Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. تست نزدن در پایه دهم
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

تست نزدن در پایه دهم

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
24 دیدگاه‌ها 9 کاربران 541 بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • H آفلاین
    H آفلاین
    Helen Alinia 2
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سلام دوستان خوبین
    یه سوال داشتم من رشتم تجربیه و میخام تو کنکور رتبه برتر بشم،ولی سال دهم اصلا تست نزدم حتی یه دونه. هیچکدوم از درس هارو تست نزدم.
    میخام بدونم این خیلی ضربه بزرگیه برای رتبه برتر شدن؟ یا اگه تست رو از یازدهم هم شروع کنم میتونم رتبه برتر بشم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید🌹

Mery StetarM SachliS Yegane DehqanY P 4 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • H Helen Alinia 2

سلام دوستان خوبین
      یه سوال داشتم من رشتم تجربیه و میخام تو کنکور رتبه برتر بشم،ولی سال دهم اصلا تست نزدم حتی یه دونه. هیچکدوم از درس هارو تست نزدم.
      میخام بدونم این خیلی ضربه بزرگیه برای رتبه برتر شدن؟ یا اگه تست رو از یازدهم هم شروع کنم میتونم رتبه برتر بشم؟

Mery StetarM آفلاین
      Mery StetarM آفلاین
      Mery Stetar
      این پست پاک شده!
      SachliS Yegane DehqanY Asiyeh Mallahi kongiA 3 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • H Helen Alinia 2

سلام دوستان خوبین

SachliS آفلاین
        SachliS آفلاین
        Sachli
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شده

Helen Alinia 2 سلام بچه هارو تگ كنيد دانش-آموزان-آلاء
        فارغ-التحصیلان-آلاء
        بله چرا نتونيد رتبه برتر بشيد؟
        كسايي هستند كه با چهارماه درس خوندن رتبه دو رقمي وتك رقمي آوردن حالا شما فقط دهم تست نزدين از الان پرقدرت شروع كنيد دوره كردن وتست زدن ان شاءالله چندسال بعد همينجا خبر رتبه برتر شدنت توي يه تايپك بهمون بگي😉
        مهم اينه تو چي ميخواي اينقدر بودن كه از دهم مطالعه اشون زير 13 ساعت نيومده ولي نتيجه اي نداشته(چون دقت نداشتن و اون مطالعه مفيد نبوده)
        همه چي به درك و تلاش و اراده تو بستگي داره تو هنوز حداقلش دوسال وقت داري تلاش كن هرگزم نااميد نشو حتي توي ذهنتم به جزء اون رشته ورتبه اي كه دلت ميخواد به چيزي ديگه اي بها نده

1 پاسخ آخرین پاسخ
        5
        • Mery StetarM Mery Stetar

این پست پاک شده!

SachliS آفلاین
          SachliS آفلاین
          Sachli
          این پست پاک شده!
          1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Asiyeh Mallahi kongiA آفلاین
            Asiyeh Mallahi kongiA آفلاین
            Asiyeh Mallahi kongi

هر جا هستید شروع کنید

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • Asiyeh Mallahi kongiA آفلاین
              Asiyeh Mallahi kongi

براتون از خدا بهترینا رو میخوام موفق باشید

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • tahereh EsT آفلاین
                tahereh EsT آفلاین
                tahereh Es

سلام خدمت دوستان عزیز ببخشید من یه چند تا سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدهید
                سوال اولم اینکه در هنگام یادگیری درس بعضی مواقع هست که موضوعی رو هر کاری میکنیم یاد نمیگیریم و نمی تونیم اون موضوع رو درک کنیم در اینجور مواقع راهکار شما چی هست؟
                سوال دومم اینکه ما چگونه برای امتحان مطالعه بکنیم که درس رو به صورت مفهومی یاد بگیرم تا در زمان امتحان بتونیم به سوال ها پاسخ بدهیم چون بعضی سوالات امتحان مفهومی هست لطفا راهکاری پیشنهاد کنید
                سوال سومم این هست که چرا با وجود اینکه ما بعضی مبحث ها میخونیم ولی نمیتونیم به مسئله های آن پاسخ بدیم یعنی بلد نیستیم و راهکاری هم پیشنهاد کنید
                ممنون میشم پاسخ دهید

tahereh EsT D fatemeh8181F 3 پاسخ آخرین پاسخ
                1

این پست پاک شده!

Yegane DehqanY آفلاین
                  Yegane DehqanY آفلاین
                  Yegane Dehqan

Mery Stetar چرا اینو گفتید ؟
                  چرا واقعا؟😐😂
                  وقتی یه کسی از دهم داره به رتبه برتر شدن فکر میکنه صد در صد میتونه 😊
                  حرف های نا امید کننده خیلی بار منفی داره . سعی کن تو زندگیت ازش استفاده نکنی و حداقل به کسی نگی چون ممکنه با حرف تو ناراحت بشه .
                  موفق باشی 😊👌

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

Mery StetarM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • tahereh EsT tahereh Es

سوال اولم اینکه در هنگام یادگیری درس بعضی مواقع هست که موضوعی رو هر کاری میکنیم یاد نمیگیریم و نمی تونیم اون موضوع رو درک کنیم در اینجور مواقع راهکار شما چی هست؟
                    سوال دومم اینکه ما چگونه برای امتحان مطالعه بکنیم که درس رو به صورت مفهومی یاد بگیرم تا در زمان امتحان بتونیم به سوال ها پاسخ بدهیم چون بعضی سوالات امتحان مفهومی هست لطفا راهکاری پیشنهاد کنید
                    سوال سومم این هست که چرا با وجود اینکه ما بعضی مبحث ها میخونیم ولی نمیتونیم به مسئله های آن پاسخ بدیم یعنی بلد نیستیم و راهکاری هم پیشنهاد کنید
                    ممنون میشم پاسخ دهید

tahereh EsT آفلاین
                    tahereh EsT آفلاین
                    tahereh Es

tahereh Es

tahereh EsT 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • tahereh EsT tahereh Es

tahereh Es

tahereh EsT آفلاین
                      tahereh EsT آفلاین
                      tahereh Es

tahereh Es در تست نزدن در پایه دهم گفته است:

tahereh Es

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • H Helen Alinia 2

سلام دوستان خوبین

Yegane DehqanY آفلاین
                        Yegane DehqanY آفلاین
                        Yegane Dehqan

Helen Alinia 2 سلام سلام
                        رتبه برتر میشی 😍
                        ببین این تایمی که مونده اگه خواستی فقط تخصصی ها رو با تست مرور کن بعد ان شاءالله تابستونی که خواستی بری ۱۲ام خیلی کنکوری تر بخون .
                        افرین بهت که از الان به فکر رتبه برتر شدن و موفق شدنی .
                        موفق میشی 💙🌹

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        3
                        • tahereh EsT tahereh Es

ممنون میشم پاسخ دهید

D آفلاین
                          D آفلاین
                          Dr.Aryan

tahereh Es در تست نزدن در پایه دهم گفته است:

ممنون میشم پاسخ دهید

سلام برای پرسشتون باید تاپیک بزنید ک اموزشش توی لینک زیر هست

https://forum.alaatv.com/topic/4161/آموزش-کار-با-انجمن/1

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • D آفلاین
                            D آفلاین
                            Dr.Aryan
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شده

tahereh Es

وقتی مطالعه میکنید باید تست بزنید بعدش تا با نمونه سوال ها اشنا شید

چون تست نمیزنید و نمونه سوال حل نمیکنید بالا هم گفتم اول از اموزش خودتون مطمئن شین ک درسنامه یا ویدئو اموزشیتون بدرد بخور هست شاید مشکل از اونه اگ نبود تست باید بزنید تا نمونه سوال ها دستتون بیاد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • tahereh EsT tahereh Es

ممنون میشم پاسخ دهید

fatemeh8181F آفلاین
                              fatemeh8181F آفلاین
                              fatemeh8181

tahereh Es
                              سیلام
                              1.بستگی داره چع درسی باشه اگه زیست باشه که کاملا مربوط بهمه و باید مباحث قبل اوکی باشید
                              تو دروس ریاضی و فیزیکم باید تمرین کنید و اون مبحث مشکل دار ستاره دار بشه براتون
                              و دروس عمومی کمتر این مشکل پیش میاد

2.من خودم تمامی درسارو مفهومی میخوندم شاید نتیجه خوبی برای امتحان تشریحی نمیداد ولی بجاش الان تمامی مطالب با یه دوره برای تست زنی یادم میاد برخلاف کسایی که دروس حفظ میکنن و برای نمرس
                              من بلند بلند خوندن و توضیح دادن برای خودم روش مفهومی خوندنمه

3.در مسایل هم چون تعداد تیپ سوالات زیاده باید زیاد سوال حل کنی تا انواعش دستت بیاد بعدش از یه جایی به بعد میبینی سوالا تکراری میشن مخصوصا در فیزیک
                              واینکه باید خوب بتونی تحلیل کنی مسایل رو برای خودت و ببینی چی میخواد مثل مسایل شیمی

تو دنیایی که میتونی هرچیزی باشی مهربون باش🖤🌵🧠

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • Yegane DehqanY Yegane Dehqan

Mery Stetar چرا اینو گفتید ؟
                                چرا واقعا؟😐😂
                                وقتی یه کسی از دهم داره به رتبه برتر شدن فکر میکنه صد در صد میتونه 😊
                                حرف های نا امید کننده خیلی بار منفی داره . سعی کن تو زندگیت ازش استفاده نکنی و حداقل به کسی نگی چون ممکنه با حرف تو ناراحت بشه .
                                موفق باشی 😊👌

Mery StetarM آفلاین
                                Mery StetarM آفلاین
                                Mery Stetar

Yegane Dehqan یعنی یه سوالایی میپرسین شما دخترا آدم هنگ میکنه
                                خو لامصب مگه ما پیشگو هستیم که بگیم آره تو رتبه برتر میشی یا نه
                                بجای ای کارا برو درستو بخون
                                مرسی اَه🤣

fatemeh8181F Yegane DehqanY SachliS H 4 پاسخ آخرین پاسخ
                                1

مرسی اَه🤣

fatemeh8181F آفلاین
                                  fatemeh8181F آفلاین
                                  fatemeh8181

Mery Stetar 😂 😂 😂 😂 زشته ولی انگیزه بده 🤫

تو دنیایی که میتونی هرچیزی باشی مهربون باش🖤🌵🧠

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1

مرسی اَه🤣

Yegane DehqanY آفلاین
                                    Yegane DehqanY آفلاین
                                    Yegane Dehqan
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Yegane Dehqan انجام شده

Mery Stetar مجبور نیستی با دختر ها بحث کنی 😊 یا اینکه به سوالاشون جواب بدی .😐😂( اینجا هستیم تا به هم کمک کنیم )
                                    البته که این طرز جواب دادن نیست به نظر من 😂
                                    اگه جواب سوالش رو نمیدونی یا نمیتونی حرفهای امیدوار کننده برای کسی که تازه وارد دبیرستان و فاز کنکور شده بزنی حداقل جملات منفی نگو که تاثیر بزاره روش .
                                    ممکنه با حرفای کسی زندگی کس دیگه ای عوض بشه .
                                    حرفای خوب بزن تا خوبی بهت برگرده . 👌

^_^ اگه شد چی ؟ 🌱

P 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3

مرسی اَه🤣

SachliS آفلاین
                                      SachliS آفلاین
                                      Sachli
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شده

Mery Stetar براي جواب دادن به اين سوال نيازي به پيشگو بودن نيست با يه نگاه به گذشته و آينده ميشه جواب و روحيه داد
                                      در علم رياضي يه مبحثي هست به نام آمار و احتمال اگه خونده باشيد اين مبحثو حرف من رو ميفهميد😁

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3

این پست پاک شده!

Asiyeh Mallahi kongi

Mery Stetar شما تلاشتون رو بکنید آنچه که به صلاح شماست خدا براتون رقم میزنه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • Yegane DehqanY Yegane Dehqan

Mery Stetar مجبور نیستی با دختر ها بحث کنی 😊 یا اینکه به سوالاشون جواب بدی .😐😂( اینجا هستیم تا به هم کمک کنیم )
                                          البته که این طرز جواب دادن نیست به نظر من 😂
                                          اگه جواب سوالش رو نمیدونی یا نمیتونی حرفهای امیدوار کننده برای کسی که تازه وارد دبیرستان و فاز کنکور شده بزنی حداقل جملات منفی نگو که تاثیر بزاره روش .
                                          ممکنه با حرفای کسی زندگی کس دیگه ای عوض بشه .
                                          حرفای خوب بزن تا خوبی بهت برگرده . 👌

P آفلاین
                                          P آفلاین
                                          Parsa Amini
                                          تجربی دانش آموزان آلاء

Yegane Dehqan درود خداوند بر تو بانوی پاکدامن روزمو ساختی احسنت بر تو باد
                                          اگر پیشم بودی چاپ صد آفرین میزدم رو دستت

Yegane DehqanY 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه