سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
راهنمایی به یک پشت کنکوری ضعیف
-
fatemehgh.t ریاضی زیاد ندیدم ولی مقاطع اقای حسینی فردو ک دیدم خیلی خوب بود
و برا فیزیک سی دی های کانون نیما نوروزی دیدن تاحالا؟ -
fatemehgh.t
فقط اقای طلوعی رو میشناسم :|
برای پیش دو خیلی خوبن بقیه رو ندیدم
ولی سی دی های نیما نوروزی هم خوبه کم حجم و مفید قیمتشم مناسبه -
_pourya_ قیمتش چقدره؟من نمیخام چنتا منبع داشته باشم
بلاخره اگه فیلما دردیو دوانمیکنه برم باهمون فیزیکه گاج سرکنم واگرم خوبه یکی که براش مفیدبوده بیادبگه دیگه
@دانش-آموزان-آلاء @همیار -
fatemehgh.t سلام.. من چندجلسه فیزیک دکترطلوعی رونگاه کردم خوب بوده حتی نکته هاشم مفهومی توضیح میدن ک فقط حفظی نباشه و انتخاب باخودتونه ک ازاون نکات استفاده کنین یافرمولای اصلی چون هردوتارومیگن..بازم خودتون یکی دو جلسه ببینین بعدبرین تستشو بزنین تاببینین نتیجش چجوریه
-
fatemehgh.t فیزیک گاج خوبه خودمم دارم اما بنظرمن فیلمابهترن چون وقتی درسنامه هارومیخونی بیشترجنبه حفظی داره ولی اینجوری بیشترمطلبودرک میکنین
-
سلام دوست عزیز ، در مورد چند تا درس نظر خودم رو میگم
شیمی /حتما حتما با اقای اقاجانی پیش برو، یعنی در این زمینه شک نداشته باش ،تو کانالش هم عضو باش، من خودم تدرس کلاس درسش رو دیدم که برای سال 94 هست، خیلی عالی هست ، اگه خوب کار کنی حتما حتما درصد بالایی میزنی، تو سایت خودشون یه سری سوالات با جوابشون برای هر مبحث برا تسلط بیشتر هست که میتونید تهیه کنید
عربی /اقای ناصح زاده خیلی خوب تدریس کردن ، حتما پیشنهاد میکنم
ریاضی تجربی/ تدریس اقای امینی خیلی خوب هست
ادبیات /اقای هامون سبطی عالیی هستن ، حتما کتاب تناسب مفهومی نشر دریافت، زبان فارسی ، و همایش ایشون رو تهیه کنید ،از اموزش های مبحث ارایه ادبی که به تازگی در الا تدریس میکنن هم استفاده کنید
دینی/اقای رنجبر زاده خیلی خوب تدریس کردند -
fatemehgh.t ببین ابجی درس میگی ،منم با طلوعی. زیاد نتونستم.اما بهت یه چیزو میگم امتحان کن ضرر نداره برو تدریس رهپویان کانون واسه نیما نوروزی هستش قیمت پایش45 تومان بگیر ببین اون کلا دانش اموزو از پایه ترین نکات میاره بالا،اگه تونستی اوکی بشی دعاش واسه همه پشت کنکوریا باشه یاعلی
-
fatemehgh.t
اونقدری وقت نداری که بشینی فیلم همه درسا رو ببینی
من خودم پارسال کنکور داشتم
برای امسال تصمیم گرفتم شیمی آقای آقاجانی و آرایه آقای سبطی و عربی آقای ناصح زاده رو کامل ببینم.. بقیه دروس رو هم هر جا به مشکل برخوردم میام همون مبحثی که مشکل دارمو از تدریس اساتید خوب آلا میبینم:)
الان مهره و تو 9 ماه وقت داری...ناامیدی هیچ معنایی نداره اگه از الان شروع کنی به ناامید بودن و افسردگی و.. و درس نخونی هیچوقت به هدفت نمیرسی!
اشتباهات سال قبلت رو بنویس،که امسال دیگه به هیچ وجه تکرارشون نکنی...
تلاش کن برای هدفت که سال دیگه این موقع حسرت این روزا رو نخوری...
موفق باشی:) -
fatemehgh.t
سلام هیچوقت در هیچ شرایطی ناامید نشو چون انگیزتو ازت میگیره.
برای همه دروس لازم نیس فیلم ببینین و فیلم بدون تست زیاد هم فایده ای نداره.خیلی تست بزنین
شیمی اقای اقاجانی رو از دست ندین حتما ببنید.وهمچنین ادبیات اقای سبطی
موفق باشید. -
مرسی ازهمگی