جدول برنامه
-
سلام خدمت همهی دوستان گل الایی
اگه یه جدول خوب برای برنامه ریزی داشتید به صورت خام با من به اشتراک بگذارید ممنونعرفان نورانی
فایل برنامه ریزی.pdf
تنها فایلی که دارم همینه
امیدوارم مفید باشه -
اگه یه جدول خوب برای برنامه ریزی داشتید به صورت خام با من به اشتراک بگذارید ممنونعرفان نورانی من هزارتا جدول دارم
اما تجربه من توي برنامه ريزي كردن و نظر مشاورايي كه شنيدم اينه كه برنامه خوب شخصي سازي شده اس
در هر صورت اگه بگيد دقيقا براي چي برنامه ريزي ميخواييد بكنيد شايد بتونم كمك كنم
(درسي، كلي، روزانه، هفتگي يا...) -
عرفان نورانی من هزارتا جدول دارم
اما تجربه من توي برنامه ريزي كردن و نظر مشاورايي كه شنيدم اينه كه برنامه خوب شخصي سازي شده اس
در هر صورت اگه بگيد دقيقا براي چي برنامه ريزي ميخواييد بكنيد شايد بتونم كمك كنم
(درسي، كلي، روزانه، هفتگي يا...)زینب سوزنچی روزانه چی تو بساطت هست؟
-
اگه یه جدول خوب برای برنامه ریزی داشتید به صورت خام با من به اشتراک بگذارید ممنونعرفان نورانی برنامه.pdf
سلام من اين برنامه ارو خودم براي خودم نوشتم شايد بدردتون بخوره اما خودتون بهتر ازهركسي ميتونيد براي خودتون برنامه ريزي كنيد چون كسي بيشتر ازخودتون نميدونه كي حال خوندن داريد كي ميخوايد استراحت كنيد و.... -
زینب سوزنچی روزانه چی تو بساطت هست؟
-
منظوزم جدول خام برنامه ریزی هست نه اونی که خودتون مینویسید
-
عرفان نورانی با ورد میتونی بسازی اینو خودم ساختم
-
عرفان نورانی درسي توش مشخص نكردم فقط صرفا تايم
حالا من سراغ ندارم چون هرچي جدول هارو نگاه كردم باز ديدم خودم بنويسم بهتر -
عرفان نورانی درسي توش مشخص نكردم فقط صرفا تايم
حالا من سراغ ندارم چون هرچي جدول هارو نگاه كردم باز ديدم خودم بنويسم بهتر@roghayeh-eftekhari سلام رقیه جون چطوری ؟
برنامه ای که فرستادی باز نمیکنه
من خودم برنامه میچینم ولی مهاااایتش ۵یا۶ ساعت میخونم .
دارم افسردگی میگیرم دیگه
چه کنم تایمم بیشتر بشه ؟
اصلا مغزم نمیکشه بیشتر بخونم البته اوایل تابستون تا ۹ ساعتم میخوندما ولی الان نه .🥲
-
@roghayeh-eftekhari سلام رقیه جون چطوری ؟
برنامه ای که فرستادی باز نمیکنه
من خودم برنامه میچینم ولی مهاااایتش ۵یا۶ ساعت میخونم .
دارم افسردگی میگیرم دیگه
چه کنم تایمم بیشتر بشه ؟
اصلا مغزم نمیکشه بیشتر بخونم البته اوایل تابستون تا ۹ ساعتم میخوندما ولی الان نه .🥲
Yegane Dehqan سلام الحمدالله خوبم به خوبيت تو خوبي عزيزم؟
الان عكسش آپلود ميكنم
ببين تو كدوم تايم ها از روز مغزت بهتر درس ميفهمه؟ برهمون اساس برنامه ات بچين
من براي خودم تو تايم هايي كه مشخص كردم مينويسم درس تا هروقت دلم خواست اون درسي كه دوست دارم تو اون ساعت بخونم ولي پيش خودم اينو ميگم بايد اين هفته فلان كتاب تموم كنم تا فلان كار انجام بدم توهم همينكارو كن انگيزه براي خودت درست كن و سعي كن جوري برنامه ات نچيني كه از درس فراري بشي هرجور كه راحتي
آدم چهار ساعت با عشق درس بخونه و بفهمه بهتر ازاينه كه 13 ساعت درس بخونه و هيچي نفهمه -
Yegane Dehqan سلام الحمدالله خوبم به خوبيت تو خوبي عزيزم؟
الان عكسش آپلود ميكنم
ببين تو كدوم تايم ها از روز مغزت بهتر درس ميفهمه؟ برهمون اساس برنامه ات بچين
من براي خودم تو تايم هايي كه مشخص كردم مينويسم درس تا هروقت دلم خواست اون درسي كه دوست دارم تو اون ساعت بخونم ولي پيش خودم اينو ميگم بايد اين هفته فلان كتاب تموم كنم تا فلان كار انجام بدم توهم همينكارو كن انگيزه براي خودت درست كن و سعي كن جوري برنامه ات نچيني كه از درس فراري بشي هرجور كه راحتي
آدم چهار ساعت با عشق درس بخونه و بفهمه بهتر ازاينه كه 13 ساعت درس بخونه و هيچي نفهمه@roghayeh-eftekhari دستت درد نکنه گل
من بازه مطالعاتیم ۱.۱۵ ساعته هستش .
مثل برنامه آلاء ولی نمیتونم کامل خوده برنامه الا رو اجرا کنم .
️
-
@roghayeh-eftekhari دستت درد نکنه گل
من بازه مطالعاتیم ۱.۱۵ ساعته هستش .
مثل برنامه آلاء ولی نمیتونم کامل خوده برنامه الا رو اجرا کنم .
️
Yegane Dehqan سرت دردنكنه
من كه از برنامه آلاء خبر ندارم ولي خودم مثلا از يازده بازم يه اتفاقي ميوفته مجبورم يخورده بيشتر دور بمونم يا نه دلم استراحت بيشتر ميخواد ميام ميگم خب اونجا يكساعت دارم يا يجا ديگه نيم ساعت استراحت دارم اونو الان استفاده ميكنم
حالا يخورده اينور و اونور شه مهم نيست مهم اون بازدهي آخر
زياد بابت نيم ساعت اينور اونور شدن برنامه غصه نخور ولي سعي كن جوري تنظيم كني كه باز همه چي درست بشه -
Yegane Dehqan سرت دردنكنه
من كه از برنامه آلاء خبر ندارم ولي خودم مثلا از يازده بازم يه اتفاقي ميوفته مجبورم يخورده بيشتر دور بمونم يا نه دلم استراحت بيشتر ميخواد ميام ميگم خب اونجا يكساعت دارم يا يجا ديگه نيم ساعت استراحت دارم اونو الان استفاده ميكنم
حالا يخورده اينور و اونور شه مهم نيست مهم اون بازدهي آخر
زياد بابت نيم ساعت اينور اونور شدن برنامه غصه نخور ولي سعي كن جوري تنظيم كني كه باز همه چي درست بشه@roghayeh-eftekhari اره بابا 🥲 تازه اول راهه . از ۶ ساعت هم بیشتر میشه .
مگه نه ؟🥲
روحیه بده -
@roghayeh-eftekhari اره بابا 🥲 تازه اول راهه . از ۶ ساعت هم بیشتر میشه .
مگه نه ؟🥲
روحیه بدهYegane Dehqan آره خيلي خوبه نگران نباش
الان واقعا پي وي خيلي بهتر بود انجمن اصلا درك نميكنم
تو خودت بهترين روحيه ايعزيزم ميتوني ان شاءالله به 13 ساعت مفيدم ميرسي
سال آخرم هست بعدش راحت ميشي(الكي مثلا)
زياد خودت رو درگير اعداد ارقام نكن از اونطرف خيلي درگير فهم ودرك شو هر هفته برگرد نگاه كن بعد از خودت بپرس اين هفته چقدر فهميدم؟
نگاه ساعتا نكن فهم بيشتر مهمه -
Yegane Dehqan آره خيلي خوبه نگران نباش
الان واقعا پي وي خيلي بهتر بود انجمن اصلا درك نميكنم
تو خودت بهترين روحيه ايعزيزم ميتوني ان شاءالله به 13 ساعت مفيدم ميرسي
سال آخرم هست بعدش راحت ميشي(الكي مثلا)
زياد خودت رو درگير اعداد ارقام نكن از اونطرف خيلي درگير فهم ودرك شو هر هفته برگرد نگاه كن بعد از خودت بپرس اين هفته چقدر فهميدم؟
نگاه ساعتا نكن فهم بيشتر مهمه@roghayeh-eftekhari اخ جان
خودت روحیه ای
مرسیییی 🥰 -
@roghayeh-eftekhari اخ جان
خودت روحیه ای
مرسیییی 🥰Yegane Dehqan
خواهش ميكنم من كه كاري نكردم -
زینب سوزنچی روزانه چی تو بساطت هست؟
Nazanin Nobakht
اينو دارم صدهزار تومن -
سلام
بچه ها میشه نظرتون رو درباره دفتر برنامه ریزی قلم چی بهم بگیدهمچنین اگر این دفتر رو دارید، میشه بگید برای چند هفته میشه برنامه نوشت ؟ یعنی به اندازه چند هفته جدول برنامه ریزی داره ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
بچه ها میشه نظرتون رو درباره دفتر برنامه ریزی قلم چی بهم بگیدهمچنین اگر این دفتر رو دارید، میشه بگید برای چند هفته میشه برنامه نوشت ؟ یعنی به اندازه چند هفته جدول برنامه ریزی داره ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاReza Panahi @دانش-آموزان-آلاء ممنون میشم جواب بدید
-
Nazanin Nobakht
اينو دارم صدهزار تومنزینب سوزنچی ببخشید اکسید یعنی چه اینجا نوشتید و ابی هم هست؟