری کردید ی پیامک میاد که کدوم دبیر رو انتخاب میکنید و شما کد دبیر انتخابیتون رو همونجا ارسال میکنید و همون لحظه دبیر انتخابیتون فعال میشه -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M maryam111 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد