دشبورد جدید راه ابریشم
-
Amirreza Vafaei Moghadam اون کد QRکه منظورته چرا بعضی از جلسات ندارن چون که جزوه زودتر از فیلم اومده بیرون .
به خاطر همونه که بعضی جزوه ها کد ندارن .Yegane Dehqan
سلاااااام دوست عزیز... وقتت بخیر باشهاین یکی جزوه ک من امروز داشتم بررسی میکردم تستاشو خب... جزوه کد داشت ولی خو بعضی جلسات نداشتن... مثلن جلسه 25 داشت اما نداشت تاا مثلن باز جلسه 27 داشت و اینجوری...
-
Yegane Dehqan
سلاااااام دوست عزیز... وقتت بخیر باشهاین یکی جزوه ک من امروز داشتم بررسی میکردم تستاشو خب... جزوه کد داشت ولی خو بعضی جلسات نداشتن... مثلن جلسه 25 داشت اما نداشت تاا مثلن باز جلسه 27 داشت و اینجوری...
Amirreza Vafaei Moghadam artık bilmiyorum
️
-
Yegane Dehqan
Amirreza Vafaei Moghadam فقط میتونم بگم ان شاالله مشکل رفع شه
-
چجوری باید عضو گروه راه ابریشم بشم وقتی راه ابریشمیم:(((
-
چجوری باید عضو گروه راه ابریشم بشم وقتی راه ابریشمیم:(((
Azadeh Azadei
سلام
وارد تاپیک زیر بشید . و توش اعلام کنید که راه ابریشمی هستید
https://forum.alaatv.com/post/1586223
بعد ادمین در قسمت پی وی بهتون پیام میدن .و بعد از تایید اطلاعاتتون . به گروه های مربوطه اضافه میشید -
سلام دوست عزیز، ما خودمون همچین قابلیتی رو در نظر داشتیم ولی خب چون چیز زمانبری هستش قولش رو ندادیم و بازم در اولویت کارمون نیست، ولی اگه خدا بخواد و احساس نیاز کنیم از طرف کابرا، شاید در اینده قرار دادیم
Shahab Ebadi
خیلی ممنون ازتون. ببخشید که هی میایم ایده میدیم میریم. میدونم که سرتون خیلی شلوغه و کار پر زحمتی هم دارید. ولی میگیم دیگه... نمیشه سرکوبش کرد نگفت
خداقوت. خسته نباشید:) -
سلام دوستان گلم، همگی خسته نباشید
ممنونم از همتون
اول اینکه داشبورد وقتی تموم بشه همه مشکلاتی که میگین رفع میشه، متاسفانه یه خرده حجم تسک هامون زیاده و ممکنه کل داشبورد به این سادگیا تموم نشه، ولی خب نگران نباشید ان شا الله جوری میرسونیم که در لجظه به همه بخش های موردنیازتون دسترسی داشته باشید
و اینکه شما وقتی نظر میدید در واقع دارید لطف میکنید و از وقت گرانبهاتون میزنید، پس من سپاسگزار همتون هستم
( حالا نیاید اینجا رو به رگبار ببندید)
خلاصه که درستونو بخونید خدا بزرگه، ارادت
-
ممنونم از همتون
اول اینکه داشبورد وقتی تموم بشه همه مشکلاتی که میگین رفع میشه، متاسفانه یه خرده حجم تسک هامون زیاده و ممکنه کل داشبورد به این سادگیا تموم نشه، ولی خب نگران نباشید ان شا الله جوری میرسونیم که در لجظه به همه بخش های موردنیازتون دسترسی داشته باشید
و اینکه شما وقتی نظر میدید در واقع دارید لطف میکنید و از وقت گرانبهاتون میزنید، پس من سپاسگزار همتون هستم
Shahab Ebadi
سلاااام
خواستم بگم این قسمت که وقتی میریم توی پیاما عکس درس مشخص شده خیلی خوبه
دمتون گرم
همش قاطی میکردم -
ممنونم از همتون
Shahab Ebadi اقا شهاب همه چی خیلی عالیهههههههه ها
فقط این بخش دانلود نمیشه برگرده؟
اخه بعضیا مث خود من نمیتونن انلاین نگاه کنن و من با اینترنت شبانه فیلم هارو دانلود میکردم
اما الان که از طریق اپ فقط امکان پذیر هست دانلود با لبتاب نمیشه دیگه خب
اگر امکانش بود دیگه خیلی خیلی عالی میشد️
-
Shahab Ebadi اقا شهاب همه چی خیلی عالیهههههههه ها
فقط این بخش دانلود نمیشه برگرده؟
اخه بعضیا مث خود من نمیتونن انلاین نگاه کنن و من با اینترنت شبانه فیلم هارو دانلود میکردم
اما الان که از طریق اپ فقط امکان پذیر هست دانلود با لبتاب نمیشه دیگه خب
اگر امکانش بود دیگه خیلی خیلی عالی میشد️
سلام دوست عزیز
امکان دانلود که وجود داره، مگه چه مشکلی پیش اومده؟
همون پایین فیلم روی آیکنش بزنید و کیفیت موردنظرو دانلود کنید -
سلام دوست عزیز
امکان دانلود که وجود داره، مگه چه مشکلی پیش اومده؟
همون پایین فیلم روی آیکنش بزنید و کیفیت موردنظرو دانلود کنیدShahab Ebadi بعضی فیلما باکس های دانلودشون هست هنوزا
اما خیلی هاشون اینطوری شدن
من خودم اپ آلا رو دارما اما خب چون با لب تاب میبینم زمان بر هست که بخوام انتقال بدم فیلم هارو
و اینکه خب یه عده کمی ممکنه گوشی نداشته باشن -
سلام میشه لطفا یکی لینک داشبورد جدید رو بفرسته و توضیح بده درموردش و اینکه چ تفاوتی با داشبورد قبلی داشت؟؟؟؟؟؟
-
سلام میشه لطفا یکی لینک داشبورد جدید رو بفرسته و توضیح بده درموردش و اینکه چ تفاوتی با داشبورد قبلی داشت؟؟؟؟؟؟
mahsaaa rezaeee https://alaatv.com/asset/abrisham#/scheduleبه نظر من اگر خودتون ببینید متوجه میشید
-
mahsaaa rezaeee https://alaatv.com/asset/abrisham#/scheduleبه نظر من اگر خودتون ببینید متوجه میشید
arthur morgan تشکر
-
mahsaaa rezaeee خواهش
-
سلام خسته نباشید
فکر میکنم بنا به درخواست خیلی از بچه ها امکان دانلود همزمان چندین ویدئو و رو برای آپدیت جدید داشبورد قرار دادید اما متاسفانه نمیتونم این ویژگی رو تو داشبورد پیدا کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید لطفا
Shahab Ebadi -
سلام خسته نباشید
فکر میکنم بنا به درخواست خیلی از بچه ها امکان دانلود همزمان چندین ویدئو و رو برای آپدیت جدید داشبورد قرار دادید اما متاسفانه نمیتونم این ویژگی رو تو داشبورد پیدا کنم اگه ممکنه راهنماییم کنید لطفا
Shahab Ebadi -
سلام خسته نباشید
Shahab Ebadi@zahra-hamrang
سلام دوست عزیز، خسته نباشید
خیر متاسفانه این مورد جزو قابلیت های اضافه شده به داشبورد نیست ولی برای رسیدن به دکمه دانلود دسترسی بهتری دادیم به کاربران